Jupi jeeeej, sj sm že skor odločena, sam vsaka potrditev prou pride - zdj bl to še iščem...
je pa najbl smešn to, da bom mela jaz močnejši avto k moj, tale zverinca ma 90 končkov - men to sicer nč ne pove, nš pa že prau d je preveč zame. Ampak jaz sem varen voznik, čez omejitve grem sam tam, kjer grem res lahko.
moj sanjski avto je tak k mu nikol bencina ne zmanka. k bi blo to res, hehe, drgac pa itak da BMW in to Z4. zdej mamo pr ns neki fitaov kombi (fotr ma s.p.), drgac matka ma twingota (ne tega k je zdej vn prsu ). svojga se nimam si ga pa od matke kdaj pa kdaj sposodm. za uspesno opravljeno maturo mi misljo cliota l. 2000 kupt, sama si pa planeram fiat barchetto. ja treba bo sparat, ja
Jst sm sploh nora na take avte ... Že če kirga na cesti vidim kr obstanem pa buljim za njim Če grem pa mimo njega na parkirišču, morem obvezno nardit par krogov okoli njega, pa ga malo 'pretipat'
Aloha napisal/-a:tut fura se brez, loh si uklopš klimo predn not stopš.
S tem si Webasto mislila ane? Mi mamo tut to (s tem, da mamo a8, ne Q7) in je res dobra stvarca. Ful sede, če greš iz šihta ob 2h in naštimaš zjutraj funkcijo, ob pol2h pa začne avto hladit.