Tašče in tasti!
-
- Kofetarica
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:jaz mislim, da je treba sprejet človeka takšnega kot je. če te ne more, je to njen problem ... samo brezveze se mi pa zdi, da bi se človek spreminjal zarad tašče npr. če si vegetarijanec pa začneš jest meso samo zato, da te bo mela ona rada ...NOT! ne daj se, punca!
Men se zdi tud to bolano, da se neki spreminjaš zarad tašče.Si kakršen si, če te ne mara, te tud takrat ko boš spremenjen ne bo imela.Tašče so pač tašče in dokazano je da tašča in snaha ne gresta skupej, mogoče v redkih primerih, ampak se pa tud doskrat zgodi, da se potem nehata marat.
Mene moja ne mara, iz razloga ker ne hodim v hribe.Pa prav, njen problem

Drgač pa pikre izjeva..Hja...Se jih ne upa izrečt, ker kdajkoli je bla kšna stvar proti meni rečena, se znam zlo dobro branit in potem je ona tista ta usrana.Sicer pa niti ne debatirava kej preveč.Živjo, adijo kake dve tri besede a vsake kvatre in to je to.Nimam se kej pogovarjat z njo, ker imava čist drugačne pogled ena vse stvari.Še sin se ne pogovarja z njo.
Aha enkrat je tko z takim nepreveč prijetnim tonom prašala, kdaj misliva nehat kadit.Pa sm jst rekla, da mislim nehat kadit takrat ko bom noseča in da upam, da čimprej.Pomoje ji je vso kri v glavo pognal

ursiika, če bi bila jst na tvojem mestu, bi pa od fanta zahtevala podporo. od svoje familije vedno pričakujem, da se do mojih obiskov dostojno obnašajo, do fanta pa še sploh. ni treba, da ga marajo in se z njim spoprijateljijo, ampak zaradi osnovnega bontona pa ne bo nikomur krona z glave padla.
sej, kakor veš, ampak meni bi se pa butasto zdelo, da bi fant mirno zraven sedel, ko te njegova mama takole kritizira.
sej, kakor veš, ampak meni bi se pa butasto zdelo, da bi fant mirno zraven sedel, ko te njegova mama takole kritizira.
- obliterator
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
js nimam nobenih problemov s taščo, ampak mi včasih gre tko na živce da kr res ni.npr.:ko pridem k njim pa mi skos vsiljuje hrano, pa dej jej to, pa pij to.to tko sovražim da tut če bi hotla jest ne bi.1x mi je njegov tata prnesu v roke krožnik, hmal sem popizditis fasala
, pa sem sam vzela krožnik in ga vrnla na mizo
.

