Je pa zagotovo bolje kot ko sem delal v neki tovarni v SŠ in so skos vrteli radio Sraka, in je bil poletni hit Krava Mukica

Pa naj kdo reče, da je lahko biti rocker

Tearjerker napisal/-a:# sebičn folk v riži na blagajni, ki ima povn vojzek raznoraznih prčkarij, po možnosti zram še ekstra šajtrgo polno fasnge, ti pa stopiš v vrsto za njim, imaš v roki kilo kruha in cedevito, pa te ne spustijo naprej, da ja čakaš pol ko majmun tam, ko bi bil drgač v 37sekundah fertikjaz vedno če sem v obratni situaciji spustim take predse, ker se mi to zdi pač smotrno
claire napisal/-a:Tearjerker napisal/-a:# sebičn folk v riži na blagajni, ki ima povn vojzek raznoraznih prčkarij, po možnosti zram še ekstra šajtrgo polno fasnge, ti pa stopiš v vrsto za njim, imaš v roki kilo kruha in cedevito, pa te ne spustijo naprej, da ja čakaš pol ko majmun tam, ko bi bil drgač v 37sekundah fertikjaz vedno če sem v obratni situaciji spustim take predse, ker se mi to zdi pač smotrno
se strinjam.
jaz pa sovražim vrivanje na začetek blagajne ker bo "itak samo čike"!!! kar znorela bi.