Na potovanje z drugo

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ma daaaj NIA :) ...ma to je treba met zaupanje...js vem d mojga bi pustila, k vem d ma on mene rad, js tud njega...in seveda d bi bla tud js te 4 tedne u moški družbi, sam vem d ga NE bi prevarala, zto k mislim d tako potovanje (tko ku gre fant z drugo punco) sam še bol otrdi zvezo...doro no...usaj pr meni se je otrdilla...
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

moški 1 mesec ob prijazeljici bres seksa?

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

da bi tvoj tip zdrzal 1 mesec bres seksa dvomim,...sicer ga ne poznam zto nebom nc trdila!
kaj pa ti?
verjamem da si ljubusumna...js bi tui bla.sam ce ti to nrdi....potem si tui ti prvosci 1 mesec pocitnic...delaj to kr ob njem ne mores..ali imas premalo casa...žuraj, posveti se sebi, obisci sorodnike...itd..tko ti bo cas zapolnjen , malo bos pozabla na to da ga ni...kar se vedno ni isto ko ce bi bil ob tebi..sam se bos pocutla da ce je on naredu neki zase si pa še ti...ce pa ne bo slo drugace...pa lahko tui poflirtas ti s kasnim "prijateljem"...sam pazi...da ne pride na dan
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Torej je fiksno, da gre?
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss_M »

a ni to mal preveč kruto? :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

s: )
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

~NIA~ napisal/-a:hm.. preveč bi bla lubosumna.. in lubosujme bi me prpelal do tega da bi zih bla z drugim, iz principa, iz lubosumja, da bi mu dala kontra!
jezna bi bla če bi šou z drugo na potovanje za 1 mesc, tega se pomojm tud sam dobr zaveda zato dvomim da bo kdaj predlagau kej podobnga. upam da ne! (priznam, sm arogantna in posesivna :oops: )

pa si res :eek:
ker si že ene 5x napisala, da no way :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

~NIA~ napisal/-a:^^ vem. sej sploh nam več brala te teme kr ratam kr žiučna :) pa drgač sploh nism lubosumna, sam nevem, kr slabe vole ratam če pomislem da bi se men to nardil!

Sj te čist zastopm, kera pa ne bi bla :) sej res da use zaupamo tipom in še kej, sam nikol pa ne veš kaj se bo dogajal na drugem koncu sveta, pa če si še tkoooo zlo zaupamo med sabo...so pa izjeme
Za dežjem vedno posije sonce!!
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

zdaj pa mi prosim povejte kako lahko nekomu prepoveš, ne pustiš, karkoli??
a imate same copate, da vas tako ubogajo? bogi fantje...
v življenju nisem razmišljala, da bi mu kaj prepovedala...pa je službeno že velikokrat prespal drugje, včasih celo sam z žensko v isti sobi...pa ne samo službeno..tudi privat..pa nisem panike gnala...pa gre vsako leto na smučanje pa so tudi ženske zraven...
ste že kdaj slišale za zaupanje?? ker na tem naj bi vsaka veza temeljila...in ne na prepovedovanju itd...
že res, da bi najbrž nergala, če bi šel na lepše za kak mesec s prijateljico....ampak koliko ga jaz poznam tega ne bi naredil...je že res, da sem v večini primerov jaz na prvem mestu...in se za kaj takega niti ne bi odločil...za kak teden morda ja...za en mesec pa sigurno ne...ker bi se verjetno preveč pogrešala...
greva pa skoraj vsako leto še nekaj po svoje...on ponavadi večkrat...me s kolegicami pa se ponavadi žal manjkrat uskladimo, da ga kam spičimo...

v bistvu, kaj hočem povedat...sploh nia tebi...
če že v naprej misliš kako bi ga prevarala oziroma on tebe..kaj sploh počneta skupaj? jaz vem, da ga ne bi...ker je najina veza toliko trdna, da bi ga čakala tudi leto dni...pa upam zanj trdit isto...
če bo nekdo hotel varat, tega ne bo šel delat drugam...verjetno bo našel vsaj košček časa...pa četudi ga boš imela na očeh 24 ur...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Hm no jest mu osebno ne bi prepovedala, bi bla pa užaljena če bi šel s kolegico, za en mesc nekam, npr takt k bi se jest učila (tko kot je rekla že ena zgorj)-to mi ne bi blo kul..

