Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
miss sunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miss sunshine »

jz sem se pa s svojo bivso tasco in tastom super razumela. ker nista zivela skupaj, sem pospravljala tako pr enem kot pr drugmu. pa ne, da bi jima v rit lezla, ampak pac sem bla tko vzgojena. tasca je itak po cele dneve delala, in ji je prov odleglo ko je prsla domov in je mela zlikano in pospravljeno. pa tut bivsi fant se je zaradi mene ful spremenil(na pozitivno), tko da sta bla oba prov ponosna name. bli smo ze skor k familija...pol se je pa pac zgodilo, kar se je, in zdej nisva vec skup, in slisala sem da je blo tasci(zdaj bivsi) ful hudo. men tut na zacetku, zdej pa nic vec. punce samsko zivljenje je super! :razz:
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Tudi jaz sem imela že neprijetno izkušnjo s starši od bivšega. Bil je mamin sinko (edinec, živel je z mami in njenimi starši, očeta sploh ne pozna) in ko sem se odločila, da prekinem zvezo, ker je bil bolestno ljubosumen (končati sem poskušala že večkrat, pa je vedno prišel nazaj, ko pa mi je umrl oče in sem imela grozno krizo, on pa mi ni dajal opore., le težil je), so me vsi klicarili in me nadirali. Prav tako so nadirali mojo mami češ, kakšni pokvarjenki da sva.
Uporabniški avatar
Aphrodite
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Aphrodite »

*_nincy_* napisal/-a:
electra* napisal/-a:Aphrodite verjamem da ti ni prijetno, samo to je njeno stanovanje in lahk dela v njem kar hoče pa če se ti greš na glavo postavljat...ne morš kr tko prit k hiši pa postavljat pravila kje bodo mačke in kje ne...če je nje tak všeč ji pač je..ne moreš kaj...

Res da nima kaj za govoriti v tuji hiši ampak meni osebno ne bi bilo do prehranjevanja v taki kuhinji nasploh v taki hiši....

Svoje nadstropje imata zakaj ko sexata ne zaklepata?

problem je v tem, da se spalnica ne da zaklenit (ne vem, nek problem z krivimi vrati al neki takega...sam dnevna soba se lahko zaklene...sej ponavadi tam seksava, ker se lahko zaklenema, ampak takrat se nama je zahotelo na postelji, in glih se slečeva pa pride mama notr:''ja zdraaaaaaavoooooo, kaj delata??'' za njo pa še vojska mačkov :D hvala bogu, da sva bila pokrita...

zadnjič pa pridem pa sem kupla par jogurtov pa une juhice ko jih sam z vrelo vodo poliješ pa lahk ješ (tak mal za zvečer pred tvjem), pa tak lubiju povem kaj sem nama prinesla, ona pa: ''eh, jogurtov ma poln hladilnik, juho pa itak jaz znam naredit'' uffff :roll: pol sm pa rekla da takega jogurta ziher nima v hladilniku, pa je rekla naj ji pokažem kakšen je, pol pa je rekla: ''eh, sem mislila da so tisti z 0% maščobe'' :roll: o groza! a si domišljam al je res smotana?
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Aphrodite napisal/-a:
*_nincy_* napisal/-a:
electra* napisal/-a:Aphrodite verjamem da ti ni prijetno, samo to je njeno stanovanje in lahk dela v njem kar hoče pa če se ti greš na glavo postavljat...ne morš kr tko prit k hiši pa postavljat pravila kje bodo mačke in kje ne...če je nje tak všeč ji pač je..ne moreš kaj...

Res da nima kaj za govoriti v tuji hiši ampak meni osebno ne bi bilo do prehranjevanja v taki kuhinji nasploh v taki hiši....

problem je v tem, da se spalnica ne da zaklenit (ne vem, nek problem z krivimi vrati al neki takega...sam dnevna soba se lahko zaklene...sej ponavadi tam seksava, ker se lahko zaklenema, ampak takrat se nama je zahotelo na postelji, in glih se slečeva pa pride mama notr:''ja zdraaaaaaavoooooo, kaj delata??'' za njo pa še vojska mačkov :D hvala bogu, da sva bila pokrita...

zadnjič pa pridem pa sem kupla par jogurtov pa une juhice ko jih sam z vrelo vodo poliješ pa lahk ješ (tak mal za zvečer pred tvjem), pa tak lubiju povem kaj sem nama prinesla, ona pa: ''eh, jogurtov ma poln hladilnik, juho pa itak jaz znam naredit'' uffff :roll: pol sm pa rekla da takega jogurta ziher nima v hladilniku, pa je rekla naj ji pokažem kakšen je, pol pa je rekla: ''eh, sem mislila da so tisti z 0% maščobe'' :roll: o groza! a si domišljam al je res smotana?

