Nedolžnost

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

**pikaa** napisal/-a: in pol k še berem tipi majo najrajš device ...pol pa vidm k kakšn napiše ja z njimi se mi pa res ne da ukvarjat, pa jo rajš pusti k se mu ne da čakat :?

Jaz imam izkušnje s takimi tipi. Prvi me je rajši pustil, ker se mu ni dalo čakat, drugi pa me je prevaral. Zdaj tretji pa je pravi in je čakal :). Se mu je izplačalo...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

*skokica* napisal/-a:Punce, ne se preveč sekirat. Jaz sem zgubila nedolžnost pri 22ih s sedanjim fantom, pa mi tudi malo ni žal. Ko sem mu povedala, da sem še devica, je bil prav prijetno presenečen. Je tudi rekel, da me bo čakal, dokler ne bom 100 % pripravljena. No na koncu je čakal le nekaj dni, ker se mu res nisem mogla upirat in niti nisem imela razloga, da bi se mu. :D

Ko sem brala tvoje vrstice, se mi je zdelo, da sem jaz to pisala :). Sem isto pri 22ih zgubila nedolžnost s sedanjim fantom. Tudi me je čakal, dokler nisem bila 100% pripravljena. No, trajalo je slab mesec; isto tudi jaz se mu nisem mogla upret in nisem imela razloga, da bi se mu. Res, kot da sem jaz tole napisala...Podobna izkušnja :)
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

Jaz pri svojih skoraj 20-ih s sedanjim fantom... Se je tudi malo nacakal.. Sem bila v zacetku zveze tolk sramezljiva, da mu vec kot 1 teden, kar sva bila uradno skupi, sploh lubija nisem dala :oops: je pa cakal, vztrajno, mirno... Sedaj pa :twisted: Good things come for boys who wait :D

popravek: :oops: , mislila sem pri svojih skoraj 20-ih in NE skoraj 19-ih :D
Zadnjič spremenil Miss M., dne 25. Apr. 2008 11:35, skupaj popravljeno 1 krat.
What's the story, morning glory?
Uporabniški avatar
Pearl Girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pearl Girl »

Uf, ste se razpisali :) Ja v vsakem postu, ki ste ga napisali, je nekaj resnice. Bistvo je pa itak miteq napisal, k je rekel, da se nikomur ne da z devicami ukvarjat :evil: Sj ko bom spoznala koga, ki bo to cenil, bom že toliko stara kot sound... In bo šlo že pol življenja mimo mene :roll: Ja saj vem da se preveč na okolico oziram, pa da se zadnje čase nič več ne držim svojih načel....:? Ampak men se res ne da več čakat. Kljub temu da je res neumno, da se tako dolgo šparam, pol grem pa z enim, v katerega še zaljubljena nism.... Dons me je spet klical, pa vprašal, zakaj ni blo zadnjič nič, in kdaj bova zdaj. Joj, k mi je bedno! Eh, saj več ne vem kaj naj napišem....se vam še kaj oglasim
sound
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sound »

Pearl Girl napisal/-a:Uf, ste se razpisali :) Sj ko bom spoznala koga, ki bo to cenil, bom že toliko stara kot sound... In bo šlo že pol življenja mimo mene in CELOTNA mladost :roll:

Tako je, bistvo je to, da zdaj vidim, da je šlo pol življenja mimo mene in ne samo, da nisem nikoli spoznala ljubezni in nikoli užitkov, ker ni bilo obojestransko : tudi za družino ustvart bo prepozno :?

Glede moših, ki se nočjo z devicami ukvarjat, je čist res, saj sem bila kot članica neke spletne strani za ljubezenske in spolne stike nerazumljena ali označena za lažnivko, češ da pr 33 letih ne morm bit več nedolžna. Zato sem se izpisala, sem pa tam iskala itak le pogovor.

