avtomobili
Lej, peter, lahko maš ti pač srečo in ok renaulta, ampak trdit, da so francozi enako dobri kot npr. nemški ali japonski avti je kratko malo neumno. Ker vsak, ki se malo spozna na avte, ve da ni tako. Seveda niso vsi francozi zanič, so pa v splošnem slabo zloženi skupaj in imajo dosti več okvar. In to ni samo moja izkušnja, poznam ogromno ljudi, ki so meli probleme s francozi. Poleg tega imam v družini dva človeka, ki se poklicno ukvarjata s tem in res obvladata vse o avtomobilih in njuno mnenje je enako. Aja, pa 20 let star renault ni isto kot današnji renault, ker se je v teh dvajsetih letih že tok spremenilo, da...Pa ne samo pri renaultu, pač pa nasplošno (koncerni, tehnologija,...).
In ni pomembno za keri avto bi se šlo - meni se nima mehanik kej režat v fris, brez da bi avto pregledal. Avto je nov in v garanciji in bi moral delat brezhibno. In jasno mi je, da se lih tko lahko pokvari mercedes, mazda, honda alpa fiat... Ampak mislim da vsi vemo, kakšne so statistike.
In ni pomembno za keri avto bi se šlo - meni se nima mehanik kej režat v fris, brez da bi avto pregledal. Avto je nov in v garanciji in bi moral delat brezhibno. In jasno mi je, da se lih tko lahko pokvari mercedes, mazda, honda alpa fiat... Ampak mislim da vsi vemo, kakšne so statistike.
lih tolk k ti pluvaš čez francoze Tiavanna lahko jst čez hondo. naši sosedi odkar so si kupli hondo majo probleme z njimi. pa gre to pa gre uno. oni že od samega začetka prisegajo na francoze in so slučajno hotli met hondo. in zdej majo same probleme z njimi. in isto je z toyoto. pravjo ne more crknt. kaj ne more. seveda lahko. na cesti sem vidla več pokvarjenih toyot kukr renaultov. in ko sem šla na morja sem vidla dva pokvarjena mercedesa. tolk o tem da se samo francozi kvarjo 

Kdaj sem pa rekla, da se samo francozi kvarijo? Poglej, doma smo imeli 4 francoske avte. Vsi trije so bili slabi. Fotr od fanta je imel francoza in se je tut neprestano kvaru. Moja kolegica ma enak avto kot jaz in prav tako ogromno problemov. Vsak avto se lahko pokvari, ampak za določene avtomobile je spošno znano, da se kvarijo več. In zarad mene lahko pljuvaš čez katerokoli znamko - tut čez hondo. Vseeno mi je, res, ker nisem nek bolan privrženec. Jaz sem avto sprobala in mi je zato všeč. O francozih imam pač svoje mnenje, ki je osnovano na lastnih izkušnjah. In jaz res ne vem, kje si ti prebrala, da sem napisala, da se samo francozi kvarijo. Poleg tega - če nimaš pojma o avtu ti je lahko vsak avto dober. Tako se je npr. moja mama dve leti vozila z obupno sklopko, ki je nenormalno cukala (btw, renault, ampak ok, nima veze). In nek sorodnik se je zadnjič hvalil, da je zelo zadovoljen s Peugeotom 307 SW, ki je bil takrat star par mesecev. Je rekel, da nima nobenih problemov, samo dvakrat mu je elekrika crknla in je ostal na cesti. Za moje pojme to pač ni dober avto. Če tebi je, ok. Mislim, sej...whatever. Jaz sem tut tko pametovala, dokler nisem izkusla na lastni koži. Aja, če mi pa ne verjameš glede statistik pa malo pobrskaj po internetu. In še nekaj - družinski prijatelj, ki dela na Citroenu nam je pred nakupom rekel, da naj ne kupujemo Citroena, ker imajo tolko reklamacij, da se ven ne vidijo. In da se delajo neumni in poskušajo odjebat folk, ki ima težave z avti. En podoben primer je bil predstavljen tut na Preverjeno, pa tut sama sem mela iste fore. In še enkrat - renault izpred dvajsetih let ni primerljiv z današnjim renaultom, kot tudi starejša honda/mazda/opel/bmw/poljubna znamka ni isto kot današnja katerakoliže znamka, ker je danes ogromno firm pod enim koncernom, uporablja se popolnoma drugačna tehnologija in tovarne niso več samo v izvornih državah znamk. Anyway, meni je resnično vseeno, kakšno je tvoje mnenje o francozih, lahko jih veselo kupuješ celo življenje. Jaz jih pač ne bom.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Joško tega bingeca jst mislim kupt enkrat ko bo dnar...če nam že kr takrt ciljala na 7.gen...sam kaj ko se cenje zahudiča nebodo dol spustile...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:

Ja takega je kupil od mojega brat...srebrnga...jaz pa fouš

Tako, da je zdej pred njegovo hišo parkirana srebrna 5.gen sedanka ter 6.gen HB...
še moja more bit enkrat kmal...šparat Tigi treba...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...