Puder

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

V Orci se lahko prav naročiš na ličenje. Ampak to so tudi meni punce rekle, da je fajn, da kak dan prej pokličeš pa vprašaš, če bi bilo takrat pa takrat možno pridt, da te naličijo pa ti še svetujejo zraven. Mislim, da so mi rekle, da to traja tam nekje 20-30 minut.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^hvala obema :)

Uf, čopič ma pa kar konkretno ceno :? A bi znala kera priporočat kaj podobnega vendar bolj prijaznega za študentski žep? :D
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Ja, ti čopiči so narejeni za dolgi rok in ker so res kvalitetni so dražji. Mogoče probaš za začetek s čopičem od EDM je cenejši, sicer meni ne tako dober ampak za začetek čist ok?
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^Saj vem, sem brala komentarje za Alima čopiče in jih vsi ful hvalijo sam ne vem...ker jaz sem mislila meti to vse skup za tak bolj "posebne priložnosti", ker vsakodnevno pudra ne uporabljam. No bom pa še vidla. Če drugo ne kupim en mesec eno drug mesec pa drugo :) Hvala še enkrat.
Uporabniški avatar
Aciom
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Aciom »

nisem brala celotne teme, tako da ne vem če je bilo to vprašanje že postavljeno...
imam namreč problem, da imam zelo svetlo kožo in ne najdem dovolj svetlega pudra zase. uporabljala sem enega od essence, je edini, pri katerem se ne opazi da imam vrat svetlejši, vendar je bil slabe kvalitete-sploh ni prekril mozoljčkov itd.
ima katera podobne težave in mi lahko svetuje dober puder, katerega se dobi v dovolj svetlem odtenku?

Hvala :)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Jaz se lahko kar ponovim :) Alima pure pudri imajo zelo fajn odtenke tudi za zelo svetlo kožo. Tako imam tudi jaz. Pa še hladen podton povrhu.
Uporabniški avatar
Aciom
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala, bom preizkusila :D
se jih dobi v Mullerju, Dm-u?
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

V OrCi: KLIK
Uporabniški avatar
Aciom
Sramežljivka
Sramežljivka

UG84 napisal/-a:V OrCi: KLIK

super, hvala ti :)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

:offtopic:

Mimogrede, če odgovarjaš uporabniku neposredno nad teboj ni treba citirati njegovega posta, veš :)
Uporabniški avatar
Aciom
Sramežljivka
Sramežljivka

ok :D
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Leonessa »

Sicer z mozolji nimam težav, vendar se najde na obrazu sem pa tja kakšna nepravilnost (predvsem pore po licu, ki so od blizu dokaj vidne), zaradi česar se ne morem popolnoma brez pudra sprehajati po svetu. Nanesem ga pač tisto malo, kolikor je potrebno na določenih mestih, nikoli pa ne pudram celega obraza, ker ni potrebe po tem. :) Zanima me, kateri puder mi bolj priporočate: Guerlain Parure Extreme (tukaj lahko dopišete še, kje se ga dobiti v drogeriji in koliko stane, ker sem ga zaenkrat zasledila samo na strani lovec na cene in stane cca 34 €) ali katerega od mineralnih pudrov Alima pure? Kar se tiče Alima pure me zanima, kako naj vem, kateri odtenek naj kupim? Žal nisem več v Lj, niti ne grem nič tja, saj mi ni blizu, testerjev po pošti pa najbrž ne pošiljajo, da bi preizkusila recimo tri odtenke? V primeru, da so prodajalke v Orci tudi dobre svetovalke in se spoznajo na tip kože, bi se bila pripravljena zapeljati tudi do Lj kakšen dan.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Leonessa napisal/-a: V primeru, da so prodajalke v Orci tudi dobre svetovalke in se spoznajo na tip kože, bi se bila pripravljena zapeljati tudi do Lj kakšen dan.

to se ti absolutno izplača.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Sestavinsko definitivno Alimo.
meni so v Orci še vedno dobro svetovali, pa fajn je, da bi šla res prav k njim ker bi te naličili in bi točno videla kaj ja in kaj ne.
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Leonessa »

No, točno to sem mislila, ker če bi imeli samo kvalitetne izdelke, ne pa tudi prodajalke z nekaj znanja in svetovalsko žilico, bi res raje šla po dražji puder kot reskirala za bencin, ki bi me s pudrom prišel več kot Guerlain Parure Extreme, a bi mi sestavinsko bolj odgovarjal. Se moram tudi naročit, ali grem en dan direkt tja in rečem eni prodajalki, če me lahko testno napudra, da vidim kateri odtenek bi mi odgovarjal? To je najbrž brezplačno, ne? Bom šla enkrat v septembru, ko mi zmanjka trenutnega pudra. :wink:
Odgovori