Hujšanje

Za dušo in telo.
Odgovori
linksys
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a linksys »

Kaj pa vem, me skrbi, glede na to, da sem izgubila težo in jo tudi vzdrževala z vadbo v kombinaciji s pravilno prehrano, zdej pa, ko vadbe ne bo več se bo vse nabralo pa čeprav bom pazla. Po drugi strani me pa skrbi, da če bom zmanjšala vnos hrane, bom zgubila predvsem na mišični masi. :? Mogoče sem res neumna, da me tolko skrbi, sam ko pomislim koliko truda in energije sm vložila in koliko sm športala, si ne morem kaj.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

če si vzameš vsak drug ali celo vsak tretji dan toliko časa da eno urco laufaš, če ješ zajtrk normalno, kosilo brez mesa ali brez priloge in se ne naješ do sitega, večerje pa lahke, se ne boš redila.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ne more laufat. :P
It was forever..but it didnt last long..
Perchy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Perchy »

zakaj pa naj ne bi jedla mesa...meso so beljakovine...potem je bolj, da ne je hidratov...kromprja. riža, makaronov...

pač je isto kot do sedaj, vendar v manjših količinah kot pa je jedla
brezlj
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a brezlj »

Ok, a ma kdo kake bolj natančne podatke kolko časa ponavadi rabijo ogljikovi hidrati, da postanejo efektivni? Od česa je odvisen čas? Enako za proteine... Kolko časa je treba,da proteini v obliki šprotnega dodatka pridejo do mišic in koliko recimo beljakovine iz jajca? Je razlika?
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Čas je odvisen od sestave OH. Enostavni prehajajo hitreje, sestavljeni počasneje. Najhitrejša je dekstroza.

PRi beljakovinah pa varira glede na aminokislinsko verigo.

Je razlika.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

NOVO

Predvidevam, da punce tle študirate/živite čez leto (oktober - junij) v Ljubljani ali pa Mariboru oz. kakšnih večjih mestih, kjer nimaš dostopa do rekreacije v naravi. Sama vsak dan tečem in hodim po gozdu/goznih poteh in si sploh ne predstavljam, kako bo, ko pridem v Lj in bo treba izgubljene kg vzdrževati na zdejšnjem nivoju.
Kje oz. kako pa ve potem vzdržujete težo? Ni mi ravno za hodit v fitnes. Prijavla sem se na aktivnost preko faxa kot izbirni predmet, vendar enkrat na teden ne bo dovolj. Kaj pa recimo pozimi, ko je nekoliko težje teči po snegu in plundri?
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Cheap ass sobno kolo/ orbitrek :)
Sicer pa se da tečt tud izven narave heh..Ljubljana ima nekaj lepih potk, vzponov tudi ob travci, ne avtih :) pa tudi če laufaš po pločnikih..boljše kot nič. Ko se boš selila si pač dobro razglej okolico in boš že našla kje teč.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Živim v študentskem domu na Viču in orbitrek ne pride v poštev - na žalost. Pločniki me res ne privlačijo najbolj. Bom mogla poiskat kakšno travico al kej podobnega.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Če ne drugega, Tivoli, Rožnik, Mostec (slednji je baje poln tečakev).
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Če si na viču, najbrž nisi tak zelo daleč od Tivolija. Potem v Lj je Pot zelo lušna zadeva za rekreacijo. Mogoče res nimaš gozda, takoj ko skozi vrata stopiš, ampak jaz v 5 letih, kar živim v Lj, nisem bila nikoli več kot 10 minut (peš) od zelenih površin. Tako da nič izgovorov :P
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

O super, hvala :)
Bom mal preiskala omenjene prostorčke, ko pridem v Lj ;)
gmajnalj
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gmajnalj »

..Evelyn.. napisal/-a:
linksys napisal/-a:Torej koliko kalorij sploh porabi telo, brez vadbe-naprezanja?

Tukaj boš dobila okvirno številko koliko porabiš.
Sicer pa se mi zdi tvoje http://www.wellneo.si/hujsanje/ nekam ekstremno, svaka čast, da zdržiš..

Meni se tudi zdi, da je tole hujšanje kar precej ekstremno. Ampak so očitno še taki, ki kljub temu znajo vztrajati in zato lahko prav hito dosežejo dobre in predvsem vidne. :hail: Res je tale smeško za take najbolj primeren, ker se z besedami ne da pravilno opisat.
Zadnjič spremenil gmajnalj, dne 06. Jun. 2013 16:14, skupaj popravljeno 1 krat.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*pikapoka* napisal/-a:Sama vsak dan tečem in hodim po gozdu/goznih poteh in si sploh ne predstavljam, kako bo, ko pridem v Lj
LJ ni ena sama betonska površina :mad:
Imamo zelenja, sploh pa na Viču.
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Nisem mela namena nobenga žalit. Tam, kjer sem jst, pač ni nikjer travce za laufat.
Odgovori