kot pa si rekla, upajmo, da tko ne bo ane

caly napisal/-a:moja mama in tata sta oba že v začetnih pedesetih in sta še vedno kot golobčka:)objemi,poljubi, in pa kar je najpomembnejše sta še vedno spolno aktivna in to kar precej, saj sm jih že velikokrat zalotila in pa predvsem slišala. Meni se zdi to nekaj najlepšega, moja mami prizna, da jo tati še vedno privlači in tudi ona se trudi za njega.
MsN napisal/-a:Mene zelo zanima, kakšen je recept za tak zakonJe vse odvisno od kombinacije ljudi ali kakšnih drugih vložkov v odnos?
miteq napisal/-a:pozitivnim pogledom na življenje,
miteq napisal/-a:Pomoje je fora v tem kako sploh izgledaš pri teh letih. Če je ženska pri 50ih cela celulitasta, z debelimi nogami in ritjo, potem gre erekcija gobe nabirat.
Enako velja za moškega - če ima pir pauh, ne dvomim, da tudi ženski ni več do seksa.
caly napisal/-a:moja mama in tata sta oba že v začetnih pedesetih in sta še vedno kot golobčka:)objemi,poljubi, in pa kar je najpomembnejše sta še vedno spolno aktivna in to kar precej, saj sm jih že velikokrat zalotila in pa predvsem slišala. Meni se zdi to nekaj najlepšega, moja mami prizna, da jo tati še vedno privlači in tudi ona se trudi za njega.
UG84 napisal/-a:miteq napisal/-a:Pomoje je fora v tem kako sploh izgledaš pri teh letih. Če je ženska pri 50ih cela celulitasta, z debelimi nogami in ritjo, potem gre erekcija gobe nabirat.
Enako velja za moškega - če ima pir pauh, ne dvomim, da tudi ženski ni več do seksa.
Po tvoje potem moji starši na primer ne bi nič več seksali, niti ne vem...ziher petina Slovencev. Take besede pridejo pa lahko samo od nekoga, ki na odnos gleda zelo zelo površinsko...