Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

cat...
ja se strinjam... sm so lahk prsibke... odvisno je do tvoje presnove... so men rekla k sm zarat tega v porodnisnc lezala :)
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
GirlyPuff
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a GirlyPuff »

Js mela dianne35, vse je bilo lepo in prav, jedla sm jih okol 3leta, koza perfect, pocutje tut v redu na zacetku.. Pol sm pa vedno bolj pasivna ratovala in sm prekinila z jemanjem, nardila 6mesecno pavzo. V tem casu se mi koza znatno poslabsala, pocutje je bilo na zacetku(takoj po prenehanju) super, bila tudi bolj komunikativna, itd. Zadni 6 mesec pa obum, pocutla sm se bedno, nekoristno.. Spet sem jih zacela jemati, sam pocutje se po 1mesecu se ni popravilo.. Se mi zdi da sem kar depresivna... Bedne so tele kontracepcijske, ker imajo res prevec hormonov :roll: Tko da odsvetujem, razen ce imate reees probleme s kozo
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

GirlyPuff napisal/-a:Bedne so tele kontracepcijske, ker imajo res prevec hormonov :roll: Tko da odsvetujem, razen ce imate reees probleme s kozo

Ja,te Stediril,pa Diane pa take finte majo full velko dozo hormonov. Pa menjaj si jih v neke z manjšo dozo-npr. Logest! Jes jih jem prek 3 leta,pa je vse vredu z mano.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica ljubljane
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nefertit »

Vse ki ste nehale jemati tabletke- ali moreš to sporočiti ginekologu, ali jih samo prenehaš jemati?? ene kolegice trdijo, da je treba to sporočiti, druge da ne. če katera ve...
A moment on your lips, forever on your hips!
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Jaz sem ji sicer povedala po pkrajši prekinitvi in seveda je zapisala v kartoteko, tako da pomoje je kar prav, da se ji pove
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Js sm pred 2 letoma naehala za ene 3 mesce in nism nč povedala. Ko sm spet začela sm šla normalo po recept. Me ni noben nč sprašvow.

Učer sm šla po tabletke in sm pozabla da so ene za doplačat in šele doma ugotovila, da za Diane ni treba :)
Če nisi del rešitve, si del problema.
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

ja stederil m majo dost hormonov... ampak kaj pa ce ti une k so manj ne pasejo??? tko k men? pol se pa v uh pisi... pa mors jest Stederil M, k se pol pol leta izkaze da so tud premal... In da mas ocitno svoj lastni hormonski sistem ful mocan, pa kao res hudo presnovo...

eh ne vem... jest nism mela nikol slabih izkušenj s tabletkami (razen vmesenih krvavitev), pa sm jih mela že ene 5 različnih.
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objava Napisal/-a ložica »

NOVO VPRAŠANJE:
(sej vrjetn je že kje sam je preveč tega da bi iskala)

-js sm začela lihkar jemat yarino..kok dni jih je treba na začetku jemat da si zaščitena?
-a si med pauzo(7 dni k so namenjeni menstruaciji) mogoče tut zaščitena?
-pa če si po pauzi ko vzameš prvo tabletko iz novga zavojčka že takoj zaščitena in ne rabš skrbet?
say it right..
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

mislim da si zaščitena od prve tabletke dalje, sej ko prvič začneš jemati tabletke, jih začneš z prvim dnem menstruacije, tako da :) ja si

zaščitena si tut med pavzo in takoj ko začneš jemati tabletke iz nove ploščice. seveda če slučajno ne pozabljaš, takrat je druga stvar in imaš v navodilih vse super opisano kako ravnati če kdaj pozabiš vzeti kakšno tabletko
nogica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nogica »

ložica, tabletka je zihr zanesljiva že od prvega dne jemanja naprej. No, sej ti je vse mily razložila .... :)

Mene pa sam zanima, če je mela kera kašne probleme z Yarino al so te tabletke res tok dobre, kt pravjo ... ??
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
lizzie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a lizzie »

NOVO VPRASANJE

caw zdele sm vzela tabletko, opazila sem da je nisem vceraj vzela. vzela sem dve naenkrat, danes sem pred tem imela spolni odnos.

kaj sedaj? mozn da sm noseca?13.dan sm pozabila :(
Nekatere napake so preprosto prevec zanimive, da bi jih naredili samo enkrat...
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica

2 naenkrat ne bi smela vzet! A noben ne bere več navodil?! Ja teoretično maš minimalno možnost da si noseča, ampak nisi...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ja kako ne bi smela - a ni tako, da pozabljeno vzameš, ko se pač spomniš in če je to ob naslednji, vzameš pač dve?
Jst sm tudi tako naredila že.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

ja, v navodilh piše da tudi če paozabiš vzeti tabletko v 12ih urah, jo vzameš takoj ko se spomniš, tudi če ta dan vzameš dve. glede zaščite pa mislim da je odvisno, kateri teden jo pozabiš?

nogica jaz sem ravno začela z yarino in zaenkrat je ok. imela sem le eno vmesno krvavitev, in upam da se bo tudi to uštimal. prej sem jemala minulet in me je med pavzami blazno bolela glava. no zdej bom mela prihodnji teden prvič pavzo odkar jemljem yarino, tako da bomo vidli.
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica

Ne... Piše da vzameš v 12 urah ko bi mogla vzet, če je prepozn ne vzameš in nadaljuješ normalno!
Zaklenjeno