London
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Ko sem v Londonu, grem absolutno vedno v National Gallery (ene slike so res fascinating) in Library pogledat (zelo mi je lepa, sicer ni kej počet tam, če nisi član
) ter v British Museum (tista steklena streha je.. uau). Zelo fajn je posedat v kakem parku al pa sedet ob Temzi. Pa markets so super, ja mam najrajš Portobello in Spitalfields.
Covent Garden je tud top. 

Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Odvisno za koliko dni greš in kolk si len
Sicer je oboje na isti kartici (ki stane 3 funte). Mogoče raje približne cene za primerjavo (za coni 1 in 2). KLIK
ena vožnja z neomejenimi prestopanji na podzemni je 1,8 funta (ampak, če porabiš več kot je cena dnevne, torej več kot 4 vožnje, se ti šteje le dnevna)
Travelcard:
dnevna je 7,2 funta
tedenska 25,8
Je pa fajn ker je neomejeno voženj na podzemni v coni za katero kupiš + na vseh busih po celem Londonu.

ena vožnja z neomejenimi prestopanji na podzemni je 1,8 funta (ampak, če porabiš več kot je cena dnevne, torej več kot 4 vožnje, se ti šteje le dnevna)
Travelcard:
dnevna je 7,2 funta
tedenska 25,8
Je pa fajn ker je neomejeno voženj na podzemni v coni za katero kupiš + na vseh busih po celem Londonu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Sramežljivka
Ja, se Oyster kartica precej splača
(drugič reči, pa ti posodim, imam 4
)
5,6 je dnevna za Off- Peak. Če citiram:

5,6 je dnevna za Off- Peak. Če citiram:
Off-Peak Day Travelcards can be used
From 09:30 Monday to Friday or all day Saturday, Sunday and public holidays on the day of validity and for any journey that starts before 04:30 on the following day.
On:
Tube, DLR, London Overground and National Rail services within the zones covered by the ticket
All London buses in all zones
Trams if it includes Zones 3, 4, 5, or 6
Scheduled boat services at 1/3 discount
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
*mala* napisal/-a:Off-Peak

majchy84, ne pozabi čim več slikat in narest kakšno fotoreportažo za forum.

Sicer se mi zdi, da je mesto že itak ful osvetljeno, tole mora pa kar žaret, v tem prazničnem času.
ce gres za vec kt 3 dni in da mors vsaj dvakrat na dan na underground in vsaj enkrat na bus se ti splaca kupt tedensko travelcard ki ti nalozijo na oyster!!!
jez sm se prvi dan zajebala in sm nalozila gor 10 funtou a kaj k je blo konc dneva gor samo se 2,6 pa 2 krat sm sla na underground pa 2 krat na bus!
drgac pa mesto je ze fulll lepo okraseno edin drago po stacunah je pa se use
jez sm se prvi dan zajebala in sm nalozila gor 10 funtou a kaj k je blo konc dneva gor samo se 2,6 pa 2 krat sm sla na underground pa 2 krat na bus!
drgac pa mesto je ze fulll lepo okraseno edin drago po stacunah je pa se use