Vse kar sem že vedno želel-a vedeti #2

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Ja ka pa misliš ti zaen čaj kadit? :D Če boš skadila meto, žajbelj al pa kamilico al pa pastričkov čaj ti nč ne bo. Če so pa kake funky gobice ki so lahko bodisi čaj, bodisi ror, je pa druga zgodba. Pogooglaj LD50 za substanco ki jo misliš jest/pit/kadit/si jo vbrizgat/jo vdihavat/se z njo mazat pa je problem rešen :)
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

uu okej :D nisem še nekaj razmišljala, kaj bi se dalo skadit, bolj me je zanimalo, ker sem vidla na enem forumu, je fant pisal da kadi čaj :D

na ono drugo pa sem čist slučajno prišla, ker sem se spet zalotla da vdihavam edigs in smo vsi v srednji šoli tak veselo to počeli :zustimm:
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a Picatinny »

Mishela napisal/-a:ali je kajenje čaja škodljivo? :?
al pa vdihavanje edigsa, alkoholnih flumastrov, čistil, itd. ?

mogočer toliko kot cigarete
Poppy.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Poppy. »

Od kod fraza "držati aspirin med nogami"?
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Verjetno pač, da imaš tako ozko stisnjene noge, kot da paziš, da ti ne bo taka mala stvarca ušla? :D

Al pa ena manj verjetna, proti glavobolu pomaga orgazem, zato pač lahko..aspirin predstavlja..eh ne vem hahah :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

Kokr se spomnim, se ta fraza uporablja v stilu Kaj je najboljša kontracepcija? Aspirin med noge (v bistvu med kolena), pa pazit da ne pade na tla :D
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

A kdo ve od kje beseda trotl in kaj pomeni? Sem gledal dokumentarec "Nekoč je bila dežela pridnih" in baje smo slovenci bili pridni alpski trotlni.. :D

Aja, pa priporočam ogled, na partisu je gor cela oddaja.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Trotl izhaja iz nemske besede 'trottel', pomeni pa 'neumnez, smotanec, idiot, neroda'.. neki takega :)
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

Kul, se mi je zdelo da je pomen blizu temu ja.. Kaj pa potem s trotl kamero aka stari kompaktni fotaparati na film?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

trotl kamera oz. trotlziher ni samo kompakten aparat na filme ampak tudi digitalni. pač pomeni, da je tako enostaven za uporabo, ker ni nobenih nastavitev potrebnih, da so jo sposobni upravljati tudi trotli!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Je že ena uporabnica spraševala v temi Vprašaj me, pa tudi jaz tega ne razumem dobro... Res zakaj folk v filmih/nanizankah hodi po hiši/stanovanju v čevljih, ki jih ima za ven? :)
Še manj mi je pa jasno, ko ženska v štiklih kuha kosilo, obeša perilo, otroke daje spat... A res to katera v real lajfu počne? Ok štekam, daj jih maš za 'posteljne dejavnost' ( :D ), samo a res katera v njih opravlja gospodinjska opravila in skrbi za otroke? :wink:
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

Hollywoodsko pretiravanje in mehiške limonade. Tudi Bollywood. Da lepše zgleda, vizualni učinek pač.. Tega v slovenskem filmu neboš vidla :)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

No ja. Par let nazaj, ko sem bla na počitnicah pri družinskih prijateljih v franciji, so nas slovence vsi začudeno pogledal, ko smo rekl, če lahko dobimo copate :D Dejansko so bli cel dan v eni in isti obutvi, tako noter kot zunaj. Na pragu so pač imel en debel predpražnik, pa eno cunjo ob katero smo si obrisal čevlje. Js nisem zdržala in sem po hitrem postopku copate najdla :D Overkill v filmih so kvečjemu visoke pete.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ko dobiš poslovno darilo, v lični beli škatlici in nimaš pojma, kaj to je.
Se komu sanja? :)

Slika
The world is as you are.
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lani* »

Kolikor jaz vem, je to komplet lepše narejenih azijskih zajemalk, ki se jih lahko uporablja kot žlice, zajemalke ali presejalnike. :? :)
Odgovori