Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

*purple* napisal/-a:jst bi vas rada čez trideset let srečala nekje, da vidm če se boste res držale teh napisanih pravil.
Dejstvo je, da hočeš nočeš, čas nardi svoje in da nikakor ne boš mogu zgledat prekrasno lep,čez tolk in tolk let.In tud bistveno drugačni časi,drugačne okoliščine bodo nardile svoje, da boste kdaj na kolenih prosile za strgano trenirko z zrahlano elastiko :wink:
Ko ti po bajti letajo tvojo otroci+še kšn sosedou, ko ti težijo da bi to, pa un bi to, ko se ti mudi kuhat kosilo za nahrant otroke in moža, ko maš popoudne it še za u službo,ko morš študirat kako in kdaj boš ves prah pobrisala po hiši in zribala tla...Ja, realnost.takrat se vam tud nohtou ne bo dal več lakirat, ko se bodo vam bodo zarad okoliščin skos krušili,čupo si boste spele čimbolj u luft, da vas kšn unuk/otrok ne bo pocuku za lase, al pa da ne boste namočil vaših dolgih las v kšn čistiu, pucale pa verjetno tud noute u tabolj trenirki za 50eurou?ali pač?
skratka, zdi se mi mal prehitro govort kaj bo takrat, kaj ne bo,ker je lahko zgodba popolnoma drugačna.
in upam usaj, da ne boste hodile po cest kot marsktera mamca, ki misl da je ful uštimana če si naflika na fris tri kile pudra pa roza senčiu do obrvi,da je lepa za svojga moža...No, mene bi v tem primeru če bi bla mož, prou zares minil in bi uplahnu kot še nikoli do tedaj. :)
hvalabogu, da mam tazga deca, da se najbolj počutva doma pod deko v tanajbolj razukanih trenirkah ob ob gledanju tanajbolj blesauga filma, po možnosti še ceu dan nestuširana, pa še prdne kšn pod deko in se še zmeri lahko umes med blesavim filmom lotva konkretne rajcajoče akcije,popolnoma free,brez kakršnihkoli predsodkou in nesproščenosti.in tko po mojem mnenju naj bi blo, neglede na use.in to je po mojem mnenju edini dober recept za naprej.

Spet eno samo dramatiziranje, poveš pa čisto nič pametnega.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

^^ to je po mojem primer napisala... :P

Jaz tut ne pričakujem da bo zdej vedno spederan kot da gre nevem kam, ampak osnovne higiienske prijeme mora pa vseen obvladat... :D

Meni je seveda zelo pomembno, kako moj partner izgleda, in spomnim se da mi je šel bivši ful na živce če sem ga mogla spominjat da treba jit k frizerju, in da brada v kakršnikoli obliki ni zaželjena.
Sej ne rečem; tut sama sem včasih cel dan v pižami, s čudnim čopom, ogulenim lakom na nohtih, zabuhla in neprepana s podočnjaki... In vem da me ma moj takrat ravno tko rad kot takrat ko sem 100% zrihtana da greva ven...
In tut jaz včasih pridem, in je Moj čist zaliman, v kaki stari majci in nepobrit, ampak me ne moti, ker vem da bo v naslednjem trenutku letel v kopalnico in se normaliziral...

Ča ga bi pa zdej vedno zanemarjnega gledala bi me pa 100% minilo...

Jaz zase skrbim zaradi sebe, in nočem bit npr čez 10 let šeenkat težja kot zdej samo zato ker bom mela otroke in moža.. Tut od partnerja ne pričakujem da bo mel pri 50ih isto postavo kot jo ma zdej; ampak zapustit se pa spet ni treba če razumete kaj hočem povedat...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Smetka_ napisal/-a:no ja *purple*, vsakemu svoje ane. Jaz ob nestuširanem decu pač ne zdržim,še najmanj pa da bom seksala z njim medtem,ko se mu je po možnosti že kak sirček na tiču naredu.FUJ. Če sem lahko jaz stuširana in urejena zahtevam to tudi od njega. Najmanj kar hočem je da mi ne smrdi zraven.In če mi smrdi mu to zabijem direkt v faco. Tud če mi že začne težit s seksom mu lepo rečem da ne bo nič,dokler se ne umije.
.

