ah kr nekiii nooo...sploh nism vidla niti enga njihovga nastopa
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
ha ha ha, verjetn je vidla zakaj je že Špelca odšla. sej itak ni pasala v skupino. sem jih vidla v nedeljo na raketa pod kozolcem , in se mi je zdela čist napačna za v skupino. se kr ni mela kam za dat, in je neki brezveze poskakovala po odru. eh, sej bolš da je šla.
a je res tok glupa, da ni vedla kaksen tempo je , sej to se jst vidim ... ja, lepo se je zastonj posoncla, zmanikirala nohtke, frizurco ustimala, mal reklamce naredila, zdej pa cao ... kr neki ....
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -
ANSAF napisal/-a:a je res tok glupa, da ni vedla kaksen tempo je , sej to se jst vidim ... ja, lepo se je zastonj posoncla, zmanikirala nohtke, frizurco ustimala, mal reklamce naredila, zdej pa cao ... kr neki ....
točno tko.pomoje je že prej vedla da ne bo z njimi in je rakla da mal promocije in zastonjkarskih procesov si pa lahko privošči.in si je.zdej ap tkole....
ma sploh nevem zakaj niso sami, ker itaq nebojo najdl nobene več k bi h njim pasala.špelca je bla za skupio čeprov ni znala pet...
Joj kok so bedni. mislm, če se odločiš jih v take vode, menda da pričakuješ, da boš moral pustiti sedanje življenje in začeti novega. Moral bi podpisat pogodbo, da more bit z njimi tok in tok časa, al pa dej keš. Ne da se grejo zej eno sranje.
sofia83 napisal/-a:Pa kaj vam je, no, to se se pomoje Jani & company odločil, da odziv publike na Iris sploh ni dober in da je boljš, da jo skenslajo, pa so se pol eno pravlco za lahko noč zmislil, da je šla sama stran ... Al so pa že od začetka vedl, da nočjo nove pevke, pa so vseen nardil avdicijo za večjo medijsko pozornost. Trust me, Iris zihr ni sama odnehala, ker ne bi zdržala tempa