ko celulit postane razlog da fant zapusti punco

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a babygirly* »

Debelost in agresija se lahko primerjata kot enakovredna razloga za to, da prekineš razmerje z nekom?
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

softTouch napisal/-a:prasec ali ne, saj je že taprvič ko sta seksala videl kakšno postavo in koliko celulita ima
Te stvari trajajo, da prides do odlocitve in potem se vec casa da to dejansko naredis. Govoris, kot da zenske v trenutku pustite tipa, ko vam ni vec za bit v zvezi, in kot da ni tle gor miljon primerov, ko so zenske rabile vec mesecev, da so pustile tipa, kjer je blo vsakemu takoj jasno da ga morajo prej ali slej. Ne mi buck prodajat pa nekega blaznega zacudenja "kako to da jo je sele po pol leta pustil". To sploh ni redko, tipi pa sploh tezje pustijo zensko, se posebaj s tako druzbeno nesprejemljivim razlogom.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

baby jaz tebe vprašam.
zanima me, kje piše, kaj mora biti za nekoga bolj in kaj manj pomemben lazlog. kje piše zakaj kdo lahko in zakaj ne sme pustiti partnerja.

če tebi debelost ni pomembna, zakaj tudi vsem ostalim ne sme biti?

(meni osebno nista debelost in agresija enakovredna. toda, če bi se mi partner iz malomarnosti podebelil, bi to pomenilo velik upad športnih aktivnosti in posledično manj skupnega preživljanja prostega časa. si že kdaj videla debelega smučarja recimo? to pomeni, da bi bila prikrajšana za vsakoletni enotedenski dopust. ne bi mi bilo všeč. - pustimo ob strani vsa bolezenska stanja.)
Zadnjič spremenil claire, dne 21. Feb. 2011 13:15, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

positive vibration napisal/-a:To je približno podobno neumno, kot če bi punca zapustila tipa, ker se mu je začela pleša delat. Res neumno in ja, plitko.
Okej, po pol leta še zveza ni tako globoka, tak da mu je pol oproščenega.
Ti pol kurca ne mores empatirat z moskim in se niti ne trudis. Lahko bi bila potem vsaj tiho.

Razlog je lahko karkoli hocem. Lahko jo pustim zato ker se smeji kot bi koza po plehu scala. To je moja pravica. In isto velja za proces izbiranja partnerja. Lahko zensko zavrnem zato, ker ima premajhne joske in zato ker je crnka. To je pa res najbolj subjektivna stvar v lajfu.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Za nikogar nisem rekla, da debelost ne bi smel biti razlog za razhod, govorim v svojem imenu, meni to ni razlog. Nikomur ne vsiljujem svojega mnenja.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
incognito
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb

Neprebrana objava Napisal/-a incognito »

Mahagonij napisal/-a:Razlog je lahko karkoli hocem. Lahko jo pustim zato ker se smeji kot bi koza po plehu scala. To je moja pravica. In isto velja za proces izbiranja partnerja. Lahko zensko zavrnem zato, ker ima premajhne joske in zato ker je crnka. To je pa res najbolj subjektivna stvar v lajfu.

To je sicer vse res, ampak upam, da se moški zavedate, da lahko ženske zaradi takšnih frustracij zapadejo v bolezenska stanja (anoreksija, bulimija, depresija itd.), nekatere pa to pripelje tudi tako daleč, da so si pripravljene vzeti življenje. Lepota je pač vrednota, ki ženskam izjemno veliko pomeni. Sicer ne vem, na kakšen način se je izrazil dotični frajer, ampak če se že kot razlog za razhod navaja neka telesna hiba, potem naj bo to storjeno na tak način, da se punca zaradi tega ne bo počutila kot nek izrodek in do konca življenja seksala v izključno temi.

Predvsem pa je lepo, če partner to najprej pove, da se lahko naredijo kakšne spremembe. Kajti če se je samo lepega dne spomnil, da gresta narazen in za razhod enostavno navedel celulit, potem je kljub vsem pravicam tega sveta en velik bebec.
Zadnjič spremenil incognito, dne 21. Feb. 2011 13:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ to razumem. kar ne razumem je... ali v primeru, da tvoj partner postane sčasoma agresiven, pri tebi več ne velja reklo " ljubim ga kakršen je", če gre pa za zanemarjanje samega sebe (kar debelost abslutno je), pa tvoje reklo velja?
hočem samo logično razlago, zakaj je pustiti partnerja zaradi debelosti svinjsko, zaradi agresivnosti pa nekaj zelo običajnega.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

claire napisal/-a:(meni osebno nista debelost in agresija enakovredna. toda, če bi se mi partner iz malomarnosti podebelil, bi to pomenilo velik upad športnih aktivnosti in posledično manj skupnega preživljanja prostega časa. si že kdaj videla debelega smučarja recimo? to pomeni, da bi bila prikrajšana za vsakoletni enotedenski dopust. ne bi mi bilo všeč. - pustimo ob strani vsa bolezenska stanja.)

kaj pa vseeno športa, ampak pač preveč je (ja, tudi debeli smučarji obstajajo :D ) malo se hecam..

