Vprašaj me... #48
Re: Vprašaj me... #48
Je pozitivno naravnan, prakticen, prijazen.
Zajtrk-mogoce pet min. Vedno si ga naredim dan prej in ga vzamem v sluzbo.
Ne, da poves koga, ampak-a ze ves koga bos volila?
Zajtrk-mogoce pet min. Vedno si ga naredim dan prej in ga vzamem v sluzbo.
Ne, da poves koga, ampak-a ze ves koga bos volila?
The world is as you are.
Ja, bova z mojim enako.
Cez teden , ko moram biti v sluzbi ob 6i ne jem zajtrkov doma, obicajno si nesem jabolko ali 2 v sluzbo/ belvita piskote ali vzamem frutabelo iz avtomata. Jemo malenkost bolj zgodaj malico/ kosilo v sluzbi v menzi.
Ponavljam
Cez teden , ko moram biti v sluzbi ob 6i ne jem zajtrkov doma, obicajno si nesem jabolko ali 2 v sluzbo/ belvita piskote ali vzamem frutabelo iz avtomata. Jemo malenkost bolj zgodaj malico/ kosilo v sluzbi v menzi.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Vem koga ne bom
- - - - - - - - -
Rada ješ v restavracijah?
- - - - - - - - -
Rada ješ v restavracijah?
Ja, kdo ne, samo odkar imava otroka, brez otroka v miru se nisva sla.
Z eno izjemo, ko smo bili na primorskem, ga je moja mama pazila in sli s se enim parom v all you can eat japonsko, brez otrok.
Ponavljam
Z eno izjemo, ko smo bili na primorskem, ga je moja mama pazila in sli s se enim parom v all you can eat japonsko, brez otrok.
Ponavljam
tko tko za vsake toliko... po večini se mi zdi bv v restavracijah zapravlat sploh ker sem bila večkrat razočarana kot pa navdušena nad hrano... rada sicer poskušam nove stvari tok da je mogoče problem v tem ampak tist kar znam pa sama skuhat se mi zdi 'pa neumen naročat...
Ponavljam + restavracija ki jo priporočaš...
Ponavljam + restavracija ki jo priporočaš...
Ja, rada.
Nič pretresljivega: Verace, Argentino, Shambala… mogoče kakšna mehiška. Top mi je bilo na Posestvu Pule. Pa na Hvaru, v čistem centru mesta, Dalmatino. Po vseh teh letih, še vedno v najboljšem spominu ever .
- - - - -
Ponavljam + imaš restavracijo v Sloveniji, ki si jo še posebej želiš obiskati?
Nič pretresljivega: Verace, Argentino, Shambala… mogoče kakšna mehiška. Top mi je bilo na Posestvu Pule. Pa na Hvaru, v čistem centru mesta, Dalmatino. Po vseh teh letih, še vedno v najboljšem spominu ever .
- - - - -
Ponavljam + imaš restavracijo v Sloveniji, ki si jo še posebej želiš obiskati?
Ma ne hodim po restavracijah( razen, ce smo na dopustu v tujini), mi je vsec bil Yuxi v Stari Gorici( bili tam na zadnje se z dvema paroma, edinorat, ko sva sla sama brez otroka), cene v Lj mi je bila vsec Dabuda, ma sem bila na zadnje tam preden sem imela otroke oz moj pravi, da sva bila enkrat tudi s tamalim, ko je imel pod eno leto in se ni kobaccal/ hodil.
Joj za pico oz restavracija/ lokal, ki me najbolj spominja na zmenke z mojim pa Parma, tudi tako zaradi ambienta, tam sva bila z mojim najveckrat v Lj, ko sva se hodila na zmenke. (Nekako sem ugotovila, da se mi zdi, da so mi celo bolj vsec pice iz elektricne peci kot krusne( maja lani sva bila v eni restavraciji na Lovrencu na Pohorju, kjer so tudi imeli elektricno pecico in so mi bile tam zelo dobre).
In te Baščaršije, v Mb smo bili v njih na dveh razlicnih lokacijah.
Zdaj zadnji cas me je zamikalo, da bi sla v mehiško eno.
Ponavljam
Joj za pico oz restavracija/ lokal, ki me najbolj spominja na zmenke z mojim pa Parma, tudi tako zaradi ambienta, tam sva bila z mojim najveckrat v Lj, ko sva se hodila na zmenke. (Nekako sem ugotovila, da se mi zdi, da so mi celo bolj vsec pice iz elektricne peci kot krusne( maja lani sva bila v eni restavraciji na Lovrencu na Pohorju, kjer so tudi imeli elektricno pecico in so mi bile tam zelo dobre).
In te Baščaršije, v Mb smo bili v njih na dveh razlicnih lokacijah.
Zdaj zadnji cas me je zamikalo, da bi sla v mehiško eno.
Ponavljam
Imam želje ja: JB in Gostilna pri Lojzetu (I know, pobožne želje
)
- - - - - - - - -
Ponavljam
- - - - - - - - -
Ponavljam
Ne hodim veliko po restavracijah. Dobro hrano imajo pri Ribiču na Ptuju, rada grem tudi k Janezu (ena lokalna gostilna), pizze so mi ze od malega najboljse iz Pivnice (spet lokalno). Nimam nekih zelja. Tudi ko je teden restavracij imam tezavo, ker nisem ljubiteljica mesa.
