Dnevnik

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Ali pišete osebni dnevnik?

da
69
30%
ne
32
14%
nič več
109
47%
ga nisem nikoli
21
9%

Skupaj glasov: 231

Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

jst sm ga tud včasih pisala.
Ampak sam tok da sm pisala kar je blo res kej tacga in sem zapovnla en dnevnik. Pol ko sem mela fanta sem pa nehala pisat ker tud problemov ni bilo nevem kaj nič več. Ampak sem spet samska :( ig razmišljam, da bi ga ponovno spet začela pisat. Ja drugač je pa idejo to kar dobra da bi mela to na compu. Ampak al ni drugač bolš un stari način - kuli pa dnevnik v roke pa alo pisat???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Meni je tudi poanta pri dnevniku, da je na roke napisan, tako lepo staromodno...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ja, sem ga pisala nekje od 8. razreda OŠ pa do 3. letnika gimn. dokaj redno, potem pa vedno manj oz. nič več.
Mam vsega skupi ene 4 bukve teh dnevnikov, pa včasih prov paše malo za nazaj prebrat, sem pa tud že pomislila, da bi uničila, da ne bi mogu kdo drug za mano brat, pa nisem...ne še.
shy_grl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a shy_grl »

ja ne sj ga pišem na roke ... sam sm jih že dost popisala pa sm zdj slišala da nj bi blo neki prov prek računalnika pa mi j zanimiv bi šla mal pogledat kuko zgleda...
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

jst ga nism nikol pisala k se mi ni nč pametnga zgodil...........če se mi je pa tist mument zdel pametn.............mi pa kmal ni blo več
alien
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: če bi vedla, bi povedla

Neprebrana objava Napisal/-a alien »

jst ga tudi pišem, no, pred enim mescem sem ga že, zdej pa čakam, da pridej kej tazga, da spet napišem. ne počutim se več tako, da bi ga pisala. mam očitno tako obdobje in bom pač počakala, da pride spet tisto veselje do pisanja.
sicer pa ga pišem že od osnovne šole in mislim, da sem popisala že kaki 7 zvezkov, ki so vedno dopolnjeni z raznimi slikcami in usem možnim :)
lepo mi je pisat dnevnik, ker določene stvari bi verjetno hitro pozabla, tko pa se jih spomnim. tudi če so slabe, pač so del mojega življenja :flower:
° the passion to ride
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Somnim se, da sem ga v osnovni šoli kar nekajkrat začela pisati, zdržala mogoče 2 tedna, potem pa iz tega ni bilo nič. Čez nekaj mesecev se je ponovila ista zgodba in spet in spet... Nikoli nisem imela dovolj volje in potrpljenja, da bi se vsak dan spravila k pisanju. Pogosteje sem pisala kake izpovedi, misli, pesmi,...

laram napisal/-a:Sva pa z najboljšo prijateljico pisali ene vrste dnevnik; 1 teden ga je imela ena, pa notri zapisovala kaj vse se ji je pripetilo ipd. in potem naslednji teden spet druga. Ampak na žalost sva tudi midve nehale s pisanjem. Je pa nastalo več knjig, v katerih so vsemogoče skrivnosti. :) Zdaj sem dobila spet voljo; upam, da me ne mine in kaj spet napišem ... :)

Ja, tole navado sva obudili :flower: in upam, da bova vanj napisali še mnogo stvari. :wink:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a maria18 »

sem ga pisala ko sem bla se v osnovni soli....sem misnla da mam dobro skritega ampak ga je brat najdel in prebral tako da od takrat naprej ga nisem vec pisala...
AnyKa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a AnyKa »

Jaz ga pišem nekaj let vsak dan.
MUMI
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MUMI »

sem pisala vsak dan, zdej pa je zmanjkalo časa
ga pa včasih mal pogledam
:flower:
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

sem ga pisala včasih, nekje od osnovne šole (6.razred) pa tja do 1. letnika srednje oz. dokler nisem mojga dragega spoznala. Pol mi je pa počas cajta zmanjkal. Imam pa še vedno spravljene (so 3 blokci) in jih kdaj pa kdaj preberem in se zraven prav fajn nasmejim - najstniško razmišljanje, kdo je luštkan kdo ni, kaj je kdo reku pa kaj ni in kaj bi lahko kdo reku, naredu....v glavenm bla bla bla......je pa ful zanimivo kako sem takrat razmišljala in kako zdaj.....razlika je veeeeeliiiiiika
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Ah, kjeee :D Že tko se mi nč ne da...kaj šele, da bi vsak dan dnevnik pisala :D Če pa že, potem raje pišem v blog :cool:
This too shall pass.
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

pa sej blog je tud neke vrste dnevnik, a ni? no ja, novejša, modernejša različica
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Ja seveda...samo jst notri ne pišem vedno kaj sem počela čez dan, ampak tudi druge stvari :)
This too shall pass.
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

Sem ga pisala v osnovni šoli... Dolgo let nazaj :). In se spomnem da sm se kr kake stvari sama zmislila, da je blo pol bol zanimivo za brat- tko k v kakđnih ameriških filmih :lol: .
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Odgovori