*purple* napisal/-a:ja tm okol mal, pa tko, kaj jst vem![]()
mau v center(hecam se)
jst osebno nebi dala konja nekomu, ki bi šel na teren brez da bi poznal prave poti-terena...
...sama sem že večkrat jahala čez mesto in se da, le če imaš primerno "pametnega" konja...

africangirl napisal/-a:mene pa zanima če kera ve ki bi se dalo western jahanje učit, tak z jahanjem mam kar izkušnje mamo dve kobilci pa žrebčka doma vsi spadajo pod slovensko toplokrvno sam za mojo vem da je pol hoštanjka po očetu pa mislim da je po mami ko jo mamo tud doma mal angležinja. nebi glih rekla da znam jahat, lahk rečem da mam z bol z mladimi konji izkušnje ko jih je treba redno jahat da se jim vse mišice izoblikujejo pa pridobijo kondicijo, sem ene parkrat tud probala skakat pa dol sn tud že padla večkrat
no u glavnem mene zanima če obstaja tak tečej western jahanja ki u okolici maribora, ker me ful to zanima sam ne vem če bi blo to glih dobro kr jas bi še naprej jahala tud navdno al kak naj rečem mislim je kaj možnosti da bi to zamenjevala
aja pa usi kak jahate neke vlke konje sej je usen kak je vlki moja kobilca je okrog 165 pa je čist vredu sam zaj je ne jaham, nimam placa, pa jaham tud kastrata ko je vlki tak 190(toplokrvni pa vem o čem govorim da nebodo pol komentarji da to ni možno, ker z njim tud skačejo) pa sn se tud navadla pa je vredu sam mal rajši skače, sn pa mela enkrat priložnost jaht ko smo ga meli glih na klubu enga male ga lipicanca mislim da ja mel glih 140 če ne ki majn
zakaj pa tako poudarjaš višine konjev??a ni vseeno

glede na to, da imaš konja doma, kupi western sedlo in jahaj z njim. čim več po terenih...jahaj,jahaj in jahaj...le tako se boš naučila...
...sicer pa imaš tudi ti *purple* konjčka in zakaj bi za to plačevala drugim??vaja dela mojstra,brez afnanja