Kontracepcijske tabletke
Ej tinchy praviš da si se 2 kili zredila? Jst sm se jih 7
ampak so šle pol dol brez skrbi
čeprav 1,2 kili pa mal trebuščka so pa žal ostal... Najbrž bo trajal par mescev da se ti telo navadi na hormone, morš pa tut vedit da so te tablete različn močne in da na vsako drgač vplivajo. Tak da če te sprememba teže ful moti pros ginekologa za ktere druge tablete, po možnosti z majn hormoni (diane35, te k jih mam jst, so npr. kr močne, logest pa mislim da skor nima stranskih učinkov, seveda spet odvisn od posameznice). Glede krvavitev pa jemanja ob točni uri ti pa jst tut svetujem da mal po navodilih pogledaš. Ja sej vem da je velik (moje majo ene 8 strani navodil
)sam so ti res lahk v pomoč. Lp...

-
- Sramežljivka
Jst sm tut nehala jemat tabletke tri mesce nazaj, pa sm dobla prvo menstruacijo po datumu, zdej je pa ze vec k dva mesca nimam.Kr neki
no u glavnm ker me mot ta nereden ciklus, pa zdi se mi da sm tok natakjena zrt tega plus mozolasta sm ratala pa nikol nism bla, sm rekla da grem nazaj na tabletke.Sam me zanima ce bi kera vedla kako zdj...baje da se zacnejo tabletke jemat 3 dni preden naj bi predvidoma dobla ta rdeco( ko zacnes na novo), no sam bog zna, kdaj bo to.A mislte da bi jih jst lahk kr takoj zacela jemat, pa bi se pol zadeve uredile pa to?Je mela kera podobno situacijo? 

Blonde and proud of it!
Mene pa nekaj skrbi... A tabletke držijo skos...tudi takrat ko imaš menstruacijo? Ali pa da jo vzameš 8. dan premora...a je že takoj varno...recimo 4 ure po tem ko vzameš prvo? Zdaj sem imela zadnjo menstruacijo-v soboto se je končala,zvečer sem vzela spet tabletko, po tem pa sva bila s fantom skupaj. Danes pa opazim na hlačkah malo dreče sluzi...bolj goste. Od menstruacije pa imam povečan beli tok...
Prosim za pomoč, ker me skrbi...
Prosim za pomoč, ker me skrbi...

Pomoje te nima nič za skrbet. Če si jemala po navodilih, seveda. Tut deluje takoj med menstruacijo in tut tista tabletka, ki jo vzameš po premoru učinkuje. Glede sluzi se je tut men že kdaj to naredil, pač pride do kakšne vmesne krvavitve. Edin, če ni vzrok kje drugje. Če se ti pa to dolg ponavlja, je pa najbolj da obiščeš ginekologa.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
lizzie napisal/-a:mene pa zanima če ste po končani zvezi recimo nehale jemat KT
jz jih nism enhala nikol jest, ker nism šla narazn z lubijom

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- br0ken heart
- Komunikatorka
Jaz mam spet eno vprasanje tukaj
No jaz sem koncala s prvo skatlico vceraj... Zaj bi naj menstra prisla ne? 7 dni zaj ne smem jemat tablet, pol pa 8. dan vzamem ne? Kljub temu, da bi recimo se kr mela menstro? Da pride recimo komaj 7. dan? Vseeno zacnem z novo skatlico 8. dan?
Aja pa nekaj sem brala toto temo, pa sm vidla da ste se nekaj menle o uri, kdaj jemljete tabletke... No jaz sem se zaj odlocla da bom jemala okol 10h zjutraj (ker sem takrat ziher budna). Pa ni menda kaj narobe ce jih nisem jemala tocno ob 10h vsaki dan ne? Kr 1x sn jo vzela recimo ob 10h, pol kdaj 10.15, najkasneje pa sem jo vzela ob 11h. Je vse vredu?
Nasledni mesec bi pa rada uro menjala, to tut gre ne? Da recimo prestavim na 17h?
Hvala babe ze vnaprej

Aja pa nekaj sem brala toto temo, pa sm vidla da ste se nekaj menle o uri, kdaj jemljete tabletke... No jaz sem se zaj odlocla da bom jemala okol 10h zjutraj (ker sem takrat ziher budna). Pa ni menda kaj narobe ce jih nisem jemala tocno ob 10h vsaki dan ne? Kr 1x sn jo vzela recimo ob 10h, pol kdaj 10.15, najkasneje pa sem jo vzela ob 11h. Je vse vredu?
Nasledni mesec bi pa rada uro menjala, to tut gre ne? Da recimo prestavim na 17h?
Hvala babe ze vnaprej

Hello, 911. I''m on fire!