Najbolj smešne izjave
-
sirova štručka
- Cosmopsiho

-
sirova štručka
- Cosmopsiho

-
FemmeFatal
- Kofetarica

punkie_ napisal/-a:kompliciraš si življenje. seksaj in daj mir.
ej saj nevem če je lih za to temo, ampak izjava mi je spektakularno dobra
najraje bi si jo dala v podpis, itak je potreben prenove
(če se avtorica strinja?)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
*kayka* napisal/-a:Jochie napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:
Če kdo ful hoče mojo številko, mu dam in potem prosim še za njegovo (al pa da mi pusti tkoj klic), da ga shranim pod "ne se javit" :D
![]()
![]()
js tud to delam
enako...ampak, kaj ko čez nekaj časa pozabim, zakaj sm tko shranila. In potem oseba "ne se javit" kliče, začudeno pogledam in se javim
- čokolinček
- Komunikatorka

Mogoče ni najbooooolj smešno, ampak...
Zadnjič enkrat greva z inštruktorjem prvič proti Lj, pa na avtocesto. Js živčna, se potim v roke...
Mi zašteka ročica, in on prime za mojo roko ki je bla na ročki, pa mi reče; Kva si pa tok mokra?? OMG, v tistem sm bla rdeča k kuhan rak (pač moje dirty misli, čeprav je blo mišljen čist nedolžno), on pa tud k je takoj pošteku kva je izjavu... LOL
(Rekla nisem pa na to nič, on pa tud takoj menju temo pogovora, hahahahahahahahahah)
Zadnjič enkrat greva z inštruktorjem prvič proti Lj, pa na avtocesto. Js živčna, se potim v roke...
Mi zašteka ročica, in on prime za mojo roko ki je bla na ročki, pa mi reče; Kva si pa tok mokra?? OMG, v tistem sm bla rdeča k kuhan rak (pač moje dirty misli, čeprav je blo mišljen čist nedolžno), on pa tud k je takoj pošteku kva je izjavu... LOL
(Rekla nisem pa na to nič, on pa tud takoj menju temo pogovora, hahahahahahahahahah)