I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Jz se s fantovimi starši precej dobr razumem. Nikol mi nč ne pravjo, da bi mogla delat al pa kej podobnga. K pridm k njim domov sem kot obisk. Me pa mot recimo to, ko sem jaz ceu vikend pri fantu in se mi recimor nič ne da in potem ko vsi pojemo po kosilu se ne ponudm, da bi posode pomila. IN pač potem pomovajo njegovi starši. Pol k pa jz grem pa ubistvu njegov oče njega zmerja, zakaj nč posode ne pospravla, da sam krožnike nos itd...in takrat se počutm mal čudn. No sej mogoče to ni men namenjen, ker kak vikend popravm posodo, kak pa ne. Sam se pa čudn počutm ob takih neposrednih izjavah.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
najprej OJEJ!
vse to sem zdj prebrala in vam samo lahko recem, dobre ste punce da to zdrzite, oz ste zdrzale.
eno so pa res krute, ubistvu ze matretirajo!!HALLO?!
js sm mela na sreco ful fajn "tasco", bol je bla fajn kot njen si, ona mi je bla ful hvalezna k sm ga spravla k pameti (sola,...), ampak meni je pol pocu film in nism vec z njim zdrzala in sm ga po enm letu in pou pustila in ona je bla tolko zalostna k je vedla da bo s5 tak kot je biu prej...ampak kaj cmo, js sm si oddahnila od njega.
zdaj pa mam drugega fanta k sva skupi ze skori 3 leta in morm povedt da ma tui fajn tasco in tasta..res vse ql.
pridm k njim kadarkoli, ji kaj pomagam nardit, sm kot doma, sam js tega ne izrablja ful, sam sm sporscena po tolkih letih in tui nikoli nic se ne spravljajo name, me spostujejo kot js njih...tko da upam da bo slo tko naprej. se torto mi spece za vsak roj dan:) super res!
tko da punce, obcudujem vas!!!
vse to sem zdj prebrala in vam samo lahko recem, dobre ste punce da to zdrzite, oz ste zdrzale.
eno so pa res krute, ubistvu ze matretirajo!!HALLO?!
js sm mela na sreco ful fajn "tasco", bol je bla fajn kot njen si, ona mi je bla ful hvalezna k sm ga spravla k pameti (sola,...), ampak meni je pol pocu film in nism vec z njim zdrzala in sm ga po enm letu in pou pustila in ona je bla tolko zalostna k je vedla da bo s5 tak kot je biu prej...ampak kaj cmo, js sm si oddahnila od njega.
zdaj pa mam drugega fanta k sva skupi ze skori 3 leta in morm povedt da ma tui fajn tasco in tasta..res vse ql.
pridm k njim kadarkoli, ji kaj pomagam nardit, sm kot doma, sam js tega ne izrablja ful, sam sm sporscena po tolkih letih in tui nikoli nic se ne spravljajo name, me spostujejo kot js njih...tko da upam da bo slo tko naprej. se torto mi spece za vsak roj dan:) super res!
tko da punce, obcudujem vas!!!
- miss_kitty
- Komunikatorka
- Kraj: hollywood
Meni sicer ni nič kaj takega še rekla, ampak vseeno. Včasih se v njeni bližini počutim skrajno neprijetno. To pa zato, ker imam občutek, da me enostavno ignorira. Velikokrat prideva s fantom po njo v službo, da jo peljeva domov. Razen "živjo" me težko vpraša karkoli, npr. kako sem, kako je šola itd. To je res ful redko. Pa tudi oče, ko sem pri njih, večino časa preživi kje drugje, kot da bi me kaj vprašal.
Ne gre zato, da si blazno želim nekih težkih pogovorov, ampak me preprosto moti, da se pogovarjata zgolj z svojim sinom, kot da mene ni tam. Še o tem kaj bom jedla, ne vpraša mene, ampak njega,..oz. "kao" oba! Nikol nismo imel kakih konfliktov, fant mi velikokrat pove, da imata dobro mnenje o meni itd. tako, da res ne vem v čem, je vzrok. Kaj se tiče pa ostalih, ki prenašate take in drugačne žaljivke,...svaka vam čast!
Ne gre zato, da si blazno želim nekih težkih pogovorov, ampak me preprosto moti, da se pogovarjata zgolj z svojim sinom, kot da mene ni tam. Še o tem kaj bom jedla, ne vpraša mene, ampak njega,..oz. "kao" oba! Nikol nismo imel kakih konfliktov, fant mi velikokrat pove, da imata dobro mnenje o meni itd. tako, da res ne vem v čem, je vzrok. Kaj se tiče pa ostalih, ki prenašate take in drugačne žaljivke,...svaka vam čast!

