sem nova tle na forumu.... prosila bi vas če lahk mal napišete kake so kaj sobe v študentu na kardeljevi (ne fdv) pa na topniški
aja pa še neki kter je najboljši dom v rožni
hvala za odgovore, sej vem da je velik vprašanj
Odsvetujem pa 4 in 3 (niso apartmaji, pa precej glasno je...)

drugače je pa študentsko življenje v študentu meni zeeeeeeeeelo všeč
nepozabna doživetja, ki jih ne moreš doživet, če hodiš sam na obiske

No, jaz bi se mogoče na začetku bolj težko privadila bivanju s tremi cimrami, ki jih ne poznam in ne vem kakšne so njihove higienske navade. Drugo mi ni problem, se hitro navadim nekje in vklopim (če so osebki seveda kul), ampak če je higiena vprašljiva... pol bi mi bilo malo neprijetno tam živet.
(če dobim v oražnu se bom kar zanj odločila)

buubbika napisal/-a:Aniiiika, če sanjaš o tanovem FDV-ju in sploh nisi v domu (kermukol), pol lohk sam sanjaš o tem domu. Ta dom se ponavad (komaj) dobi, ko si že v domu in daš prošnjo. Prednost imajo invalidi, ker je popolnoma nov in je dosti apartmajev, prilagojenih njimi, tako da njim ni treba najprej v kr en dom.
Ta dom velja za fancy in nov (zato so tut skor vsak 3. dan neki napisi po stenah tam ko so smeti-jebite se, sej ga bomo zažgal,... fauš pač), kjer ni toliko žurk. Morda so 3-4 na mesc, pa še tolk ne.
Če greš študirat na FDV, FU, EF ali Pedagoško, ti bojo iskal plac v starih domovih A-B-C-D al pa Topniška. Če ne bo nikjer placa, pa Rožna in ostalo.