Jao jz resnično ne vem kaj ni jasno nekaterim taščam....

Jaz še vedno pravim da mladi in stari ne gredo skupaj in to je to....
vsak po svoje in je tudi odnos boljši.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

*_nincy_* napisal/-a:Jao jz resnično ne vem kaj ni jasno nekaterim taščam....

Tudi mene zanima kaj jim ni jasno in zakaj takšen odnos. :?

Moja "tašča" je do mene zelo prijazna in nikoli nima nobenih nevmesnih pripomb. Tudi moja mami se do fanta obnaša super in ga ima rada, pogreša ga pa skor tok kokr js, tako da včasih je že kar tečna ko me sprašuje kdaj spet pride. :D Srčno upam, da se naš odnos ne bo nikoli spremenil na slabše. ;)
Uporabniški avatar
Aphrodite
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Aphrodite »

*_nincy_* napisal/-a:
Aphrodite napisal/-a:
*_nincy_* napisal/-a:

Jao jz resnično ne vem kaj ni jasno nekaterim taščam....

Jaz še vedno pravim da mladi in stari ne gredo skupaj in to je to....
vsak po svoje in je tudi odnos boljši.

se popolnoma strinjam...

js res ne vem no...mene sam skrbi, kako bo, če bova midva skupaj in bom živela z njo pod isto streho...mi bo konstantno govorila:''to pa ni dobro'' al kaj? :evil:
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GloR-Red »

mene je pa najbol przadel izjava na temo kao da zakaj ne hodm u cerku. ja pismo k da sm kej slabša od tistih k po cele dneve moljo.... :? eni majo vero v boga js jo mam pa u kej druzga..ne vem zakaj je to enim tastarim tko pomembno :?:
Love yourself. Be fatal.
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

"Nisem smela prespati pri njem in on ne pri meni, komaj so naju (ob sicer redkih obiskih pri njem) pustili sama v sobi, pa še takrat je gospa šla likat v sosednjo sobo, da bi lahko takoj prišla na pomoč, če bi zraven začelo kaj rožljati..."

No tale opis je čisti opis moje tašče. Najbolj me pa skrbi njena nenadna sprememba. S fantom sva začeli hoditi pri 15ih letih, kar je bilo za njo očitno prevelik šok. Do mene se je obnašala nesramno, me nonstop ignorirala, nikoli me ni poklicala po imenu (vedno je uporabila nek zaimek) nekaj časa sva morala imeti odprta vrata sobe itd... skratka bila sm prepričana, da je v njej samo zlo. Zdaj, ko sva s fantom stara 17 se je čisto spremenila.... Začela je govoriti z mano (kar prej ni), me sprašavati, CELO klicati me je začela po imenu. Sicer ne vem od kje ta sprememba, vendar se bojim, da je to kakšna njena nova taktika.... a je sploh možno, da je iskrena? Ali je samo potrebovala dobri 2 leti za spremembo oz da me je sprejela?
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

lolika11 napisal/-a:S fantom sva začeli hoditi pri 15ih letih, kar je bilo za njo očitno prevelik šok.

Očitno res... Nekateri starši pač menijo, da pri 15ih otrok še ni zrel za resno zvezo... Pa jih niti ne krivim. Vsak ima pač svoje prepričanje. Mene je moja mami še pri 17ih čudno gledala, ko sem uradno dobila prvega fanta... Ampak ga niti nisem pripeljala domov, tako da ni mogla zganjati terorja nad njim :D .

Sprememba v obnašanju mame tvojega fanta najbrž tiči v tem, da sta sedaj že malo starejša in je očitno uvidela, da nista muha enodnevnica (malo dolgo je sicer trajalo, ampak je nekako razumljivo, ker sta v njenih pogledih bila (oz. sta še) dokaj mlada za ljubezen) - nič pretresljivega torej, da bi se ti karkoli moralo zdeti sumljivo :) .
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

jz bi vseen mal opazovala na distanci, ker nikol ne veš kaj se ji plete po glavi.
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

iluzija napisal/-a:
lolika11 napisal/-a:S fantom sva začeli hoditi pri 15ih letih, kar je bilo za njo očitno prevelik šok.

