Kdaj bejba postane lahka ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali za punco, ki ima do 30-ega leta 15 spolnih partnerjev, lahko rečemo, da je lahka?

Ja
84
20%
Ne
187
45%
Vprašanje je neumno
148
35%

Skupaj glasov: 419

pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Talia napisal/-a: micamaca, za moškega 30+, ki trdi da je spal z manj ko petimi ženskami pa tole. Možnosti so (ali/ali):
1. laže
2. je totaln luzer
3. je bil do sedaj impotenten
4. je gay

Razmišljanje, ki pripelje do zgornjih sklepov je totalno luzersko. Ker pa me bodo napadli nesramnosti, naj povem, da je vsekakor bolj luzersko kot pa je luzer tisti, ki se mu pripisuje zgornje lastnosti.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Talia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Talia »

alesko tist je blo mal za hec.

glede metrona pa pehte pa:
ah dejta, dejta no. js vsaj povem tako kot je.

vsi pač nismo taki svetniki k vidva.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

okej metron:
let me think... zakaj jst ne poznam takih tipov? pa nimam okrog sebe nobenih crazy jebačev,pa kurbirjev,vsi so čist navadni fantje, pa ne poznam tipa k bi jih podru 5 pri 30ih? okej poznam enga k je star 20 let in je podru 2, pa še te sta ble prostitutke. zakaj? model bi sexu noč in dan pa ne zna dobit bejbe, ker ma celo stalo u glavi. kar pomeni; da bi model še veverco podru če mu ne bi na drevo ušla...no pa eden ki je star 28 let, pa je bil sam z eno, zdej pa ze 8 let ni sexu; pa ne zato ker ne bi hotel, predvsem zato ker je preveč lev da bi sploh znal zapeljat bejbo, jo osvajat..do sexa model sploh pridet ne zna..pa to ne pomeni da ne bi sexal..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

In kdaj bomo priredili kakšn sex žur, k je to tolk popularn zgleda?
Al pa eni sam nakladajo. Pa valda se naute pustl, da vas osnovnošolci šišajo.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Talia
Sramežljivka
Sramežljivka

pehta napisal/-a:In kdaj bomo priredili kakšn sex žur, k je to tolk popularn zgleda?
Al pa eni sam nakladajo. Pa valda se naute pustl, da vas osnovnošolci šišajo.

no kdo pa zdej govori traparije
Talia
Sramežljivka
Sramežljivka

tist ni blo napisan zato da b kdo koga šišu.

tisto je (vsaj po mojem) hudičevo žalostno.

kar sm pa hotla povedat je pa to:
a bomo tut te punce obsojal, ko bodo zrastle??? a zarad stvari k so jih nardile ko so ble še otroc?????
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

Štrukelček pa talia, prosm ne brihtulirita. Kok sm jih jz podru pa kdo drug mata vidve pojma tok k nč. Sam napisu sm, da so taki zaključki bedni.

pa btw, kok se sekiram, k jih je ena 16 letnica podrla 6, jz pa 5. Smešni sta, isto k pehta.
Tko nekak...
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Talia napisal/-a: a bomo tut te punce obsojal, ko bodo zrastle??? a zarad stvari k so jih nardile ko so ble še otroc?????

Ne, ne in ne!
Obsojati je potrebno tiste, ki ustvarjajo takšno javno mnenje po forumih, ki ne tempelji na ljubezni, zvestobi in iskrenosti.
Kajti forumi so še kako vplivni. In veliko tega kar pišete tu gor nima ne medicinske ne čustvene ne etične osnove. Gre za čisti instant sex, kot so vam ga vtepli v glavo holywood in MTV.
In ta ne vodi k sreči in dolgoročnemu zadovoljstvu, temveč k družinskim brodolomom, samohranilstvu, sirotam, osebnim travmam in tragedijam.
Nekaj nas sicer je, ki opozarjamo na to, a smo obtožene čistunstva in duhovne omejenosti, kdaj pa celo kršitev pravil foruma...
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

opium napisal/-a:
Talia napisal/-a:glede debate med štruklčkom pa micomaco pa:
micamaca, za moškega 30+, ki trdi da je spal z manj ko petimi ženskami pa tole. Možnosti so (ali/ali):
1. laže
2. je totaln luzer
4. je gay

:lol: :stupid:

aj pojnt ekzektli. Pehta je ena skrajnost, eni pa druga...
Tko nekak...
Talia
Sramežljivka
Sramežljivka

metron napisal/-a:
opium napisal/-a:
Talia napisal/-a:glede debate med štruklčkom pa micomaco pa:
micamaca, za moškega 30+, ki trdi da je spal z manj ko petimi ženskami pa tole. Možnosti so (ali/ali):
1. laže
2. je totaln luzer
4. je gay

:lol: :stupid:

aj pojnt ekzektli. Pehta je ena skrajnost, eni pa druga...

hja bi svet bil lep, če bi bli vsi tolk popolni....

pa btw: napiše se my point exactly
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

Talia napisal/-a:
pa btw: napiše se my point exactly

Res? Ne??! Prvič slišm. :gruebel: Jah, priznm da sm angleščino v gimnaziji kr dost prešrical :roll:
Tko nekak...
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Naj komentiram vse pogostejše napade name:

Na prvi strani ''Ljubezni in seksa '' se nahaja 30 tem. Pri tem je tale ''moja'' na tretjem mestu po številu odgovorov.
Ob tem, da sje prva tema stara skoraj pol leta in druga 2 meseca in pol.
''Moja'' pa manj kot 4 dni.
Vse to je dokaz, da tema je zanimiva in da ljudje vanjo radi odgovarjajo.
In tudi, da je bilo takih tem včasih premalo.
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

Valda, nasmejš nas. Jz prou podpiram tvoje teme. Še podprem predlog, da zate kr nou tematski sklop odpremo. Tko bi šlo po vrsti: Ljubezen in sex, čustva, Pehta, Moda, ....
:lol:
Tko nekak...
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

No Pehta, ko si že tako analizirala vse to, pa analiziraj še to kje se ljudje največ kregajo..
Zato je pri tvojih temah toliko odgovorov, ker ti ne pride človek na konec...

V drugih, kjer nekdo ne vceplja svoja staličša v glavo, pa se izražajo le mnenja in pogovor potem lepo teče in se hitro zaključi!
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Dost žalostno je, da se moramo kregat o tem, ali je 15/30 velika številka (kar jasno je) ali ne.
Odgovori