Hujšanje
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- *pikapoka*
- Debatorica
-
- Cosmopsiho
- *pikapoka*
- Debatorica
- *pikapoka*
- Debatorica
Ubistvu so bli zajtrki kr enolični (ovseni kosmiči brez sladkorja!!, s koščki kakga jabolka al pa hruške, banane), za kosilo sem poskusla čim manj mešat OH z mesom oz. sploh nisem glih neki ful jedla OH, sploh krompir sem čist črtala z jedilnika. Jedla sm polnozrnate testenine in skoraj nič kruha, samo kdaj pa kdaj kakšen kos rženega. Za večerjo pa potem kakšno sadje, jogurt (čeprav sem brala tle, da kao to ni najboljš, sam men ni nič škodl). Ja pa še izogibala sm se vsega cvrtja in sm rajš jedla npr. purana na žaru.
Pomoje je tko, da kokr za večerjo ne pojem sendviča, je vse kar pojem boljš kot to da se bašem z nezdravo hrano.
Telovadla nisem tolk zlo, bolj sm laufala in hodla v hribe. vsak dan vsaj 2 uri aktivnosti, medtem ko čez vikende večje turce (čez vikend v kakšne hribe pa tko). Kile so šle res ful hitr dol in zdej se borim s tem, da jih obdržim, trenutno že furam zdej tko od oktobra na tej teži in kr mal se bojim kaj bo veseli december pokazal na tehtnici, ampak bo treba takrat mal večkrat migat.
To pa da bi se znebila maščob boš mogla pomoje bolj telovadit pa manj nezdrave hrane.
Pomoje je tko, da kokr za večerjo ne pojem sendviča, je vse kar pojem boljš kot to da se bašem z nezdravo hrano.
Telovadla nisem tolk zlo, bolj sm laufala in hodla v hribe. vsak dan vsaj 2 uri aktivnosti, medtem ko čez vikende večje turce (čez vikend v kakšne hribe pa tko). Kile so šle res ful hitr dol in zdej se borim s tem, da jih obdržim, trenutno že furam zdej tko od oktobra na tej teži in kr mal se bojim kaj bo veseli december pokazal na tehtnici, ampak bo treba takrat mal večkrat migat.
To pa da bi se znebila maščob boš mogla pomoje bolj telovadit pa manj nezdrave hrane.
angel99 napisal/-a:meni se vbistvu ne gre tak za kg, bol za zmanjšanje maščobe..
Treba je začet z utežmi delat, da se poveča mišična masa ki najbol kuri maščobe. S tem se tut velik bol učvrstiš kot pa s kakšnim tekom. Skratka vaje z utežmi, prdvsem kompleksne ki ti pospešijo metabolizem in imajo največji učinek na telo so pot do uspeha in pa seveda pravilna prehrana.

- delfinchek
- Debatorica
- delfinchek
- Debatorica