Je pa zagotovo bolje kot ko sem delal v neki tovarni v SŠ in so skos vrteli radio Sraka, in je bil poletni hit Krava Mukica
.
Pa naj kdo reče, da je lahko biti rocker

.

Tearjerker napisal/-a:# sebičn folk v riži na blagajni, ki ima povn vojzek raznoraznih prčkarij, po možnosti zram še ekstra šajtrgo polno fasnge, ti pa stopiš v vrsto za njim, imaš v roki kilo kruha in cedevito, pa te ne spustijo naprej, da ja čakaš pol ko majmun tam, ko bi bil drgač v 37sekundah fertikjaz vedno če sem v obratni situaciji spustim take predse, ker se mi to zdi pač smotrno
se strinjam.

claire napisal/-a:Tearjerker napisal/-a:# sebičn folk v riži na blagajni, ki ima povn vojzek raznoraznih prčkarij, po možnosti zram še ekstra šajtrgo polno fasnge, ti pa stopiš v vrsto za njim, imaš v roki kilo kruha in cedevito, pa te ne spustijo naprej, da ja čakaš pol ko majmun tam, ko bi bil drgač v 37sekundah fertikjaz vedno če sem v obratni situaciji spustim take predse, ker se mi to zdi pač smotrno
se strinjam.
jaz pa sovražim vrivanje na začetek blagajne ker bo "itak samo čike"!!! kar znorela bi.
ne ni res.
ker je ljudi to sram.