London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

AAAaa zato.. js sm šla tja samo za par urc.. okol 10h dopoldan do 5h zvečer sva s kolegico lutale po Camdenu, tut po tržnci, pa mi ni blo nič posebnega..
js sm bla v hostlu na westminster bridge roadu - ubistvu 5 min stran od big bena, parlamenta in london eye-a, in mi je blo tam zlo všeč (če ne druzga, zarad orientacije :D ) že res da nočno življenje ni blo kej prida (razen enga kubanskega kluba na koncu ulice) ampak sva itak večino prežurale v hostlu z roomate-i, da smo se lahko mal bolš spoznali brez glasne glasbe (šefe v hostlu nam je skos eno pjačo nosu :) ) predvsem sem se pa zaljubila v Londonske parke in preveč prijazne ljudi, tko da sem sigurna da grem še nazaj - zelo kmalu..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
barabca00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a barabca00 »

živjo:) ker septembra prvič potujem v london v lastni režiji, me zanima ob kateri uri naj rezerviram avtobus v london z stansteda, če pristanemo v londonu ob pol 9h, ter koliko prej se je dobro odpraviti iz centra londona, da si pravi čas na stanstedu? ali se je na stanstedu težko znajti? hvala že vnaprej in lep pozdrav:)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

barabca00 napisal/-a:živjo:) ker septembra prvič potujem v london v lastni režiji, me zanima ob kateri uri naj rezerviram avtobus v london z stansteda, če pristanemo v londonu ob pol 9h, ter koliko prej se je dobro odpraviti iz centra londona, da si pravi čas na stanstedu? ali se je na stanstedu težko znajti? hvala že vnaprej in lep pozdrav:)

Zakaj bi pa rabla rezervirat?
Mislim da ni potrebe, midve s kolegico nisva, pa sva koj sedle na bus za viktoria station. Na stanstedu se ni težko znajt.. js sm se na Victorii zgubila :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Eno uro po pristanku letala bo čst kul rezervirat bus. Tudi, če ga slučajno zamudiš (ampak je 1 ura več kot dovolj časa), greš lahko na naslednjega, če je le kaj frej (kar ponavadi ni problemov).

Js bi vsaj 3 ure pred letom rezervirala bus. Da ni potem panike in letanja po letališču.
Na letališču se komot znajdeš, samo spremljaj h katerim vratom moraš (piše na tablah) in kje oddaš prtljago.

Roberta- res lahko komot tud tam plačaš bus, ampak če najdeš ponudbo za par funtov povratna za easyBus se pa splača (nazadnje plačali 2 funta za povratno na osebo :D)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja to pa itak.. če kupiš tam - daš za povratno 17 funtov.
(__/)
( o.O)
(")_(")
barabca00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a barabca00 »

res hvala obema :) je takoj lažje ko malo izveš :) imam pa še eno vprašanje - če izstopiš na victorii (terravision avtobus s stansteda), ali je to blizu podzemne? hvala še enkrat:)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Je blizu ja. Ni koj zravn, je pa zelo blizu..
(__/)
( o.O)
(")_(")
Ninny0Nyla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ninny0Nyla »

Punce... js bi vas pa prosla za pomoč...
z družino nameravamo v oktobru it malo pogledat v london...
in se mi zdi dobra priložnost, da bi si kupila maturantsko obleko, ko bom že tam...

ker pa je london velik, mi pa ne bomo imeli veliko časa, bi vas prosla če mi lahko povete kje so kakšne take trgovine, ki imajo obleke primerne za maturanski ples...
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

jz_osebno napisal/-a:V London grem na vsake pol leta, ker enostavno ne morem brez njega:) Najceneje kar sem letela tja je bilo za 6 eurov povratna karta, tam pa sem potem "couchsurfala":) Najboljša izkušnja ever.
Če boste v Londonu si oglejte tudi portobello market, Westfield shoping center- res noro:) in pa pejte si pogledat pred Odeon kino center, ker so skoraj vsak teden kakšne premiere, tam sem vidla od Jennifer Aniston, Gerarda Butlerja in Stalone.

kje si pa kupila to karto za 6€?
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objava Napisal/-a poletje06 »

Ninny0Nyla napisal/-a:Punce... js bi vas pa prosla za pomoč...
z družino nameravamo v oktobru it malo pogledat v london...
in se mi zdi dobra priložnost, da bi si kupila maturantsko obleko, ko bom že tam...

ker pa je london velik, mi pa ne bomo imeli veliko časa, bi vas prosla če mi lahko povete kje so kakšne take trgovine, ki imajo obleke primerne za maturanski ples...

Imaš nakupovalni center Westfield, kjer majo vse živo, vse znamke, mogoče greš lahko tja pogledat.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Še mal, še mal :jump: . No ja ubistvu še 4 tedne ampak nima veze hehe.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Fovš :P :P
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Uf jaz mam pa zadnje cajte grozno željo it v London... prej nekak nisem mela, ampak ste me tud ve kr navdušle :D Upam, da mi rata najt službo pa našparat mal več keša pa da bo drugo leto kaj časa da bi šla pogledat mal :D Kolk ste kaj dnarja zapravle? To mam v mislih bolj letalska karta + prenočišče + hrana + ogledi...
Yada, yada, yada...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^

Za letalsko karto + avtobus do Londona+ 4 nočitve sem dala jst 115€. Kok bom pa tam zapravla pa ne vem. Računam nekje 20€ za hrano na dan, pol pa pač še kakšni ogledi. Pa mogoče musical :) :) .
Odgovori