O čem razmišljate med seksom / predigro

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IloveCoffee »

delusional napisal/-a:še to: v več ONS-jih pa so tipi z mano ravnali in sexali kot bi bila njihova punca.

To je zato, ker so vedeli, da bo "no strings attached", tut če se bojo 100% potrudil, pa še tujci so bili, če sem prav prebral - to je vedno najlepše, ker imaš občutek svobode, veš, da človeka ne boš čez en teden srečal v TOP ali na Čopovi. Fukaš, ko da je zadnjič in veš, da ti ne bo treba nič razlagat, vedela si, da je ONS in te ni zanimalo, če je prej pol dekliške šole podrl, on pa je vedel, da mu ne bo treba po seksu razlagat svoje življenjske zgodbe in pazit, da se nebi ti preveč navezala nanj. Pol daš pač vse od sebe brez nekih zadržkov - kaj bo, pa kaj ne bo.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

delusional..sem vedla, da imaš slabe izkušnje s tipi, samo to je prav ajd čau.
Ne zdiš se mi tolko neumna, da ne bi vedla presodit vsaj malo določenega človeka, zakaj potem takoj sex?? Čeprav smo ženske danes emancipirane in vse kar spada zraven, mislim da take izkušnje pustijo na ženskah hujše posledice, ko na moških. Preden si razširla noge bi se mogla malo vprašat o njih...lahko je potem, ko se počutiš izkoriščen govorit: js se tega več ne grem.

Resno se sprašujem ali je potrbno za pridobit neke izkušnje o tipih in življenju na sploh jo nastavit vsakemu kretenu, ki ima 5 min časa?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

nixie napisal/-a: Čeprav smo ženske danes emancipirane in vse kar spada zraven, mislim da take izkušnje pustijo na ženskah hujše posledice, ko na moških.

To je čista resnica.Tipi, če pogrutamo, da imamo opravka z bitch, si rečemo..ajde,bitch je bila, pa gremo dalje.

Ženske pa kr zapadete v neko samopomilovanje.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

ja, lahko pa živiš v celibatu.

Kofiju recimo ni treba živet v celibatu. On ma zmer kako za se praznit, pol pa k jo sreča kje po Lj drug dan, jo najraš ne bi poznal. In očitno glih tako sexa z zadržki, ker more pazit da se ne bo katera navezala na njega.

Fajn je pomoje, če se najdeta 2 enako razočarana in sta avtomatsko oba sam za f**. samo težko spoznaš tako razočarno babo, kot ja lahko razočaran en tip.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Meni ni jasno, da je šla seksat, čeprav je vedela, da gre za idiote. In če ti nekdo v štartu pove, da noče nič resnega, pa greš vseen seksat - je to tvoja izbira in tvoj riziko in naivnost, če pričakuješ nekaj več (konckoncev ni izključeno, da se lah kej več razvije, ampak to je mal %).

Drugo je, če ti obljublja gradove v oblakih, ti misliš, da bo poroka in nevemkaj, ubistvu te ima pa samo za seks - ampak kle ni šlo za to.

In če čustveno nisi dost močna, da se greš jebačico, pač nisi (kokr je razvidno)... face it, da si dobra, čustvena punca, ki rabi enga, ki jo bo imel rad in seksal samo z njo in to z vsemi čustvi, ki spadajo zraven. V tem ni nič slabega.

Punce izbirate, komu boste dale, ne mi.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sej jst nisem pričakovala nekaj več.

sem tudi jaz sexala z zadržki.
tipi pa lahko sexate z zadržki in vam vseeno pride.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Jaz sam ne razumem, zakaj misliš, da morta bit 2 človeka razočarana nad celim svetom, da lah seksata samo zarad seksa? Mi znaš to razložit?!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

delusional, saj te nihče ne napada, ko te sprašujejo o tvojem otroštvu. Ampak dejstvo je, da se pri tebi pojavlja en izredno negativen vzorec tipov. In to celo tako močno, da ti trdiš, da drugačnih tipov sploh ni.
A se ti ne zdi možno, da podzavestno (iz takšnega ali drugačnega razloga) iščeš tak tip moškega, glede na to, da vedno naletiš nanj?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kofi, zato ker ponavadi se grejo to neki razočaranci. redkomu je to nek lajfstajl in da mu je res najboljše tko sexat.

julija, jst mislim da niso vsi isti.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

delusional napisal/-a:tipi pa lahko sexate z zadržki in vam vseeno pride.

:lol: ja pa sej zato pravim, da tipi lažje seksajo brez obveznosti- so že po naravi taki (pač samci :wink: )
In če si ti razumna ženska si ne dovoli, da te vsak nategne. Sej noben te ne more prisilit v seks( razen, če te posili- to je druga zgodba)
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

:zustimm:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jst mislim, da dandanes ni nobena redkost spoznavat tipe, ki bi sam fukali. tudi ni nobena redkost neke razočarance spoznavat. spoznala sem jih ful v 2 letih in večini sem se izognila.

pred vsem tem, pa sm spoznala prvega takega. sva šla na par zmenku in on je meni reku, da on bi mene mel sam tko, za se met fajn, da ker on se ne more zaljubit vame in se je joku -smilu samemu sebi (takrat še nisem vedla zakaj). meni ni blo nč jasno. pa sm rekla, da ne. pa se je čez neki časa premislu, in se prisilu v vezo z mano. od njega itak ni blo nč, pr sexu je mislu na bivšo. pa čez ene pol leta, ko sem mu že nevemkaterič zatežila, da kaj je narobe, mi je mal pijan začel govorit od te bivše, da je pač bla to njegova prva ljubav, da je bla devica, da sta hodila 7 let nazaj in da je on zafuku in da si ne more oprostit, da je hotu narest samomor takrat, da jo še zmer včasih pokliče in da je tud ona še samska. pa poslušal je take komade, kako bo bivša pritekla skoz vrata in un samomorilski komad od foo fighers - best of you. :D

tud bežim od tipov, ki namesto da rečejo sva končala pol leta nazaj, rečejo : "zdej sva že pol leta narazen." al pa " zdej je že 5 let kar sva z mojo končala. "

aja, pa če spoznavam sam ene in iste tipe... pol mi povejte zakaj me Kofi hoče spoznat?
To je spet en primer fukača.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Ja in ti, ker si tako pametna boš spoznala tega Kofija...mu boš dala, te bo nategnu in pobegnu :eek: In valda pol boš prišla na forum razložit na dolgo in široko, kako seksa in kako je obupan in čustveno nezrel....

:wall:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne, ga ne mislim spoznat. naj ima svoje fukačice in naj uživa. ampak ker me sprašujete kje sploh naletim na take tipe, ker jih ve ne poznate. še na forumu jih je.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Brez zamere ampak vprašaj se zakaj želi spoznat glih tebe... :D
Odgovori