Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ja men se zdi, da je kr v večini primerou tko.Mislm nevem, takrat se še kušneš kumi,kaj šele da bi neki na veliko sexal in čutil nevemkakšne mrauljince tam spodej ko gre mimo :D
kot pa si rekla, upajmo, da tko ne bo ane :)
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Jst mislim, da je fora tud v tem, da se npr. tudi žensko telo spreminja, nismo lih več tako "napete", gladke itd.. skos imamo neke skrbi (če so v zvezi otroci..) itd. Mislim, da velikokrat ravno ženske odbijajo moške po npr. 15. letih zveze.. ker se ne zdijo same sebi privlačne, tudi moški ji verjetno ne pove vsak dan, da je lepa, sexy, tako kot je to navada pri nas mladih.. ah preveč je faktorjev na žalost.. :?
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a caly »

moja mama in tata sta oba že v začetnih pedesetih in sta še vedno kot golobčka:)objemi,poljubi, in pa kar je najpomembnejše sta še vedno spolno aktivna in to kar precej, saj sm jih že velikokrat zalotila in pa predvsem slišala. Meni se zdi to nekaj najlepšega, moja mami prizna, da jo tati še vedno privlači in tudi ona se trudi za njega. :respekt:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

caly napisal/-a:moja mama in tata sta oba že v začetnih pedesetih in sta še vedno kot golobčka:)objemi,poljubi, in pa kar je najpomembnejše sta še vedno spolno aktivna in to kar precej, saj sm jih že velikokrat zalotila in pa predvsem slišala. Meni se zdi to nekaj najlepšega, moja mami prizna, da jo tati še vedno privlači in tudi ona se trudi za njega. :respekt:

No, to je tapravo. Lepo slišati, da obstaja :D
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Podpis! :top:
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

Mojadva isto. :) K da bi bla od včeraj skupaj. Sam že kr mal pretiravata. Vedno vem kdaj bo zvečer akcija... :roll:
No pa boljše to, kot pa da sploh ne bi.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Mene zelo zanima, kakšen je recept za tak zakon :D Je vse odvisno od kombinacije ljudi ali kakšnih drugih vložkov v odnos? :)
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

MsN napisal/-a:Mene zelo zanima, kakšen je recept za tak zakon :D Je vse odvisno od kombinacije ljudi ali kakšnih drugih vložkov v odnos? :)

Pomoje je fora v tem kako sploh izgledaš pri teh letih. Če je ženska pri 50ih cela celulitasta, z debelimi nogami in ritjo, potem gre erekcija gobe nabirat.
Enako velja za moškega - če ima pir pauh, ne dvomim, da tudi ženski ni več do seksa.

Edini recept je, da svoje telo ohranjaš mlado s športom, rekreacijo, zdravo prehrano in pozitivnim pogledom na življenje, drugače bo tip raje porival bolj mlado in živahno meso, kot pa zapuščeno ženo. Ženska pa se bo raje vsedla na mladega in svežega tiča.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

miteq napisal/-a:pozitivnim pogledom na življenje,

Ta pogled bi moral postaviti pred vizualo. Si čisto lahko predstavljam tudi dva tolsta (se opravičujem izrazu) - enega z bir bauhom, drugo z zašpehanimi nogami, a oba s pozitivnim pogledom na življenje, kako se valjata med rjuhami.

No nasplošno je seks v starosti še vedno tabu, kar pa ne pomeni, da ne more obstajati.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

miteq napisal/-a:Pomoje je fora v tem kako sploh izgledaš pri teh letih. Če je ženska pri 50ih cela celulitasta, z debelimi nogami in ritjo, potem gre erekcija gobe nabirat.
Enako velja za moškega - če ima pir pauh, ne dvomim, da tudi ženski ni več do seksa.