Kaj je ena stvar, za katero si bila prepricana, da je “za stare”, zdaj pa jo redno pocnes?
Kaj je ena stvar, za katero si bila prepricana, da je “za stare”, zdaj pa jo redno pocnes?
The world is as you are.
Nošenje copat
Prej, še 2 leti nazaj, jih nikoli nisem. Vedno sem bosa hodila po hiši.
- - - - - - - -
Ponavljam
Prej, še 2 leti nazaj, jih nikoli nisem. Vedno sem bosa hodila po hiši.
- - - - - - - -
Ponavljam
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Pritoževanje nad bolečinami v hrtu?
Hmm.. Spanje z nogavicami, sortiranje živil po raznih steklenih kozarcih. Veselje, ko večerni plani propadejo in lahko ostaneš doma. Poslušanje Robert-a Plant-a (danes se je slučajno pojavil na mojem Spotify feedu in ga poslušam že celo popoldne). 
Kako pogosto se povprečno socializiraš z ljudmi, ki niso del ožje družine?
Kako pogosto se povprečno socializiraš z ljudmi, ki niso del ožje družine?
Uf. Veliko.
Z našo klapo povprečno 3x na teden, pridejo tedni ko se vidimo dobesedno vsak dan v eni ali drugi zasedbi, velikokrat se dopoldne dobimo 3 in skupaj delamo od doma, praktično vsak vikend mamo vsi skupaj kafe/brunch + Whatsapp chat imamo recimo vsak dan aktiven (kar je verjetno tudi socializacija, samo ne v živo?) . Fajn je, ker nimajo (?še?) otrok in se prilagajajo našemu urniku - npr pridejo zvečer pozdraviti tamale, pol pa ko tamali zaspijo, se lahko naprej družimo ali pa v družbi urejamo svoje opravke itd
. Z drugim prijatelj ki imajo tudi otroke se definitivno ne vidimo toliko, in se že kr malo psihično pripravljam na to, da tudi s to klapo ne bo vedno tako
.
ponavljam!
Z našo klapo povprečno 3x na teden, pridejo tedni ko se vidimo dobesedno vsak dan v eni ali drugi zasedbi, velikokrat se dopoldne dobimo 3 in skupaj delamo od doma, praktično vsak vikend mamo vsi skupaj kafe/brunch + Whatsapp chat imamo recimo vsak dan aktiven (kar je verjetno tudi socializacija, samo ne v živo?) . Fajn je, ker nimajo (?še?) otrok in se prilagajajo našemu urniku - npr pridejo zvečer pozdraviti tamale, pol pa ko tamali zaspijo, se lahko naprej družimo ali pa v družbi urejamo svoje opravke itd
ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Definitivno premalo. Čez teden je itak dan prekratek, čez vikend pa tudi zelo odvisno… recimo 1x na 2-3 mesece.
Tisti samski/ločeni, pa itak čist drug lajf/urnik furajo.
- - - - - - -
Imaš veliko prijateljev, kolegov samskih ali ločenih?
Tisti samski/ločeni, pa itak čist drug lajf/urnik furajo.
- - - - - - -
Imaš veliko prijateljev, kolegov samskih ali ločenih?
Ne vem, jaz bi bolj očitek vrgel vezanim. Nekateri vezani se ne znajo zorganizirat in si vzeti čas za prijatelje.
Primer. Moj super prijatelj. Ve, da rad plešem (u bistvu je on tisti, ki ful dobro pleše in je mene navdušil za ples
Pa se enostavno nisva uspela nič zmenit.
Zdaj on bi lahk rekel, da sem jaz samski problematičen oz. furam čist drug lajf/urnik
In ena boljših odločitev je bila, da sem šel na tisti ples, ker pač plesal sem z najboljšimi, en tip ki me je do sedaj sam grajal, me je prav pohvalil za prebobrazbo in na poti ven me je ena ženska kar ogovorila.
Kakorkoli, nočem si delati nekih slavospevov, ker gre bolj za ples, kjer folk ne zna plesat. Žal. Ona, ki me je ogovorila, misli kolk dobr plesalec sem in kako sva se ujela v plesu, pa se u bistvu nisva... in sploh nisem dober plesalec.
Ampak sm happy, da se mi vsaj kaj dogaja
Pa vem kolk smotan sem sam bil ko sem bil vezan in z družini, kolk me je bivša "peglala", da moram domov hodit in sekirala če sem se preveč dobival s prjatli... not good... upam, da bo naslednjič, če mi bo Gospod še dal možnost, bolje
Večina kolegov je vezanih.
Med samskimi pa tudi žal nimam nobenega sproščenega kolega...
Ponavljam vprašanje + ali vidiš samske kolege zadovoljne, sproščene... al ti je "jasno" zakaj so samski (ker pač na daleč vidiš, da so zatravmirani...)
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Nimam nobene samske ali locene prijateljice, ne kolegov oz nimam nobenega kolega samo prijateljice in njihove moze/ fante, kar se druzimo.
Ponavljam
Ponavljam