Pomoje sploh ni point, ali je celulit legitimen razlog za razhod, ampak je vprašanje, zakaj ravno v tem trenutku? Predvidevam, da je mela dečva podobno postavo že ob začetku zveze in takrat je mel tip priložnost se odločit, ali mu je to ovira ali ne. Če je z njo začel in ji ni vmes niti omenil, da bi mogoče lahko začela malo več športat ali vsaj namignil, da mu njena postava ne ustreza, potem je edini mogoč zaključek, da je to pač samo lame izgovor za nekaj drugega, zaradi česar jo je v resnici pustil.

Valda ima vsak tip in tudi ženska pravico izrazit neodobravanje neke lastnosti in zato ne-biti z drugo osebo, ampak stvari a la premali joški, barva kože, celulit ipd. se dosti hitro opazijo. Vsak ima pravico izbrat, s kom bo, ni pa ravno fer drugega "zavajat" da je vse ok in ga čez nekaj časa pustit z razlogom, da ga pa ena lastnost zdaj po novem moti.

claire napisal/-a:hočem samo logično razlago, zakaj je pustiti partnerja zaradi debelosti svinjsko, zaradi agresivnosti pa nekaj zelo običajnega.

ni primerjave..če te nekdo na drugem ali tretjem zmenku zbrca, najbrž nisi pol leta z njim in ga potem pustiš, ker se ti zdi agresiven

glede debelosti je pač "lepše" če se človeku najprej izrazi neodobravanje in potem, če ta nič ne ukrene, pač zaključiti zvezo, ne pa kar iz enega dneva na drugega pustiti vse skupaj
Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 21. Feb. 2011 13:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
incognito
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb

Neprebrana objava Napisal/-a incognito »

claire napisal/-a:to razumem. kar ne razumem je... ali v primeru, da tvoj partner postane sčasoma agresiven, pri tebi več ne velja reklo " ljubim ga kakršen je", če gre pa za zanemarjanje samega sebe (kar debelost abslutno je), pa tvoje reklo velja?
hočem samo logično razlago, zakaj je pustiti partnerja zaradi debelosti svinjsko, zaradi agresivnosti pa nekaj zelo običajnega.

Noben partner ne postane agresiven "sčasoma". V primerih, ko so moški nasilni do žensk, so to bolj ali manj že od začetka, le da si neumna mlada dekleta zakrivajo oči v upanju, da se bo spremenil. Agresija pač ni nekaj, kar bi lahko rešil s pogovorom, dieto in vadbo tako kot pri debelosti oz. povišani telesni teži. Gre za dva povsem različna problema, ki za moje pojme nista ravno primerljiva.
Zadnjič spremenil incognito, dne 21. Feb. 2011 13:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka

Ker s svojo debelostjo ne posega v zdravje in dobrobit tebe, z agresijo pa.
Če imam 70 kil, ti nič slabega nočem in te imam še vedno lahko rada z vsem svojim srcem, če te pa fizično/psihično zlorabljam, ti s tem škodujem in najbrž do tebe čutim vse kaj drugega kot pa ljubezen.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Mahagonij napisal/-a:
positive vibration napisal/-a:To je približno podobno neumno, kot če bi punca zapustila tipa, ker se mu je začela pleša delat. Res neumno in ja, plitko.
Ti pol kurca ne mores empatirat z moskim in se niti ne trudis. Lahko bi bila potem vsaj tiho.

Razlog je lahko karkoli hocem. Lahko jo pustim zato ker se smeji kot bi koza po plehu scala. To je moja pravica. In isto velja za proces izbiranja partnerja. Lahko zensko zavrnem zato, ker ima premajhne joske in zato ker je crnka. To je pa res najbolj subjektivna stvar v lajfu.

