Tašče in tasti!
Pikre izjave njegove mame ( njegovega očeta )
Ne pravijo za brez veze, da tašča in snaha ne gresta najbolj vkup.
Včasih pade kakšna pikra pripomba, ki podkrepi dejstvo.
Pa me zanima, s čim vas je najbolj šokirala, presenetila, užalila in kar je še tega, kar se ne pozabi zlahka.
Dejte se mal razpisati...
Včasih pade kakšna pikra pripomba, ki podkrepi dejstvo.
Pa me zanima, s čim vas je najbolj šokirala, presenetila, užalila in kar je še tega, kar se ne pozabi zlahka.
Dejte se mal razpisati...
Njegov oče je rekel (ne meni ampak njemu), da živim pri njih kot v hotelu. Da nič ne naredim...?? halo? zvečer pridem k njemu, prespim, zjutraj pa me,predno gre v službo pelje domov. Pribombaje letela na pospravljanje hiše. Kaj naj pospravljam, če me ni nič tam? Sicer pa je njihova hiša, ne moja. Če sva sama pospraviva skupaj, ko pa so starši doma, pa se nimam jaz kaj za vtikvat in pospravljat ter kuhat. Vsaj tako je moje mišljenje.
Kaj menite vi?
Kaj menite vi?
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Vojcha napisal/-a:Njegov oče je rekel (ne meni ampak njemu), da živim pri njih kot v hotelu. Da nič ne naredim...?? halo? zvečer pridem k njemu, prespim, zjutraj pa me,predno gre v službo pelje domov. Pribombaje letela na pospravljanje hiše. Kaj naj pospravljam, če me ni nič tam? Sicer pa je njihova hiša, ne moja. Če sva sama pospraviva skupaj, ko pa so starši doma, pa se nimam jaz kaj za vtikvat in pospravljat ter kuhat. Vsaj tako je moje mišljenje.
Kaj menite vi?
mogoče je mislu u smislu, da te ne vidjo velik da pač sam prespiš pa greš..ne da zdej nč ne nardiš..razn če ni to dobesedno reku..al si si ti to po svoje interpretirala..
drgač bi se pa tut jst bedno počutila če bi kej tazga kdo izjavu..pr men je pa fora da vedno kej hočm pomagat pa mi kr ne pustijo..pa se pol tm počutm k taveča lenoba, oz da bi usi mi neki ugajal pa se men prlagajal..fak kuk tega ne maram

men ni problem ničesar naredit! ni panike pospravljat, kuhat in podobno. samo če, je npr. fant pri meni, skuham jaz, pospravim jaz. ne bom mu rekla, da naj mi spuče sobo in kopalnico, ker pa je prespal in lulal pri meni.
nisem dolžna čistiti njihove hiše, razen, če sva sama tam. ko so starši doma, so oni gospodarji hiše. če pa rabijo pomoč, bi pa lahko kaj rekli. bom pomagala, ni problema. ne predstavljam si, da bi imela svoje stanovanje in bi mi tašča pucala kopalnico, ker bi bila 2 dni pri meni na obisku?!
nisem dolžna čistiti njihove hiše, razen, če sva sama tam. ko so starši doma, so oni gospodarji hiše. če pa rabijo pomoč, bi pa lahko kaj rekli. bom pomagala, ni problema. ne predstavljam si, da bi imela svoje stanovanje in bi mi tašča pucala kopalnico, ker bi bila 2 dni pri meni na obisku?!
orhideja1 napisal/-a:Jaz pa ne bi mogla nekam hodit sam spat.
lej, moj dela cele dneve, to je edini čas, da se lahko vidiva in sva skupaj. da pride zvečer po mene, in me zjutraj pelje domov. Da ne bo čudno zvenelo, skupaj sva več kot leto in do sedaj sem se s starši zelo dobro razumela. Nikoli niso namignili k temu, da me ne bi marali. Fora je samo v tem, ker je fant večino časa sam doma. Oče je pilot in ne dela v Sloveniji, mama, brat in sestra pa živijo v Londonu, kjer je mama zaposlena. Zato sva večino časa pri njemu.
Ko pa je oče doma ali pa kar vsi, pa malokrat prespim pri njemu oz. nisem cele dneve tam. In tudi ne kuham takrat in ne pospravljam. Ker ko sva sama, se jaz tista, ki je za to zadolžena, ko pa pridejo starši, pa mislim, da se nimam kaj vtikvat v kuhinjo in pucanje kopalnice.
Na to gledam, kot če si pri nekom na obisku ali počitnicah, in boš šel pucat njihovo stanovanje?
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Najprej tole od hotela... Hm, jst grem isto zvečer tja spat, zjutri grem pa dam. Ampak nisem ko v hotelu, ker pač s fotrom živita sama in velikokrat generalno pospravim kopalnice, kuhinjo, posesam...in tko. Ne zato ker bi mogla, ampak zato da ne bi blo treba fotru k pač nima žene.
So pa tud padale že pikre izjave ja
Recimo pri bivšem...oni so bli doma v dvojčku, dvorišča niso mel vse skup nič, pri nas mamo hišo pa veliiiiko dvorišče/parkirišče...no in on je kupil nov avto (večji od prejšnjega) in mi je tastara rekla: "Zdej pa ne bo mogu bit več pr teb k nimate prostora, bo pa kar doma." Joooooj
Zdej pri tej vezi me pa fotr na začetku nekak ni mogu...al kaj, jst nevem. In mi je kr enkrat začel razlagat, kako je bla od mojga bivša uredu in da je bla to punca na mestu in oh in sploh. Halo?
No, sam se je unesu 
So pa tud padale že pikre izjave ja

Recimo pri bivšem...oni so bli doma v dvojčku, dvorišča niso mel vse skup nič, pri nas mamo hišo pa veliiiiko dvorišče/parkirišče...no in on je kupil nov avto (večji od prejšnjega) in mi je tastara rekla: "Zdej pa ne bo mogu bit več pr teb k nimate prostora, bo pa kar doma." Joooooj

Zdej pri tej vezi me pa fotr na začetku nekak ni mogu...al kaj, jst nevem. In mi je kr enkrat začel razlagat, kako je bla od mojga bivša uredu in da je bla to punca na mestu in oh in sploh. Halo?

eh...brezveze...od bivšga starši tudi mene niso marali. mami ni bilo všeč kako se smejim, kako govorim, in da sem iz ''fine'' familije...
oni so bili iz vasi in vsak, ki je bil iz mesta, jedel z vilico in nožem, je bil za njih fin...ne obremenjuj se!
Tudi s sedanjim fantom sva se pogovarjala o tem kaj je rekel njegov oče. Da je bil pač tečen, ker je moral pospraviti celo hišo, preden so prišli še ostali iz Londona, ker mu fant ni pomagal, ker je pač cele dneve v službi, in da nej se ne obremenjujem, saj sva midva v vezi, ne jaz in njegovi starši!

oni so bili iz vasi in vsak, ki je bil iz mesta, jedel z vilico in nožem, je bil za njih fin...ne obremenjuj se!
Tudi s sedanjim fantom sva se pogovarjala o tem kaj je rekel njegov oče. Da je bil pač tečen, ker je moral pospraviti celo hišo, preden so prišli še ostali iz Londona, ker mu fant ni pomagal, ker je pač cele dneve v službi, in da nej se ne obremenjujem, saj sva midva v vezi, ne jaz in njegovi starši!