Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
pupica20
Debatorica
Debatorica
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objava Napisal/-a pupica20 »

stvar je rešena! menstruacijo dobla! juhunaredla sem tut test en dan preden sem jo dobila in je blo negativ! :) juhu
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Lejka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Lejka »

Ej tinchy praviš da si se 2 kili zredila? Jst sm se jih 7 :eek: ampak so šle pol dol brez skrbi :D čeprav 1,2 kili pa mal trebuščka so pa žal ostal... Najbrž bo trajal par mescev da se ti telo navadi na hormone, morš pa tut vedit da so te tablete različn močne in da na vsako drgač vplivajo. Tak da če te sprememba teže ful moti pros ginekologa za ktere druge tablete, po možnosti z majn hormoni (diane35, te k jih mam jst, so npr. kr močne, logest pa mislim da skor nima stranskih učinkov, seveda spet odvisn od posameznice). Glede krvavitev pa jemanja ob točni uri ti pa jst tut svetujem da mal po navodilih pogledaš. Ja sej vem da je velik (moje majo ene 8 strani navodil :) )sam so ti res lahk v pomoč. Lp...
JessicaSimpson
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a JessicaSimpson »

Jst sm tut nehala jemat tabletke tri mesce nazaj, pa sm dobla prvo menstruacijo po datumu, zdej je pa ze vec k dva mesca nimam.Kr neki :roll: no u glavnm ker me mot ta nereden ciklus, pa zdi se mi da sm tok natakjena zrt tega plus mozolasta sm ratala pa nikol nism bla, sm rekla da grem nazaj na tabletke.Sam me zanima ce bi kera vedla kako zdj...baje da se zacnejo tabletke jemat 3 dni preden naj bi predvidoma dobla ta rdeco( ko zacnes na novo), no sam bog zna, kdaj bo to.A mislte da bi jih jst lahk kr takoj zacela jemat, pa bi se pol zadeve uredile pa to?Je mela kera podobno situacijo? :roll:
Blonde and proud of it!
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Ginekologinja bo sigurno vedla odgovor na tvoje vprašanje.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

kukr je men rekla, zacnes jemat na prvi dan menstruacije... zato, k tko k si sama rekla... pojma nimas kdaj bo to :)
drugac pa... prasi jo :)
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
lizzie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a lizzie »

mene pa zanima če ste po končani zvezi recimo nehale jemat KT
Nekatere napake so preprosto prevec zanimive, da bi jih naredili samo enkrat...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Eemm.jst ne, ker sm kmalu novo vezo začela.
Sm samo enkrat vmes prekinla za 4 ali 5 mesecev.
Lahko nehaš, če želiš, pomoje, jst sploh nism o tem razmišlajla takrat, ko je blo konec veze.
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

lizzie napisal/-a:mene pa zanima če ste po končani zvezi recimo nehale jemat KT

ne jst jih tut nism, ker sem pol hitr bla z mojim sončkom :D
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

nope, ker so mi urejene in mal mn boleče menstruacije vseč :)
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Uporabniški avatar
[MaLa]
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a [MaLa] »

Mene pa nekaj skrbi... A tabletke držijo skos...tudi takrat ko imaš menstruacijo? Ali pa da jo vzameš 8. dan premora...a je že takoj varno...recimo 4 ure po tem ko vzameš prvo? Zdaj sem imela zadnjo menstruacijo-v soboto se je končala,zvečer sem vzela spet tabletko, po tem pa sva bila s fantom skupaj. Danes pa opazim na hlačkah malo dreče sluzi...bolj goste. Od menstruacije pa imam povečan beli tok...
Prosim za pomoč, ker me skrbi... :cry:
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Pomoje te nima nič za skrbet. Če si jemala po navodilih, seveda. Tut deluje takoj med menstruacijo in tut tista tabletka, ki jo vzameš po premoru učinkuje. Glede sluzi se je tut men že kdaj to naredil, pač pride do kakšne vmesne krvavitve. Edin, če ni vzrok kje drugje. Če se ti pa to dolg ponavlja, je pa najbolj da obiščeš ginekologa.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
[MaLa]
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a [MaLa] »

Ja, jem po navodilih, še nikol nisem pozabla vzet tabletke :) Skrbelo me je zato, ker se mi je to prvič pojavilo... Sicer pa tud js mislim da nima bit kaj narobe... Hvala ti :cool:
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

men je menza ful izostjala, pa ne vema zakaj, mogoce stres...sm dobla zaj neke tablete za umetno sporzitev, za naprej pa so yarina v planu in se jih fullll veselim :D
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

lizzie napisal/-a:mene pa zanima če ste po končani zvezi recimo nehale jemat KT

jz jih nism enhala nikol jest, ker nism šla narazn z lubijom :) začela sm jih jemat ko sma bla skupi 3 mesce..in mislim da mi jih ne bo treba nehat jemat, kr nama preveč dobro gre :) pa tut če bi šla NPR. narazn jih ne bi nehala jemat.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a br0ken heart »

Jaz mam spet eno vprasanje tukaj :D No jaz sem koncala s prvo skatlico vceraj... Zaj bi naj menstra prisla ne? 7 dni zaj ne smem jemat tablet, pol pa 8. dan vzamem ne? Kljub temu, da bi recimo se kr mela menstro? Da pride recimo komaj 7. dan? Vseeno zacnem z novo skatlico 8. dan?
Aja pa nekaj sem brala toto temo, pa sm vidla da ste se nekaj menle o uri, kdaj jemljete tabletke... No jaz sem se zaj odlocla da bom jemala okol 10h zjutraj (ker sem takrat ziher budna). Pa ni menda kaj narobe ce jih nisem jemala tocno ob 10h vsaki dan ne? Kr 1x sn jo vzela recimo ob 10h, pol kdaj 10.15, najkasneje pa sem jo vzela ob 11h. Je vse vredu?
Nasledni mesec bi pa rada uro menjala, to tut gre ne? Da recimo prestavim na 17h?

Hvala babe ze vnaprej :wink:
Hello, 911. I''m on fire!
Zaklenjeno