Nisem rekla, da nima pravice. Neumno je pa še vseeno :wink:
Če ti črnke niso všeč, že po defaultu ne boš šel v zvezo z njo. Pri prvem sexu je lahko videl, da ma punca ful celulita (ne vem, kaj pomeni celulit 3. stopnje, verjetno je to kr dost). Če ga to tok grozno odbija, bi lahk reku - sori bejbi, ampak to je turn off pri meni. Ne pa, da se napravlja 6 mesecev, kot da je vse ok, da se dekle totalno naveže, nato pa "čao, bejbi".
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Tananda napisal/-a:
puma napisal/-a:le kako si nekdo drzne ne brati tvojih komentarjev :D

... nikjer punca ni napisala, kdaj jo je videl golo ... tako da prihrani z dramatičnostjo ...

Prosim? Moj komentar je bil zelo dobro prebran in upoštevan, vsaj upam. Tole je pač še dodatek k tistemu. :P
Torej js avtomatično ne morem meti prav, ker ni omembe, kdaj jo je videl golo? Sj se zavedaš pomena besede "možno", ki sem jo uporabila, kajne?

me res ne zanima, če imaš prav ali ne ... moj začetni komentar sploh ni bil namenjen tebi.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

dejmo naslov spremenit v 'banalni'/'plehki' razlogi za pustit partnerja. :D

a se vam, zagovornikom, da je ta tip kreten, ker ji ni takoj povedal, da ga celulit moti, ni nikoli zgodilo, da ste mislili, da lahko nekaj, kar vas sicer moti, zanemarite/zamižite na eno oko, ker/ko ste zaljubljeni? so tut nekatere stvari, ki se jih pri partnerju opazi/spozna kasneje - npr., da zamuja, precej kolne, itd .... na začetku se bo verjetno trudil to 'zamolčat', sčasoma, ko bosta pa bolj domača, se bo pa to lahko tut začelo kazat - pa tut ne pustiš tipa npr. zato, ker parkrat reče p***a, ne? ampak šele po tem, če/ko ti gre to full na jetra. ja, ja, vem, celulit je vidu takoj, blablabla.
to, da se pa dekle totalno naveže nanj (že sama formulacija mi je OMG), je pa njen problem, a ni tko?
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

babygirly* napisal/-a:Ker s svojo debelostjo ne posega v zdravje in dobrobit tebe, z agresijo pa.
Če imam 70 kil, ti nič slabega nočem in te imam še vedno lahko rada z vsem svojim srcem, če te pa fizično/psihično zlorabljam, ti s tem škodujem in najbrž do tebe čutim vse kaj drugega kot pa ljubezen.

z debelostjo škodi na prvem mestu samemu sebi- in to zelo! (kar pomeni da niti sebe spoštuje, če se ful zredi in bi mu morala jaz reči, da bi blo fajn da shujša). na drugem pa kvaliteti najine zveze. lahko me ljubi, a če ne more nikamor z mano, kaj imam od takega partnerja?

in tudi agresija se- dejansko- lahko pokaže šele čez pol leta.

in je rekla že tananda- in to je res- da možno, (glede na 6 mesecev zveze), da recimo nista sexala, 3,4 mesece, potem si je tip 2 meseca govoril, da bo poskušal čez njen celulit, ko je uvidel, da ne more, jo je pa pustil. skozi kavbojke se pa ne vidi koliko celulita ima.

(sama se tudi ne strinjam s tem razlogom. ne morete pa spet enačiti debelosti in celulita! celulit je deden in neodpravljiv- kao. debelost je lahko posledica lenobe ali dedna in odpravljiva težava v večini primerov.)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Mahagonij napisal/-a:

strinjam se s positive. Glej Mahagonij, nihče ni rekel da jo ne moreš pustit zarad XY razloga... Seveda jo lahko, ampak če tip žensko zapusti sam zarad celulita je res kreten. Bi blo isto kot če bi ženska tipa zapustila, ker je imel ali pa počasi dobiva pivski trebuh... :roll: Ponavad si z nekom zarad njega samega, klinc gleda zdaj to malo celulita, kot da jo zdej vsak dan non-stop gledaš v ta njen celulit, da bi te to motlo, ne vem no, bolano mi je to...
Glede jošk je meni osebno tut precej plitvo, načeloma pa itak vidiš kakšne ima preden se zapleteš, dobro vemo da se od nobene masaže zdej ne bodo za 2 cifre povečale, tko da kar izbereš to pač imaš. Barva kože je tut vidna, tko da mi je to še bolj mim!
Odgovori