Ja ka pa misliš ti zaen čaj kadit? Če boš skadila meto, žajbelj al pa kamilico al pa pastričkov čaj ti nč ne bo. Če so pa kake funky gobice ki so lahko bodisi čaj, bodisi ror, je pa druga zgodba. Pogooglaj LD50 za substanco ki jo misliš jest/pit/kadit/si jo vbrizgat/jo vdihavat/se z njo mazat pa je problem rešen
trotl kamera oz. trotlziher ni samo kompakten aparat na filme ampak tudi digitalni. pač pomeni, da je tako enostaven za uporabo, ker ni nobenih nastavitev potrebnih, da so jo sposobni upravljati tudi trotli!
Je že ena uporabnica spraševala v temi Vprašaj me, pa tudi jaz tega ne razumem dobro... Res zakaj folk v filmih/nanizankah hodi po hiši/stanovanju v čevljih, ki jih ima za ven? Še manj mi je pa jasno, ko ženska v štiklih kuha kosilo, obeša perilo, otroke daje spat... A res to katera v real lajfu počne? Ok štekam, daj jih maš za 'posteljne dejavnost' ( ), samo a res katera v njih opravlja gospodinjska opravila in skrbi za otroke?
No ja. Par let nazaj, ko sem bla na počitnicah pri družinskih prijateljih v franciji, so nas slovence vsi začudeno pogledal, ko smo rekl, če lahko dobimo copate Dejansko so bli cel dan v eni in isti obutvi, tako noter kot zunaj. Na pragu so pač imel en debel predpražnik, pa eno cunjo ob katero smo si obrisal čevlje. Js nisem zdržala in sem po hitrem postopku copate najdla Overkill v filmih so kvečjemu visoke pete.