Najbolj smešne izjave
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
punkie_ napisal/-a:kompliciraš si življenje. seksaj in daj mir.
ej saj nevem če je lih za to temo, ampak izjava mi je spektakularno dobra

(če se avtorica strinja?)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
*kayka* napisal/-a:Jochie napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:
Če kdo ful hoče mojo številko, mu dam in potem prosim še za njegovo (al pa da mi pusti tkoj klic), da ga shranim pod "ne se javit" :D
![]()
![]()
js tud to delam
enako...ampak, kaj ko čez nekaj časa pozabim, zakaj sm tko shranila. In potem oseba "ne se javit" kliče, začudeno pogledam in se javim

- čokolinček
- Komunikatorka
Mogoče ni najbooooolj smešno, ampak...
Zadnjič enkrat greva z inštruktorjem prvič proti Lj, pa na avtocesto. Js živčna, se potim v roke...
Mi zašteka ročica, in on prime za mojo roko ki je bla na ročki, pa mi reče; Kva si pa tok mokra?? OMG, v tistem sm bla rdeča k kuhan rak (pač moje dirty misli, čeprav je blo mišljen čist nedolžno), on pa tud k je takoj pošteku kva je izjavu... LOL
(Rekla nisem pa na to nič, on pa tud takoj menju temo pogovora, hahahahahahahahahah)
Zadnjič enkrat greva z inštruktorjem prvič proti Lj, pa na avtocesto. Js živčna, se potim v roke...
Mi zašteka ročica, in on prime za mojo roko ki je bla na ročki, pa mi reče; Kva si pa tok mokra?? OMG, v tistem sm bla rdeča k kuhan rak (pač moje dirty misli, čeprav je blo mišljen čist nedolžno), on pa tud k je takoj pošteku kva je izjavu... LOL
(Rekla nisem pa na to nič, on pa tud takoj menju temo pogovora, hahahahahahahahahah)