Kontracepcijske tabletke
jest sm skori vn padla k sm vidla da so microgynon za doplačvat, pa sm klicala ginakologinjo, pa mi je pojasnla... Pač zavarovanje krije ceno kontracepcije do določene cene, če uvoznik oz. proizvajalec vzdigne ceno, ki jo zavarovanje ne krije, potem je potrebno razliko doplačat (zato ke kao 150 SIT za doplačat pr stederil m)...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
-
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
ne sj jest sploh vedla nism, da bo treba plačat,. tko, da sm mogla a ne.. amapk bom pa se zmenla z zdravnico,.. zdj še ni panike, k je sm 300 flik..
dgač pa logest niso za plačat, ker so najcenej,..
in potem ti jih ponudjo, namest tistih, k jih zj uporablate..(če mate nizko dozne),.. sicer je pa to use odvisn od tega kok dnarja vam krije zavarovalnica... men je blo treba sm 100 tolarjev plačat za eno škatlco,..
dgač pa logest niso za plačat, ker so najcenej,..
in potem ti jih ponudjo, namest tistih, k jih zj uporablate..(če mate nizko dozne),.. sicer je pa to use odvisn od tega kok dnarja vam krije zavarovalnica... men je blo treba sm 100 tolarjev plačat za eno škatlco,..
to se je tud men zadnč zgodil. pridem v lekarno, dam recept, čakam da dobim tablete, pa mi un tip reče: še 90 tolarjev bo za doplačat za vsako škatlco. jest sam
men ni blo nč jasn. pa vprašam frendice, pa nobena ne ve nč o tem, da bi blo treba kej doplačat. sam pol sm pa zvedla da je to kao nek zarada zavarovanja. ???
mislm... no ma sej dokler je sam tolk (čeprou z druge strani pogledano je tud to velik) je še ql.

mislm... no ma sej dokler je sam tolk (čeprou z druge strani pogledano je tud to velik) je še ql.
Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš
Jap, po novem je treba nekaj malega plačat...Mene je tudi skoraj kap zadnjič. Uletim v lekarno, ful se mi je mudilo, pa sploh nisem imela nič denarja s sabo..Ženska mi že pipne tablete na uno mašino, mi jih že da v roke...In pol "Nekej malega bo za doplačat".
Na srečo je bil fant z mano in je potem on častil tistih 150 SIT.

Na srečo je bil fant z mano in je potem on častil tistih 150 SIT.

principesa napisal/-a:dgač pa logest niso za plačat, ker so najcenej,..
in potem ti jih ponudjo, namest tistih, k jih zj uporablate..(če mate nizko dozne),..
aja kukr jest vem to ni ravn tko

pa sm prasala ce zdej pridejo visokodozne tablete v postev, k tega me je pa mal strah... pa je rekla, da se ne ve, da bo se vidla... ampak da so stederil m, v tem rezredu ze dost mocne... sam da visokodozne dajejo res v posebnih primerih... pa se pol je rekla, da bi rada vidla da skoz ne preglede hodm

tko da ne vem... bom vidla kaj bo rekla zdej k dobim mail nazaj od nje...
sQo`` napisal/-a:ok eno nemumno uprašanje:
tabletke mam 1 let, Logest namreč.. kako veš da niso dost močne? oz... zakaj tabletke niso dost močne, a je to odvisno od konstrukcije telesa, česa?se opravičujem ampak nism lih seznanjena s tem
jest sm kaksno leto jemala logest... nekak kako sm vedla da so premal? Vmesne krvavitve... baje je to odvisno od tvoje presnove in hormonskega sistema... kolkr je men to razlozila... ampak to je vse kar sm si zapomnla od takrt.... pa mam zdej isto vsmesne krvavitve, pa mi je napisala tole: Možno, da je stres vzrok tem težavam - povečana presnova ob stresu povzroči prenizko koncentracijo hormonov v krvi, to pa vmesne krvavitve. Svetujem jemanje po dve tabletki dnevno (eno zjutraj in eno zvečer) dokler traja stres. Druga možnost je zamenjava tabletk za močnejše.