pri nestuširanem je blo mišljeno da se pač ne umijeva lih prec preden se spraviva sexat (povzetek iz teme o higieni).Post je biu napisan mal sarkastično mal zares.
Itak je razumljivo, da več al manj usaka tuki pač želi neko določeno mejo osebne higiene, izgleda, itn.
ampak hotla sm povedat,to da po tolkih in tolkih letih se določene stvari obrnejo in bo tazadnja skrb, kakšno trenirko ima tvoj dec na sebi.
logično je, da nobena noče met ob seb fotra, ki vid tuš enkrat na tedn in podobno.
In izgled je zdaj, ko smo mlade, logično tud velik bolj pomemben, potem postanejo pomembne druge stvari.Predusem je treba negovat odnos, če ni odnosa s partnerjem kasneje, ti tud nevemkakšna urejenost ne pomaga.

tmis, važn da si ti veliko napisala :) povej pa ti kšno bolj pametno :)

fun, sej sm gor razložila, da ni fora v zapustitvi...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

fun, sej sm gor razložila, da ni fora v zapustitvi...

ne sej jaz sem nasplošno pisala... Se ni nanašal na tvoje; razumem kaj si hotla povedat.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

obliterator napisal/-a:Gospodične, prosim.
Vse imate prav. :)
Je definitvno res da se z časom pojavi tudi neka domačnost in sproščenost, kar pomeni, da ni ravno nujno biti non-stop 100% urejen. Recimo se ne briješ redno ( velja za oba spola :D ), ali včasih spustiš tuširanje ali pa po stanovanju hodiš v trenirki ki je toliko stara kot ti.
Je pa treba vseeno vzdrževati nek nivo urejenosti predvsem pogojen s strani svojega partnerja. Treba je najti neko ravnotežje med pričakovanjem in nekakšno magično mejo preko katere ne greš.
Treba je komunicirati in se uskladiti.

Kompromis, dame moje, is the name of the game.
:D

podpis!
nekateri postanejo preveč domači in se sčasoma vedno bol zanemarjajo, ker mislijo da zdej k pa majo enga pa ja ni treba več energije vlagat v to da bi mu/ji bil seksi, zapeljiv...napaka! pol se pa čudijo zakaj partner zgubi zanimanje zanje. ena meja more bit, kar pa seveda ne pomeni da boš tut doma 24/7 tipi-topi upedenan....more bit neka zmernost
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

*purple* :roll:

Lih v tem je fora vsega, da tud če maš še ne vem kakšne opravke itd, da znaš tud mal za sebe poskrbet pa se ne čist zapustit.. Konec koncev, večina nima taako velikih problemov, da si neb mogu po službi oblečt eno fajn trenirko. Če že debatiramo o gatah in trenirkah. Pa ne gre se o pucanju v trenirki vredni 50€, ampak, ko ima partner čas, sedi pred TV-jem in je v nekih razvlečenih gatah in umazani trenirki, to je pa že polom. O tem se je šlo.

Ampak ti moraš bit najpametnejša in tko kot vsaka tema bo tud ta zamrla, ker se nobenmu ne bo dal več dopovedovat ti, da sploh ne poštekaš kaj hoče kdo rečt in greš avtomatsko napisat 3 kilometrski post (mlatenje slame).
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:D ne znaš nobenga drugega izgovora najdt?
Bo pač tema zamrla, men je useen :)

me pa res zanima, kakšno bo stanje pri vas čez tok in tolk let. vsekakor pa to ni zame pojem sporščenosti.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

^^
sej lih to je problem da postaneš preveč sproščen,včasih v taki meri da te partner ne dojema več kot seksualno bitje...sej če vama obema to ustreza, ni panike, sam za obstoj privlačnosti pa more bit več kot samo karakterno ujemanje pa druge stvari ki so pol kobajagi bolj pomembne. hočem povedat samo to da se ne sme privlačnosti dojemat kot preveč samoumevne, poleg tega pa je res dobr filing ko se upedenaš za tipa in te kr slači z očmi...
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

ja itaq, tle se zdj neki na polno zgražate, ker se ne zavedate da se z leti precej spremeni, vse (mišljeno skupnimi leti)...
od sexa, sedenja pred tv v umazani trenirki... precej stvari :wink:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

a ni glih v tem fora, da najprej v trenirkah skupaj pospravljata stanovanje, pol pa recimo greta zvecer na fancy vecerjo, pa se pac oba mal ustimata?
da je mal razgibano :D sej to pa tut nebi blo fore da bi se skos gledali sam 100% urejeni =))
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*srčica* napisal/-a:^^
sej lih to je problem da postaneš preveč sproščen,včasih v taki meri da te partner ne dojema več kot seksualno bitje...sej če vama obema to ustreza, ni panike, sam za obstoj privlačnosti pa more bit več kot samo karakterno ujemanje pa druge stvari ki so pol kobajagi bolj pomembne. hočem povedat samo to da se ne sme privlačnosti dojemat kot preveč samoumevne, poleg tega pa je res dobr filing ko se upedenaš za tipa in te kr slači z očmi...

