rezervirano imam letalo pri easyjetu.. in piše da pristanemo v londonu ob 17.05 - kdaj pa naj rezerviram bus? moram kaj preračunavati ure, ali lahko easybus rezerviram 18.00, 18.20 ?
18.00 bo čist kul (lahko tudi 18.20, če se bojiš). Jaz vedno 1 uro po pristanku, pa mi vedno je ene 15 min odveč.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^pol pa na avtobusni/železniški postaji, oz. bi rekla da skor na vsakem vogalu..domnevam, da je London tud poln raznih manjših trgovinic z elektro dodatki/pripomočki.
Če je pa kriza, mam pa jz (nekje ) enga za posodit.
Js sm ga kupila v lekarni So me tja poslali, ko v trgovini spraševala. Malce poglej, če ne pa vprašaj
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert