- Septembra moram nujno se teden poletja izcimit, sploh nisem bila na morju letos - prvic v zivljenju?
- Da sem po krajsi pavzi vceraj spet spoznala megakul surferja iz Londona.. in gre po spontani odlocitvi jutri do moje bakice na hrvasko
Skoda, da me ne bo zraven, ko se bosta z rokami in nogami skusala sporazumet.. ampak bo ze slo.
- Da se moram spravit nazaj k teku.. upam, da kmalu sfolgam s tem urnikom. Se 2 meseca do maratona!
- Da jutri dobim nov paket Svicarske druscine v Ljubljano, vsec mi je ta ping pong
Njim je super kul tu, meni tam, pa se malo menjamo.- Da sem bila v petek prvic v LGBTQ clubu in sem se po dolgem casu imela res noro v 'klubski' sceni
top vzdusje, skuliran folk, z mano je cel cas flirtala res greha vredna bejba, ni da ni.. drugic se
- Da sem se v soboto na artishu dobesedno kopala v hrtih in mi zdaj posvojitev spet ne da miru
- Da sem kolegu dala poprviti mobitel in pozabila naloziti slike na racunalnik.. Zdaj pa sem v dilemi - naj vse za vedno zbrise, al naj jih shrani in ponesreci vidi kaj, kar mogoce ne bi smel
opcije da mi ga vmes na kratko vrne ni, saj nisva iz istega kraja & se mudi. Ups..

evo, malo jamranja: vroce mi je v zabah.)