Puder
nisem brala celotne teme, tako da ne vem če je bilo to vprašanje že postavljeno...
imam namreč problem, da imam zelo svetlo kožo in ne najdem dovolj svetlega pudra zase. uporabljala sem enega od essence, je edini, pri katerem se ne opazi da imam vrat svetlejši, vendar je bil slabe kvalitete-sploh ni prekril mozoljčkov itd.
ima katera podobne težave in mi lahko svetuje dober puder, katerega se dobi v dovolj svetlem odtenku?
Hvala
imam namreč problem, da imam zelo svetlo kožo in ne najdem dovolj svetlega pudra zase. uporabljala sem enega od essence, je edini, pri katerem se ne opazi da imam vrat svetlejši, vendar je bil slabe kvalitete-sploh ni prekril mozoljčkov itd.
ima katera podobne težave in mi lahko svetuje dober puder, katerega se dobi v dovolj svetlem odtenku?
Hvala

Sicer z mozolji nimam težav, vendar se najde na obrazu sem pa tja kakšna nepravilnost (predvsem pore po licu, ki so od blizu dokaj vidne), zaradi česar se ne morem popolnoma brez pudra sprehajati po svetu. Nanesem ga pač tisto malo, kolikor je potrebno na določenih mestih, nikoli pa ne pudram celega obraza, ker ni potrebe po tem.
Zanima me, kateri puder mi bolj priporočate: Guerlain Parure Extreme (tukaj lahko dopišete še, kje se ga dobiti v drogeriji in koliko stane, ker sem ga zaenkrat zasledila samo na strani lovec na cene in stane cca 34 €) ali katerega od mineralnih pudrov Alima pure? Kar se tiče Alima pure me zanima, kako naj vem, kateri odtenek naj kupim? Žal nisem več v Lj, niti ne grem nič tja, saj mi ni blizu, testerjev po pošti pa najbrž ne pošiljajo, da bi preizkusila recimo tri odtenke? V primeru, da so prodajalke v Orci tudi dobre svetovalke in se spoznajo na tip kože, bi se bila pripravljena zapeljati tudi do Lj kakšen dan.

No, točno to sem mislila, ker če bi imeli samo kvalitetne izdelke, ne pa tudi prodajalke z nekaj znanja in svetovalsko žilico, bi res raje šla po dražji puder kot reskirala za bencin, ki bi me s pudrom prišel več kot Guerlain Parure Extreme, a bi mi sestavinsko bolj odgovarjal. Se moram tudi naročit, ali grem en dan direkt tja in rečem eni prodajalki, če me lahko testno napudra, da vidim kateri odtenek bi mi odgovarjal? To je najbrž brezplačno, ne? Bom šla enkrat v septembru, ko mi zmanjka trenutnega pudra.