Hujšanje
Kaj pa vem, me skrbi, glede na to, da sem izgubila težo in jo tudi vzdrževala z vadbo v kombinaciji s pravilno prehrano, zdej pa, ko vadbe ne bo več se bo vse nabralo pa čeprav bom pazla. Po drugi strani me pa skrbi, da če bom zmanjšala vnos hrane, bom zgubila predvsem na mišični masi.
Mogoče sem res neumna, da me tolko skrbi, sam ko pomislim koliko truda in energije sm vložila in koliko sm športala, si ne morem kaj.

-
- Cosmopsiho
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
- *pikapoka*
- Debatorica
NOVO
Predvidevam, da punce tle študirate/živite čez leto (oktober - junij) v Ljubljani ali pa Mariboru oz. kakšnih večjih mestih, kjer nimaš dostopa do rekreacije v naravi. Sama vsak dan tečem in hodim po gozdu/goznih poteh in si sploh ne predstavljam, kako bo, ko pridem v Lj in bo treba izgubljene kg vzdrževati na zdejšnjem nivoju.
Kje oz. kako pa ve potem vzdržujete težo? Ni mi ravno za hodit v fitnes. Prijavla sem se na aktivnost preko faxa kot izbirni predmet, vendar enkrat na teden ne bo dovolj. Kaj pa recimo pozimi, ko je nekoliko težje teči po snegu in plundri?
Predvidevam, da punce tle študirate/živite čez leto (oktober - junij) v Ljubljani ali pa Mariboru oz. kakšnih večjih mestih, kjer nimaš dostopa do rekreacije v naravi. Sama vsak dan tečem in hodim po gozdu/goznih poteh in si sploh ne predstavljam, kako bo, ko pridem v Lj in bo treba izgubljene kg vzdrževati na zdejšnjem nivoju.
Kje oz. kako pa ve potem vzdržujete težo? Ni mi ravno za hodit v fitnes. Prijavla sem se na aktivnost preko faxa kot izbirni predmet, vendar enkrat na teden ne bo dovolj. Kaj pa recimo pozimi, ko je nekoliko težje teči po snegu in plundri?
-
- Cosmopsiho
- *pikapoka*
- Debatorica
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- *pikapoka*
- Debatorica
..Evelyn.. napisal/-a:linksys napisal/-a:Torej koliko kalorij sploh porabi telo, brez vadbe-naprezanja?
Tukaj boš dobila okvirno številko koliko porabiš.
Sicer pa se mi zdi tvoje http://www.wellneo.si/hujsanje/ nekam ekstremno, svaka čast, da zdržiš..
Meni se tudi zdi, da je tole hujšanje kar precej ekstremno. Ampak so očitno še taki, ki kljub temu znajo vztrajati in zato lahko prav hito dosežejo dobre in predvsem vidne.

Zadnjič spremenil gmajnalj, dne 06. Jun. 2013 16:14, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- *pikapoka*
- Debatorica