V petek sem bila pri splošni, ki me je prijavila za jutri za odvzem in js butara pozabim en tak piltek (ki mi ga je sprintala splošna) doma

Sarissima napisal/-a:Problem je edino zaradi tveganja za globokovensko trombozo (mišela, a nisi ti medicinka?). Ker če prenehaš jemat KT in nato začneš na novo, imaš prve 4 mesece spet ful višjo verjetnost za trombozo. Ostalo pa načeloma ni problematično. Se pa v nasprotju z 5, 10 let nazaj ne priporočajo več premori po dveh letih jemanja (ravno zaradi tega).
Sarissima napisal/-a:Je bila že katera na pregledu za kri pri Adrialab na Parmovi?
V petek sem bila pri splošni, ki me je prijavila za jutri za odvzem in js butara pozabim en tak piltek (ki mi ga je sprintala splošna) doma. Zdej pa ne vem, a nej se jutri zjutraj narišem tam in delam francoza, ali naj kličem najprej in preverim...
_patchouli_ napisal/-a:Ima kdo kak nasvet, kaj narediti proti bolecim ocem zaradi celodnevnega buljenja v racunalniski zaslon?
Tulip napisal/-a:Saj ne vem, če paše v tole temo a vseeno...
Ponoči med spanjem močno stiskam pesti, tako se tudi zbudim, z zasajenimi nohti v dlan. Obstaja kakšen način, da to preprečim (nohtov nimam dolgih, 1 mm čez blazinico), ali edino pač, da totalno spilim nohte a bom še vseeno čutila. Če ima kdo kakšno idejo oz. nasvet kako to rešit?
(Rokavic pa zdaj poleti ne morem)