ja te slači z očmi, ampak pri 50ih?
Ena je napisala, da ma starša, ki se še vedno ful privlačita po tolkih letih in use.Druga je napisala, da je to prej izjema kot pravilo.In s tem se žou morm strinjat.Če se obrneš naokoli in pogledaš raznorazne starejše ljudi, pol je jasno, da zadeve niso več take kot danes in da se marskter partner požvižga na to, kaj si drug partner misl o njegovi razvlečeni trenirki.
In kaj potem?Se boste šle ločit, zapravle denarja za odvetnike in use ostalo zarad takega razloga?
Logično je, da se zdej tko razamišlja, na podlagi tega kar hočš vidt zdej.
ampak stvari se spreminjajo,tko kot je lakeesha povedala in utvara je da bo čez 30 let isto kot danes, ker ne more bit.
strinjam se tud z red rose.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

^^

Ne pretiravaj. Eno je, da si kljub zaposlenost in otrokom, vsak dan tudi doma popolnoma namazan s pudrom, maskaro, blusherjem in ne vem še čim vsem, si vsak dan lakiraš nohte in porabiš tri ure za frizuro, partner te pa sploh ne prepozna brez vseh lepotilnih pripomočkov. Druga skrajnost je pa ta, ki si jo ti opisala, torej v razvlečeni sto let stari trenirki, z neumitimi lasmi in 30 kilami več kot pred petimi leti. Ne pravim, da je karkoli narobe, če se kdaj nekoliko zanemariš, ker imaš preveč dela in imaš zato pač en dan mastne lase. Milsim, da mora biti ena zdrava mera. To, da si oblečen v "nestoletstaro" trenerko, ampak udobne cunje za doma in da se vseeno kdaj malo bolj urediš, ti ne vzame veliko časa. Itak se je treba urediti za v službo. Z mastnimi lasmi te ne bo gledal noben delodajalec, edino, če boš delala v skladišču ali proizvodnji ... Kar se pa tiče kilogramov, pa tudi ne razumem kako se nekdo lahko v parih letih zredi za 20 kilogramov (kljub porodu). Če imaš otroke in laufaš za njimi ter se poleg tega prehranjuješ tako kot prej, se težko zrediš za toliko in čisto razumem ljudi, ki jih partner zaradi takih stvari ne privlači več.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

a je majke mi sploh kdo prebral moj post?
al čakate sam da bom jst post postnla vi pa prec z negativnimi replikami, brez da bi karkol prebral?

lorelaj, nism nikjer napisala, da si nehaš lase prat, da se nehaš tuširat, da nevemkaj.
kar si napisala sm mislna enako,le obregnla sem se ob tisto razvlečeno staro trenirko, za katero ne razumem,da so ene napisale, kot da je največji šok stoletja.
osena higiena in te stvari morjo logično štimat.Ampak to da štimajo zame ne pomeni to, da se tip usakič predn greva sexat umije.ne zdej ne pol.Fora je spontanosti in sproščenosti.
nisem nikjer napisala da maš trideset kil več niti česarkoli druzga kar si napisala ti v postu.Pisala sem o tem, da neka zdrava meja nečesa more bit,ker so se neki posti glasili ravno tako, kot da bo mogu njihou dec usakdan hodit po bajti in gledat televizijo najmanj v tabuljš reklcu.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

lorelaj napisal/-a:Z mastnimi lasmi te ne bo gledal noben delodajalec, edino, če boš delala v skladišču ali proizvodnji ...

Pri takih izjavah kar pike dobim. A to je kriterij pri iskanju zaposlitve? Mastne lase imajo torej samo tisti, ki delajo v skladiščih ali proizvodnji? Ta je pa bosa..
P.S. Vem, da je OT, ampak sem morala pokomentirat..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

^^

Saj nikjer nisem napisala, da je to kriterij za zaposlitev, ampak logično je, da moraš biti urejen, če delaš z ljudmi, saj to vpliva na ugled podjetja kjer delaš. Tako da ja, še vedno sem menja, da z res neurejeno frizuro (spet govorim, če se to zgodi pogosto), ne moreš hoditi v neko tako službo, je enako kot, če bi na poslovni sestanek prišel v terenrki.

Nisem pa nikjer napisala, da imajo mastne lase v proizvodnji. Me zanima kje si to prebrala. S tem sem hotela povedati samo to, da pri takih poklicih ni pomembna urejenost, ker ne delaš s strankami in drugimi podjetji. Znate pa tako obračat besede, da se še sama sebi zdim neumna, ko preberem kar naj bi kao napisala. :D
Odgovori