Itak službena potovanja so pa druga stvar, tja itak bi mogu it :)

Ampak pomislte, da kljub temu da si zlo zlo zaupamo, se lahko še zmeri kej nardi, je tista šansa, k dobr veste kaj dela morje, plaža, sproščenost :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

hhm, zaupanje zaupanje...seveda morš človeku zaupat....ampak vseeno, vsaj jst, nobenmu ne zaupam ki ni moja družina čistih sto procentov...rajš stojim z mezincem še na tleh, kot pa da sem čist v zaupanju v višavah in ko in če bi se kej zgodilo bi me še kap zadela...navsezadnje se mi zdi mal prekruta da gre tip/ženska s kolegico/kolegom, ki je zaljubljen/a vanj/o za mesec dni nekam dale stran, spat v isto posteljo in tako dalje...človek je navsezadnje iz mesa in krvi in nikoli ne veš kaj bi se tam in takrat lahko zgodilo..pa lahko zaupaš še sto na uro, pa ti to zaupanje vseeno lahko hitro izdajo...sploh pa nekako se mi zdi, da tisti ki kej takega nardi, sploh če hoče na vrat na nos it tja, nima kakšnih gladkih namenov...jst osebno bi bla do konca razočarana, potem pa itak vemo kam vse bi to vodilo...navsezadnje verjetno do konca zveze ker pač tega nebi prebolela če bi zares šel...po eni strani tud razumem Nio, da je tazga mnenja...jebat ga, ljudje se razlikujemo, enim to odgovarja, drugim pač ne...verjetno smo tiste ki ga nebi pustile posesivne in kajjetvsemkaj, ampak meni pač to ne ustreza..Navsezadnje sem jaz njegova punca in bi si lahko, zlo bi blo lepo,taka potovanja delil z mano, ne pa s kr eno tretjo osebo...nevem, jst tega čist ne podpiram in tko kot je že Nia rekla, gredu tud men že kar dlake pokonc da sploh pomislm da mi moj kej tazga omeni...
pri meni je pa zveza tud neki tazga, da sta dva skupaj koliko se da, da počneta veliko stvari skupaj, ne pa da skos odhajata z drugimi po potovanjih/morjih in tko dalje...nevem, sem pač družinska in res nebi nikol mogla trpet na tak način da gre on z eno nekam za en mesec...no waj hosej :x
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

*purple* dobr povedano :)
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

saj sem tudi jaz rekla, da bi mi en mesec bil predolg...ampak če tako pogledamo...potem že nekaj ne more štimat, da se sploh odloči, da bi šel...
jaz vem, da me full pogreša, če se že 2 dni ne vidiva...(pa ga trenutno tudi ni ker je že en teden na smučanju s kolegi :) )
če ima željo biti en mesec brez mene...potem nekaj ne štima v vezi...
govorila pa sem sama prej za manjša obdobja...da nimam težav z zaupanjem in s tem, da bi mu karkoli prepovedovala...ker niti jaz niti on nisva taka, da bi lahko pač sprejela neke vrste teror drugega partnerja...pa nama laufa...ko so bile težave..so bile vse prej drugega kot pa glede zaupanja...
no..pa saj nima veze..vsak ima svoje mnenje pa svoje življenje, ki ga živi tako kot mu ustreza...in prav je tako...
dejstvo pa je, da je človek, ki je že pet let velik del mojega življenja in z njim v bližnji prihodnosti načrtujem otroka, zame dejansko družina...in ja...100% mu zaupam... :wink:
se pa pogledi razlikujejo pa hvala bogu, da je tako... :)
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

js mam eno frendico, ki ma čisto isti problem..... :P

popizdeva na polno....

pri meni pa taka varjanta.....NO GO!ni šans .....da se mi vlači en mesec po drugem kontinentu z eno drugo..... :x ne bi smel it.
Odgovori