Just dance!
Jz mam fino taščo, hodva skup tut po nakupih in tko... Pa ce sm tm, tut jz kakšno stvar premaknem po bajti, kej skuham, pospravm posodo... Tko, da se nc ne prtožujem. Me pa bl motjo pikre od njegove sestre, sm ji že tut tok zamerla, da en mesec nism govorila z njo (sicer ne zivi vec doma, tko da je blo lahko izvedljivo).Take stvari mene ful przadanejo, pol jih pa se ful težko prebolim... sej gre, ampak odos se ne da popravt s čarobno palčko... pa sva zdej bl v hladnih vodah.
Ok, kar se tiče njegove mame-kapo dol. Jaz bi ji rekla kar supermama, ker je res večino vse na njej. njegov oče pa, hja problematičn tip, k ima svoj prav in ga je treba jemat z rezervo. Sprva sem se ga bala, ker zna bit res nesramen, pol pa sem spoznala,da tak pač je n ga nekak sprejela. Pač določene izjave mi grejo skozi uha. Moti me mogoče edino ena stvar,kar je , da je včasih preveč perverzn. Tut do mene. Kar pa mi je tudi že en kolega reku,da kako lahko to preašam,da on nikdar ne bi kej tazga reku svoji snahi(al kaj sm že js njemu). Zdej ne vem kera izjava je bla,ampak ni važno. kako prenašam to? mi gre skozi eno uho not skoz druzga ven. Ne vem, ne da se mi ubadat s tem, k vem,da bi bil to grozno grd besedni fajt. Ko poznam sebe in vem,da mu ne bi znala na lep način povedat in bi ga prec napadla, on pa bi se sevede branu in me najbrž še pizdil,dakako si upam z njim tko govort. Zato sem rae tiho, in pač preslišim. Konec koncev, človek je odrasel in bi lahko vedu kako se obnaša do punce svojega fanta.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Moja je fajn, prijazna in vse, sam me jezi, ko hočem kaj pomagati, me vedno opozarja naj pazim. Toliko bolj me moti, ker doma ta opravila vedno opravljam, tam me pa opozarja kot da to prvič delam. (da se nebom porezala, opekla,...)
Sam če bi pa mela tako taščo kot moja mami, bi pa nekdo mrtev obležal, ja al ona...boj do konca.
Sam če bi pa mela tako taščo kot moja mami, bi pa nekdo mrtev obležal, ja al ona...boj do konca.

- metuljčica*
- Cosmofrik
jst se z njegovo mami ful dobr razumem..nikol mi nč ne teži, da naj kaj delam al pa kaj, če mi reče, naj ji kaj pomagam, pol ji pomagam, drugač je pa ful tko, sproščeno, skupi tv gledamo, ko mojga čakam al pa kej čvekamo, špa ogovarjamo
tast je pa razred zase, je ful problematičen in sva z njim bol tko, uradna...noben mi še ni nč reku, proti men, pa tut z mojimi starši se ful razumejo, tko da je super..
ma pa očitne probleme z mano njegova teta...namreč, jst sploh ne hodim v cerkev al pa vse te verske zadeve, ker me pač ne zanimajo..in ko so mel neko spominsko mašo za njegovo babico pač jst nism šla, ker mi je moj tut reku, da mi ni treba it, da naj pa pol pridem na večerjo...no, pol tut na večerjo nism šla, je pa on pršu k men in mi povedu, da kolk je mela teta za povedat, da kaj se to pravi, da me ni blo, pa če ga ma sploh kaj rada, pa da ne spoštujem njegove babice...mislim, kaj to njo briga, če pač jst nočem v cerkev hodit..
pa še velik je mela za povedat, sam sem se na začetku sekirala, zdej se pa ne več..
važn, da se s starši razumem pa z mojim ljubijem...

ma pa očitne probleme z mano njegova teta...namreč, jst sploh ne hodim v cerkev al pa vse te verske zadeve, ker me pač ne zanimajo..in ko so mel neko spominsko mašo za njegovo babico pač jst nism šla, ker mi je moj tut reku, da mi ni treba it, da naj pa pol pridem na večerjo...no, pol tut na večerjo nism šla, je pa on pršu k men in mi povedu, da kolk je mela teta za povedat, da kaj se to pravi, da me ni blo, pa če ga ma sploh kaj rada, pa da ne spoštujem njegove babice...mislim, kaj to njo briga, če pač jst nočem v cerkev hodit..

važn, da se s starši razumem pa z mojim ljubijem...