Očitno res... Nekateri starši pač menijo, da pri 15ih otrok še ni zrel za resno zvezo... Pa jih niti ne krivim. Vsak ima pač svoje prepričanje. Mene je moja mami še pri 17ih čudno gledala, ko sem uradno dobila prvega fanta... Ampak ga niti nisem pripeljala domov, tako da ni mogla zganjati terorja nad njim :D .

Sprememba v obnašanju mame tvojega fanta najbrž tiči v tem, da sta sedaj že malo starejša in je očitno uvidela, da nista muha enodnevnica (malo dolgo je sicer trajalo, ampak je nekako razumljivo, ker sta v njenih pogledih bila (oz. sta še) dokaj mlada za ljubezen) - nič pretresljivega torej, da bi se ti karkoli moralo zdeti sumljivo :) .

Sj razumem to, da ni vedela, da boma tko doug skp... sam to ne opravičuje njene nesramnosti do mene, da mi nikoli ni nič ponudila... govorila pred mano neki časa sploh ni... skoz se je neki mulala pa tipu govorila da bo še fajn joku za mano, gdaj ga tut k men ni pustila... Ne vem no. Deluje mi iskrena, vendar me muči to kar je blo....
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

lolika11 napisal/-a:Sj razumem to, da ni vedela, da boma tko doug skp... sam to ne opravičuje njene nesramnosti do mene, da mi nikoli ni nič ponudila... govorila pred mano neki časa sploh ni... skoz se je neki mulala pa tipu govorila da bo še fajn joku za mano, gdaj ga tut k men ni pustila... Ne vem no. Deluje mi iskrena, vendar me muči to kar je blo....

No, to so pa pač nepošlihtana podstrešja. Nekateri starši znajo bit pretirano zaščitniški do svojih otrok. Da bi sedaj ti, ko je ona postala "prijazna tašča" kuhala neko zamero do nje... Je brezveze. Boš sama sebi morila življenje. Še vedno ni treba, da z njo postaneš najboljša prijateljica, ne? Bodi nevtralna. Si z njim in ne z njo, right?
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

po mojem se je spremenila...
saj veš kako so mame, ki želijo za svoje sine vse najboljše...in verjetno je šele zdaj ugotovila, da si to ti, da te ma rad..in da si super fajn punca za njenega sinčka.

jaz z bivšo taščo nisem mela problemov..bla je super....o vsem sva se lahko pogovarjale....več kot z njenim sinčkom..

za njo mi je kr fajn žal, ker vem da take tašče več nebom dobila...
ali pa tudi:)
piciyu
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MS

Re: "TAŠČA" IZ PEKLA

Neprebrana objava Napisal/-a piciyu »

"Sama sem dosegla vse v življenju, od izobrazbe do službe, sem 100% samostojna in ne prenesem, da se nekdo vtikuje vame in poučuje, kaj je prav in kaj narobe. Sama vem zase, kaj je zame prav in kaj ne. Imam ogormno lastnih, tudi zelo bolečih življenjskih izkušenj in si ne pustim soliti pameti od nekoga samo zato, ker uporabljam nekaj njegovih kvadratnih metrov stanovanjske površine. Večkrat sem staršem skušala dopovedati, da sem prišla sem živet zaradi njihovega sina, ne z njima in zaradi njiju, pa ne razumeta sporočila."

Bolj se ne morem strinjati.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Roberta R. napisal/-a:drugač pa s kreditom bi blo res ogromno odrekanja.. če je povprečna plača 800 €, dobiš stanovanje z najemnino 400 €, pol pa še hrana, telefon, elektrika, bencin, registracija avta,.. tko da more bit res težko, gledat na vsak evro kam ga vtakneš, pa al boš kupu ego jogurt, al pa tuševga, panten šampon, ali merkatorjev.. ko si pa enkrat navajen udobja, se je le temu res mal težko odrečt.. tko da popolnoma razumem zakaj bi rada kako popravla stanje, kot pa na hitro in sama odšla od tam..

Mislm ja, po eni strani se je temu težko odreč po drugi strani pridobiš pa samostojnost pa svobodo, kar je pa zame zlo zlo pomembno. Jaz ze dve leti pazim skoraj na vsak € in pri hrani in pri vsem ostalem. Odpovedala sem se raznim kinom, bazenom, izletom ipd. ampak zame je vredno..pa kokr si vmes včas mislš kaj mi je tega treba sam potem tist feeling, da imaš mir in da si na svojem pretehta.
Odgovori