Pearl girl in ostale, ČE vas kdo močno privlači, nikar ne glejte na to, ali je vezan ali ne, pojdite, če je priložnost, naj telo spozna, kaj je to : na ta način bo zaradi izkušnje tudi v bodoče želelo in boste ohranjale spolni nagon pri življenju. In zato bo še prihajalo do stikov tudi v bodoče, morda najdete nekoga za vedno in ne boste samevale na stara leta :)

Namreč, kasneje, ko si starejši in nisi več spodbujen od hormonov iz pubertete in niti nisi gnan v seks zaradi že doživetega (domnevnega) užitka, si telo ne želi več, telo postane hladno : name ne vpliva noben film, nobene predstava, nobeno draženje - isto kot da se umivam :?

Vsi vemo, da edino ljubezen prinese tudi željo po telesu in vse.
In zdaj nerešljiv problem : do zatreskanosti oz. ljubezni pa ne pride več v starejših letih !!! Vidite moj primer : nihče ti ni več všeč, ni želje po bližini, postaneš okorel samec :?

Sem poskušala pred par leti celo nekaj na silo in ni šlo, ni me ogrelo do te mere, da bi prišlo do spolnega odnosa.

Sicer pa molčim o tem, da še nikol nsem imela fanta,se sramujem kot nekaksne kuge. Ne prosim ničesar, a vsaj nočem izločenosti, čudaških in nerazumevajočih pogledov in pokroviteljstva, češ da pravi pride... a nikoli ni res.
Če je treba, tud naložim par zgodbic, da me ne rabi bit sram zarad obcutka nicvrednosti ob vsej tej hudi izkusenosti drugih ljudi
:?
sound
Sramežljivka
Sramežljivka

barbi napisal/-a:bolje pozno, kot pa prehitro....zdaj vsaj veš veliko več stvari o sexu in točno veš, kako je treba ravnat. ne sekiraj se, tvoj princ bo pršo in bo zelo zelo ponosen nate, ko boš mu povedala o nedolžnosti.

Ni res :roll: Jaz sem živ primer za to. Niti pri mojih 33 letih še ni prišel noben princ. Niti v bodoče ga ne more bit, saj že imam kak siv las in gube in je konec moje mladosti, v kateri sem prav tako verjela o nekem princu, ker so drugi rekli. Nihče se ne zanima zame več.

Verjetno je vam, ki ste srečni v ljubezni in ste dobili veliko dokazov o zaželjenosti in tudi svoji človeški vrednosti, saj ste REDNO objemane in dotikane in ljubljene, neznosno lahkotno to narditi : in sicer nam, popolnoma neizkušenim, naložiti stereotip o obstoju princu, ki da TUDI nas nekje čaka.

Ali pa še ena značilna, nikoli resnična : "Ko bo pravi, boš vedela." :roll: Kakšna laž in kakšen stereotip!

Točno zarad takšnih tolažb in celo prepričevanja! sem bila od drugih torej prepričana, da tudi mene čaka nekje sreča.
Zato sem sedaj, ko je vse mimo, še tolko bolj razočarana v srednjih letih, ker se njihove domneve, tudi vaše domneve, meni niso zgodile.
Na ta način mi je storjena večja škoda, kot pa če bi strumno molčali okrg mene v zvezi z mojo intimo in vsaj ne omenjali moje osamljenosti : saj pa nisem dajala povoda, sramovala sem se in nisem vzklikala okrog o svoi neizkušenosti!

V življenju nekaterih se realno gledano nikdar ne zgodi niti ena ljubezen, kaj šele večkrat in kaj šele princ:
zato prosim, ne govorite takih stvari, ker sploh ne zveni kot tolažba, ampak kot dejstvo brez realne osnove in sicer se vsiljuje prepričanje, da se VSAKOMUR NA SVETU zgodi sreča in ljubezen.

