barbi napisal/-a:bolje pozno, kot pa prehitro....zdaj vsaj veš veliko več stvari o sexu in točno veš, kako je treba ravnat. ne sekiraj se, tvoj princ bo pršo in bo zelo zelo ponosen nate, ko boš mu povedala o nedolžnosti.
Ni res

Jaz sem živ primer za to. Niti
pri mojih 33 letih še ni prišel noben princ. Niti v bodoče ga ne more bit, saj že imam kak siv las in gube in je konec moje mladosti, v kateri sem prav tako verjela o nekem princu, ker so drugi rekli. Nihče se ne zanima zame več.
Verjetno je vam, ki ste srečni v ljubezni in ste dobili veliko dokazov o zaželjenosti in tudi svoji človeški vrednosti, saj ste REDNO objemane in dotikane in ljubljene, neznosno lahkotno to narditi : in sicer nam, popolnoma neizkušenim, naložiti stereotip o obstoju princu, ki da TUDI nas nekje čaka.
Ali pa še ena značilna, nikoli resnična : "Ko bo pravi, boš vedela."
Kakšna laž in kakšen stereotip!
Točno zarad takšnih tolažb in celo prepričevanja! sem bila od drugih torej prepričana, da tudi mene čaka nekje sreča.
Zato sem sedaj, ko je vse mimo, še tolko bolj razočarana v srednjih letih, ker se njihove domneve, tudi vaše domneve, meni niso zgodile.
Na ta način mi je storjena večja škoda, kot pa če bi strumno molčali okrg mene v zvezi z mojo intimo in vsaj ne omenjali moje osamljenosti : saj pa nisem dajala povoda, sramovala sem se in nisem vzklikala okrog o svoi neizkušenosti!
V življenju nekaterih se realno gledano nikdar ne zgodi niti ena ljubezen, kaj šele večkrat in kaj šele princ:
zato prosim, ne govorite takih stvari, ker sploh ne zveni kot tolažba, ampak kot dejstvo brez realne osnove in sicer se vsiljuje prepričanje, da se VSAKOMUR NA SVETU zgodi sreča in ljubezen.
In nato, ko se to ne zgodi, človek svojo osamo v času, ko imajo vsi drugi družine, razume
kot dokaz ničvrednosti in nesposobnosti : ker so drugi, ta srečni, prepričano govorili, da "tud njega čaka nekje..." In nato se čutiš ti sam krivega in nepomembnega in celo kot ista nula, saj so vsi dosegli sovj cilj, samo ti ne : vsi so ljubljeni, samo ti nisi : pri tme pa si popolnoma hladen, mrzel v srcu in nesposoben čutit karkol!