Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^(vau, to je pa velik) jap, jz to doživela. Pa lih čez poletje je blo, heh, me ni nč motilo :)
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

A res! :)
No ker ne bi rada neki panike delala zarad ničesar (niti nisem mela nezaščitenga SO) tko da me je zanimal, če ma ktera podobne "probleme". Sej nism zdej anoreksična, ampak useen je sprememba za telo, če se zmanjšajo kg za tolk.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Kšn poseben način za izgubo 18kg? :) Al standard- manj žri, več gibi? :D
It was forever..but it didnt last long..
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lia7bibi »

jz sm pred leti izgubila 17kg in izgubila menstruacijo,ampak sem bila močno podhranjena s tistimi -17kg.je pa to da izgubiš mentsruacijo ob hitrem "obsežnem" hujšanju,normalna stvar,s časoma bi jo morala dobiti nazaj :wink:
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

hvala punce! Ste me mal potolažle, ker zdej se mi zdi, da že ne dobim zato ker se skoz obremenjujem s tem, kdo bo že kej pršlo.

Drgač je bil pa ta sistem manj žri-več migaj ja :)
Pa brez sokov, minimalno sladkarij, skoraj nič OH oz. mešanja teh z mesom.
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a angel99 »

*pikapoka* kaj pa si takega jedla npr.?
+dosti si telovadila?
meni se vbistvu ne gre tak za kg, bol za zmanjšanje maščobe.. :)
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Ubistvu so bli zajtrki kr enolični (ovseni kosmiči brez sladkorja!!, s koščki kakga jabolka al pa hruške, banane), za kosilo sem poskusla čim manj mešat OH z mesom oz. sploh nisem glih neki ful jedla OH, sploh krompir sem čist črtala z jedilnika. Jedla sm polnozrnate testenine in skoraj nič kruha, samo kdaj pa kdaj kakšen kos rženega. Za večerjo pa potem kakšno sadje, jogurt (čeprav sem brala tle, da kao to ni najboljš, sam men ni nič škodl). Ja pa še izogibala sm se vsega cvrtja in sm rajš jedla npr. purana na žaru.
Pomoje je tko, da kokr za večerjo ne pojem sendviča, je vse kar pojem boljš kot to da se bašem z nezdravo hrano.

Telovadla nisem tolk zlo, bolj sm laufala in hodla v hribe. vsak dan vsaj 2 uri aktivnosti, medtem ko čez vikende večje turce (čez vikend v kakšne hribe pa tko). Kile so šle res ful hitr dol in zdej se borim s tem, da jih obdržim, trenutno že furam zdej tko od oktobra na tej teži in kr mal se bojim kaj bo veseli december pokazal na tehtnici, ampak bo treba takrat mal večkrat migat.

To pa da bi se znebila maščob boš mogla pomoje bolj telovadit pa manj nezdrave hrane.
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

angel99 napisal/-a:meni se vbistvu ne gre tak za kg, bol za zmanjšanje maščobe.. :)

Treba je začet z utežmi delat, da se poveča mišična masa ki najbol kuri maščobe. S tem se tut velik bol učvrstiš kot pa s kakšnim tekom. Skratka vaje z utežmi, prdvsem kompleksne ki ti pospešijo metabolizem in imajo največji učinek na telo so pot do uspeha in pa seveda pravilna prehrana. :wink:
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a angel99 »

sicer zdaj drugače delam bolj vaje z lastno težo in malo kardia,ker nimam uteži.. na prehrano pa tudi ful pazim. :)
celjanar
Debatorica
Debatorica

Tole pa mi naredimo po treningu..veliko beljakovin :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=PLtiZVDDOAc
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

^in to spijes? surova jajca :tot:
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
celjanar
Debatorica
Debatorica

Sej se ne čutijo..lol
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

Zakaj pa toliko maščob (5 rumenjakov, pol litra polnomastnega mleka , pa še kakav)? To je že za normalen obrok veliko, kaj šele za po treningu, ko naj bi bila količina maščob 0, oziroma čim manj.
celjanar
Debatorica
Debatorica

Tole je ubistvu bil samo obrok pred glavnim obrokom. Če bi mel tak trening ko js bi vedel da tole kr izpuhti. :P
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

Bolj je naporen trening, bolj se absorbirajo hranila in ker telo maščob po treningu ne rabi, grejo takoj v maščobo. Kot si napisal, sem razumela, da popiješ to direkt po treningu.
Odgovori