Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita20 »

haha ja itak da bo šla v FRIZERSKEM SALONU kjer jo lahko vsi slišijo take prbijat.. ne rečem komu tko zasebno ampak v FRIZERSKEM SALONU?? Get real.. same ste rekle da so teli trači "iz prve roke" sam lari fari..tko da Dančy nehi ga lomt :)
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

nikita20 napisal/-a:haha ja itak da bo šla v FRIZERSKEM SALONU kjer jo lahko vsi slišijo take prbijat.. ne rečem komu tko zasebno ampak v FRIZERSKEM SALONU?? Get real.. same ste rekle da so teli trači "iz prve roke" sam lari fari..tko da Dančy nehi ga lomt :)

anada?
i love love
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

ma jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........

dejte bit mal realne no!!! prav res majo, da so ženske opravljive... :lol: že more bit res...

sam tole nabijanje mi res najeda.. ena to reče, druga to.. pa dejte no! nam bo resnica verjetno ostala prikrita, pa če to hočete al pa ne... pa nehite s takimi: prijateljica od moje prijateljice, je mela sošolko, njej pa je rekla teta, ki se pozna z.............

JOJ!!! katastrofa!
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

nikita20 napisal/-a:haha ja itak da bo šla v FRIZERSKEM SALONU kjer jo lahko vsi slišijo take prbijat.. ne rečem komu tko zasebno ampak v FRIZERSKEM SALONU?? Get real.. same ste rekle da so teli trači "iz prve roke" sam lari fari..tko da Dančy nehi ga lomt :)

Ja ne jasnovidka sem...
Boste pol povedale,ko se bo začela hvaliti po raznih E+, da je končno dobila sponzorski avto.....
Pa prosim ne mi nabijati, da imam dobro "domišljijo"...aja zgodilo se je pa to v Domžalah, v Beauty hair Mihaela....Kok ste brihtne!!!!
Zadnjič spremenil Dančy, dne 27. Apr. 2006 20:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Misli pozitivno....
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

:lol:
Zadnjič spremenil Dančy, dne 16. Okt. 2007 12:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Misli pozitivno....
*Gia*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Škofja Loka

Neprebrana objava Napisal/-a *Gia* »

Tud jaz sem že slišala precej negativnih kritik na tole Špelo,tko,da kar verjamem,da sta punci zapustili skupino,prav zaradi nje.
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

Babe, babe...
Djte bit včasih mal manj otročje.

Sploh pa s telimi slavnimi (in sploh s slovenčki).

To, da mediji stvari napihujejo ste valda že slišale, ane?
Waiting in the queue oh whoopee doo
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Dančy napisal/-a:...in če mene kdo vpraša je bilo tole z Ines samo marketinška poteza .... :wink:

ja glede na to da njeno ime zlo dobro poznaš :roll: nevem no....
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

hahaha :lach: zdaj pa vem zakaj ze dezuje 2 dni skupaj :lach: :lach:
I love SISLEY& RW
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

no glede na to da poznam Špelo, mi je čist jasno zakaj je tanova Iris zapustila skupino. Špela zna bit zelo zatežena in vedno mora imeti glavno besede, kar verjetno tanovi ni ustrezalo. Tako da malo dvomim, da je zapustila skupino ravno zaradi tempa, saj so jih verjetno vsaj delno seznanili kako poteka vse skupaj.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

Dančy napisal/-a:No zdej vam bom pa še jst neki povedala...Ta Špela je ena velika zahrbtna opravljivka....cca mesec in pol nazaj, je bla moja mami v fizerskem salonu v katerega hodi tudi Špela (sponzor)....in je bla ravno takrat tudi Špela tam....in je ful pluvala čez Špelco, da kok je smotana, da upajo, da bo sama odstopila, ker drugače bi jo morali izplačati, ker ima pogodbo do avgusta...in na dolgo in široko se je hvalila, da zdaj dobi sponzorski avto in da bo tako svojega prodala,...pa da je kupila v novi gradnji stanovanje...sebe je tako hvalila uno Špelco pa je ornk popluvala....Ma nosi se kot pav...in če mene kdo vpraša je bilo tole z Ines samo marketinška poteza .... :wink:

ojoj, pa ne no!!kakšna prasica. ej stara, še dobr da si nam ti to zdj povedala, da vsaj vemo, kakšna je ta Špela V RESNICI, ej...ja, fak no, da gre kr tkole opravlat...cela zarota!
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

:lol:
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kraj: na eni zvezdici
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a kiki* »

ja no ni Ines ampak Iris :evil: jst sm tud zmeri prvo namest drugo pa wtf, a sta si tok podobni imeni? kot francka pa micka... :roll:

drugač pa očitno atomiki iščejo novo pevko kr sm dons mesič dobila da je avdicija spet u sredo za pevko in plesalke! sam jst NE grem! :!:
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita20 »

sam ste res face.. bodite fer VSE Špeline "PRIJATELJICE" in se predstavite..jaz sem ta in ta in bom pljuvala svojo prijateljico Špelo.. Da vas ni sram..jst ne vem kakšna je ona, zdi se mi ok in prej ste ku... Iris da je grozna, da je k tip itd. zdej vam je ostala Špela.. nima to veze, sam boga Špela , če ima take "prijateljice" , ki jo takole grdo blatijo na forumu.
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

kaj spet bo avdicija...kaj se niso odločili da bodo od zaj naprej trio?????....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Odgovori