*purple* napisal/-a:jst bi vas rada čez trideset let srečala nekje, da vidm če se boste res držale teh napisanih pravil.
Dejstvo je, da hočeš nočeš, čas nardi svoje in da nikakor ne boš mogu zgledat prekrasno lep,čez tolk in tolk let.In tud bistveno drugačni časi,drugačne okoliščine bodo nardile svoje, da boste kdaj na kolenih prosile za strgano trenirko z zrahlano elastiko![]()
Ko ti po bajti letajo tvojo otroci+še kšn sosedou, ko ti težijo da bi to, pa un bi to, ko se ti mudi kuhat kosilo za nahrant otroke in moža, ko maš popoudne it še za u službo,ko morš študirat kako in kdaj boš ves prah pobrisala po hiši in zribala tla...Ja, realnost.takrat se vam tud nohtou ne bo dal več lakirat, ko se bodo vam bodo zarad okoliščin skos krušili,čupo si boste spele čimbolj u luft, da vas kšn unuk/otrok ne bo pocuku za lase, al pa da ne boste namočil vaših dolgih las v kšn čistiu, pucale pa verjetno tud noute u tabolj trenirki za 50eurou?ali pač?
skratka, zdi se mi mal prehitro govort kaj bo takrat, kaj ne bo,ker je lahko zgodba popolnoma drugačna.
in upam usaj, da ne boste hodile po cest kot marsktera mamca, ki misl da je ful uštimana če si naflika na fris tri kile pudra pa roza senčiu do obrvi,da je lepa za svojga moža...No, mene bi v tem primeru če bi bla mož, prou zares minil in bi uplahnu kot še nikoli do tedaj.![]()
hvalabogu, da mam tazga deca, da se najbolj počutva doma pod deko v tanajbolj razukanih trenirkah ob ob gledanju tanajbolj blesauga filma, po možnosti še ceu dan nestuširana, pa še prdne kšn pod deko in se še zmeri lahko umes med blesavim filmom lotva konkretne rajcajoče akcije,popolnoma free,brez kakršnihkoli predsodkou in nesproščenosti.in tko po mojem mnenju naj bi blo, neglede na use.in to je po mojem mnenju edini dober recept za naprej.
Spet eno samo dramatiziranje, poveš pa čisto nič pametnega.