Po tvoje potem moji starši na primer ne bi nič več seksali, niti ne vem...ziher petina Slovencev. Take besede pridejo pa lahko samo od nekoga, ki na odnos gleda zelo zelo površinsko...
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Georgia napisal/-a:Mojadva isto. :) K da bi bla od včeraj skupaj. Sam že kr mal pretiravata. Vedno vem kdaj bo zvečer akcija... :roll:
No pa boljše to, kot pa da sploh ne bi.

Pri nas doma je isto. Tako da očitno se da, če se hoče. :wink:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Moj ata sej je dost zrediu od poroke- mogoče tud za 30 kil in z mamo ševedno seksasta. Pa mamino telo se je tud dost spremenilo. Ampak očitno se še vedno prvlačta.
Želim si sam, da ne bi mi blo treba poslušat moje mame, ko uzdihuje med seksom. :? :D
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

caly napisal/-a:moja mama in tata sta oba že v začetnih pedesetih in sta še vedno kot golobčka:)objemi,poljubi, in pa kar je najpomembnejše sta še vedno spolno aktivna in to kar precej, saj sm jih že velikokrat zalotila in pa predvsem slišala. Meni se zdi to nekaj najlepšega, moja mami prizna, da jo tati še vedno privlači in tudi ona se trudi za njega. :respekt:

To pa je tko lepo. :D No, da bi bil le tudi moj zakon po 50 letih taksen. :P
Bravo za take starse :bgdev:
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

UG84 napisal/-a:
miteq napisal/-a:Pomoje je fora v tem kako sploh izgledaš pri teh letih. Če je ženska pri 50ih cela celulitasta, z debelimi nogami in ritjo, potem gre erekcija gobe nabirat.

Po tvoje potem moji starši na primer ne bi nič več seksali, niti ne vem...ziher petina Slovencev. Take besede pridejo pa lahko samo od nekoga, ki na odnos gleda zelo zelo površinsko...

Glavno, da ti gledaš na vse zelo "globinsko". :roll: Tisto sem pisal zase. In ja, si ne predstavljam, da bi me ženska, ki se je relativno zapustila, privlačila. Tako kot verjamem, da jaz nje ne bi privlačil, če bi se zredil za 30kg in dobil pir pauh. Dober karakter gor ali dol - 100x je bilo na forumu že napisano, da tudi vizualni vidik partnerja šteje. Torej - karakter IN vizualnost je pomembna. Ne glede na leta. Če torej nekoga še vedno rajca partner/ka z X preveč kilogrami ali Y celulitom, potem hvala bogu - dobro za tistega/tisto.

Zdaj ste seveda vse zelo pametne, ko še verjetno niti blizu pozni starosti niste. Kasneje bo situacija verjetno malo drugačna. :wink:

EDIT:

caly napisal/-a:moja mama in tata sta oba že v začetnih pedesetih in sta še vedno kot golobčka:)objemi,poljubi, in pa kar je najpomembnejše sta še vedno spolno aktivna in to kar precej, saj sm jih že velikokrat zalotila in pa predvsem slišala. Meni se zdi to nekaj najlepšega, moja mami prizna, da jo tati še vedno privlači in tudi ona se trudi za njega.

Upam trdit, da so takšni zakoni bolj izjema kot pravilo.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Mogoče si tudi ti lahko zdajle pameten - ko boš starejši, bo realnost drugačna. :wink: Tvoja osebna realnost in realnost tvoje žene ob 30. obletnici poroke.

V glavnem - par se stara in spreminja skupaj. Saj ni tako, da se lepega dne zbudiš in ugotoviš, da namesto 25letne manekenkice spi zraven tebe 50letna zgubana ženska s celulitom (in pri tem spregledaš, da najbrž tudi sam nisi enak kot pred četrt stoletja)
Ponavadi se najdejo skupaj taki, ki imajo enaka načela in navade glede diet, športa, obsedenosti z lastnim in partnerjevim telesom ... tako da to res ne bi smel biti tak problem.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Odgovori