In nato, ko se to ne zgodi, človek svojo osamo v času, ko imajo vsi drugi družine, razume kot dokaz ničvrednosti in nesposobnosti : ker so drugi, ta srečni, prepričano govorili, da "tud njega čaka nekje..." In nato se čutiš ti sam krivega in nepomembnega in celo kot ista nula, saj so vsi dosegli sovj cilj, samo ti ne : vsi so ljubljeni, samo ti nisi : pri tme pa si popolnoma hladen, mrzel v srcu in nesposoben čutit karkol!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Pearl Girl napisal/-a:Uf, ste se razpisali :) Ja v vsakem postu, ki ste ga napisali, je nekaj resnice. Bistvo je pa itak miteq napisal, k je rekel, da se nikomur ne da z devicami ukvarjat :evil: Sj ko bom spoznala koga, ki bo to cenil, bom že toliko stara kot sound... In bo šlo že pol življenja mimo mene :roll: Ja saj vem da se preveč na okolico oziram, pa da se zadnje čase nič več ne držim svojih načel....:? Ampak men se res ne da več čakat. Kljub temu da je res neumno, da se tako dolgo šparam, pol grem pa z enim, v katerega še zaljubljena nism.... Dons me je spet klical, pa vprašal, zakaj ni blo zadnjič nič, in kdaj bova zdaj. Joj, k mi je bedno! Eh, saj več ne vem kaj naj napišem....se vam še kaj oglasim

Veš kaj, jaz pa ti predlagam, da odmislis tole o nedolznosti. Saj to ni edina lastnost, ki te oznacuje, ne?

Miteq ima v tem prav, ja, da verjetno se marsikomu ne da ukvarjati s punco, ki se seksa sele loteva, ampak to je profil moskih, ki ti po moje nikakor ne bi ugajali niti na drugih podrocjih zivljenja. Fant, ki bo pripravljen pocakati, se ti posvetiti, bo to razumel in verjemi, da taki fantje obstajajo ... Zato se mi zdi skoraj skoda, da bi na hitro pristala na nekega tipa samo zato, da bosta to opravila ... lahko se ti zgodi crn scenarij (malce karikiram) - poskusis s tipom, ki ga nimas rada, samo zato, da se resis nedolznosti, te bo zelo bolelo, se bo bolecina vtisnila v tvojo predstavo o spolnosti, vse skupaj se ti lahko tako upre, da bos imela s fantom, ki ga bos kasneje spoznala in imela zelo rada, tezave pri spolnosti, ker hoces noces, prva izkusnja v spolnosti ima velik pomen in, ce to pocnes samo zato, da delas, mislim, da se ne splaca :wink:
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

joj,pa ne bit tko pesimistična no
če se ti zdi,da si pri 33-ih za odpad ti noben ne more pomagat.sicer pa bi lahko vedla da princev ni,noben moški ni popoln,ampak moraš sprejet tud njegove napake.
sound
Sramežljivka
Sramežljivka

softTouch napisal/-a:joj,pa ne bit tko pesimistična no
če se ti zdi,da si pri 33-ih za odpad ti noben ne more pomagat.sicer pa bi lahko vedla da princev ni,noben moški ni popoln,ampak moraš sprejet tud njegove napake.

Ni jih, ne. Hvala za bodrenje. :)

Za odpad pa sem res. Saj se ne morem zaljubit na silo.
In kako močno pa se še moram ponižat, da bi bla še kar sprejeta v družbi, ko sem že itak ponižana s svojo samoto pred drugimi, ki me poznajo že 15 let in nikol zame niso slišali niti videli z man kakega fanta in ki me obsojajoče in čudn gledajo in mi zahec včasih fante drugič pa punce ponujajo, da jih ni sram, meni, ta čudni, medtem ko vsi uživajo ljubezen pa srečo, ne da bi razumeli moje občutke neprimernosti, nevrednosti, nezaželjenosti. A po možnosti morm iti na suho v posteljo, po telesno travmo,da bom dokazala svojo vrednost al kaj. Eh.

In ostane slab filing, a da zdaj bi pa kar naenkrat neki morala al rabla al kako, a zato, da bom s tem pred drugimi in pred sabo dokazala, da sem tud jaz "in" in vredna in normalen človk v družbi :roll: Ne... raje pač nikoli nič, če ni želje, tud na silo ne morem.

In četud bi se mi zgodil, da se zaljubim obojestransko, hja sej ne bi nič znala, saj bi me bilo sram, ne bi se znašla, ker štejem to zdaj zmeraj bolj kot en velikanski halo in nič več za nekaj naravnega - zame ni naravno, saj ni nikoli bilo del mojega življenja in se ne bi znala obrnit s tipom, ma kaki seks in položaji, saj niti nog ne morm dat narazen brez da bi me kite bolele, pa to je smešno, stare device smo smešne. :D

A kaj ko je v resnici tako žalostno : zarad nemoči je žalostno, zarad zavedanja situacije, da je konec mladosti in da ni več šans, saj ne znam več čutit, nisem se naučila v lajfu niti tega. :roll:

Kakorkol obrneš, nisem se sama odrekla sreči, pač pa splet okoliščin..
In to se zdaj prepričujem, da pa kljub vsemu nisem tak drek, čeprav lažem o neki izkušnji in čeprav nisem nikol bla ljubljena.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

No, jaz pa vem za en rek, ki pa je resničen: Nikoli ni prepozno.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
sound
Sramežljivka
Sramežljivka

miteq napisal/-a:No, jaz pa vem za en rek, ki pa je resničen: Nikoli ni prepozno.

Tenks :)
Drzi.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

to je res da nikoli ni prepozno
ampak sound,se ti ne zdi da sama sebe ponižuješ,ko praviš da niti nog ne bi mogla dat narazen?bodi malo bolj samozavestna,tud seks ni nobena znanost,še vsak se ga je zelo hitro naučil :wink:
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

hm jaz sem nedolznost zgubila pri 18h letih s fantom, ki je bil star 28 let in me je cakal natanko pol leta...
sound
Sramežljivka
Sramežljivka

Samo povem, ker je res, pa četud je smešno ali komu ponižujoče, ker kar je res, je res.
Sem prepričana, da je pri drugih neizkušenih isto s tem : seksanje se začne najkasneje v adolescenci, ko je telo še vedno gibčno in raztegnjeno, kite in mišice nimajo problema.
Če pa se ne začne izvajati teh položajev skozi seks (nismo vsi hodli h gimnastiki), potem pa nekateri gibi in položaji vsaj niso mogoči do te mere, kot so sicer zaradi redne seksualne vadbe, mogoči pri večini žensk. To vendar ni položaj, ki ga imaš pri gledanju TV, kuhanju, spanju ali drugih opravilih in nismo vsi hodili h gimnastiki.
Sicer pa to ni najpomembneje, teorija gor al dol, to sem pač malo za šalo malo zares omenla, zarad vsega drugega obremenjujočega prej v postu, da bi omilila zadevo .. da se ne bo kakšna punca zarad mojih "tožečih a ničesar hotečih" besed, še bolj zabedirala.. Pa vendar drži tud to, žal
:?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Cakaj, zdaj zelis reci, da ce s seksom ne pricnes do recimo 20. leta, potem se misice ne prilagodijo na seksualne polozaje in spolnost kasneje vec ni mogoca oz. je otezena? :lol:

Nocem se delati norca ali karkoli, ampak tole je pa zgreseno, da glava boli. Saj telo ne zakrni, halo? Clovek, ki je fizicno zdrav, ki se giblje in zivi relativno zdravo, je pripravljen na spolnost in polozaje (pac malce prilagojene glede na telesne zmoznosti) se pozno v zrela leta, zato ne vem, zakaj kompliciranje. Plus to, saj pri seksu ne rabis izvajati vseh kamasutra polozajev in raznih helikopterjev, da bi pri tem uzival, torej ni potrebe po gimnastiki niti po mladem telesu ...
Odgovori