Preveč ljubosumna

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

~NIA~ napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:moj je tut ratu kr od enkrat lubosumen, ker grem vsaj 1x med tednom na ornk s kolegicami si narest po svoje,al me pa ni do pozn zvečer, al ker grem usaj2 x na mesc s kolegicam na polno ga zažurat, ker mi telefoni skos zvonijo,al sms al klici,ker kdaj visim na netu k čekiram al FB al mejl :roll: in sm itk ugotovila zakaj, zato k sse njemu ne da več neki ful vn hodt pa po pijačah, intrnet ga pa itk nikol ni zanimu..in je folš,na use moje kolegice in na use žurke kjer se mamo supr..in pol prav,da mu je hudo sam če grem jz vn..itk,valda,čene pa za šankom visjo pa pijejo pa delajo salte :/je sam reku, d abi blo njemu najbolš da bi bla skos pr njemu doma,da ve kje me ma..pa da mu kolegi ne bojo metal pod nos kok hodm vn :// spet ta fora,kaj bojo drugi rekl...svašta

na tvojem mestu bi na njegovo željo prekinila stike z vsemi prijateljicami, se izpisala iz FBja, opusila mejl, zbrisala use moške osebke iz imenika.. pa bla z njim doma. konec koncev je to njegova srčna želja, moraš jo ugoditi partnerju :) in navsezadnje bo on s teboj do konca življenja, on bo tvoj sopotnik in ne prijateljice!!!! zamisli se malo, no!!!

haha zgleda mojga odgovora ni postal,k sm pisala z mobile neta.

Sm lih hotla napisat, da se nej *mala* ne oglaša sploh,ker je po vsej vrjetnosti ona taka in mnoge druge k se nonstop slinjo pr svojmu in mu ugodijo v vsaki želji in sploh ne pozanjo več kolegic in babjih žurk in pijačk ker žvijo sma eš za svojga tipa, kar pa jaz ne bom,ni šans, res NI ŠANS, pa nej še tko to uničuje najino vezo, se bo že sprejaznu,ker se bo mogu, vem pa da mi konca ne upa dat,manipuliru z mano pa ne bo :) O.o če je pa letelo glede na temo izrped časa, se pa ne obeši več gor *mala* ker smo že zaklučl debato,od tkrt se to ni več ponovilo,pa smo bli že marsikje za cel vikend in morje in gor dol,če se pa ponovi pa ve kaj ga čaka. In še enkrt, men tip ni tip če ne gre vn z deci na žurko,al pa girat hokej,poker whatever, da nima svojih hobijev, da po možnosti še preleži na njenem kavču, ne hodi na pijačke..in je pr 20ih..al pa tam nekje v + resn k da ma že familijo..men to NI normalno, ko bova začela pa gradit,pa druga zgodba, bom primorana umirit use skp :) basta,kdaj bomo pa užival če ne zdej'!?!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

chiqqa napisal/-a:Sm lih hotla napisat, da se nej *mala* ne oglaša sploh,ker je po vsej vrjetnosti ona taka in mnoge druge k se nonstop slinjo pr svojmu in mu ugodijo v vsaki želji in sploh ne pozanjo več kolegic in babjih žurk in pijačk ker žvijo sma eš za svojga tipa, kar pa jaz ne bom,ni šans, res NI ŠANS, pa nej še tko to uničuje najino vezo, se bo že sprejaznu,ker se bo mogu, vem pa da mi konca ne upa dat,manipuliru z mano pa ne bo :) O.o če je pa letelo glede na temo izrped časa, se pa ne obeši več gor *mala* ker smo že zaklučl debato,od tkrt se to ni več ponovilo,pa smo bli že marsikje za cel vikend in morje in gor dol,če se pa ponovi pa ve kaj ga čaka. In še enkrt, men tip ni tip če ne gre vn z deci na žurko,al pa girat hokej,poker whatever, da nima svojih hobijev, da po možnosti še preleži na njenem kavču, ne hodi na pijačke..in je pr 20ih..al pa tam nekje v + resn k da ma že familijo..men to NI normalno, ko bova začela pa gradit,pa druga zgodba, bom primorana umirit use skp :) basta,kdaj bomo pa užival če ne zdej'!?!

Haha, ko človeka zadaneš v šibko točko, piči nazaj, a ne? :lol:
Sam kaj ko mene ne gane :P Js nimam potrebe po tem, da bi sebe in moje razmerje branila pred kom, še posebi pred osebo s tako nefunkcionalnim razmerjem. Sama vem kako se imava in na čem sva.

Ti se kar tolaž, kako je "nam" hudo, whatever it takes to make you feel better :)

P.S.: če nočeš komentiranja, se ne oglašaj :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

horse se strinjam z zadnjim odstavkom!! ne strinjam pa se z ostalim...

Ce js hočem na sprehod, mi reče da se mu ni, da je zuna svetlo, da sovraži sonce, da je preveč vroče, da je mrzlo, da....

če hočem večerjo ob svečkah, se mi še bol nasmeji, kr niti približno ni romantik in sma mela le eno večerjo ob svečkah :)

če hočem js drsanje, se mi sladko nasmeji in reče: pa si me predstavlaš na drsalkah??

če hočem romantičn film, mi reče da nima nobenga na računalniku in da se ga ne splača dou ulečt... da glih gr nalaga in prej da bo dou... :?

če hoče da grema na pintball, naj reče... samo njemu ni zanimivo z onimi kombinzoni ampak u kratkih hlačah... torej gre z kolegi :D

če hoče da špilama igrce, kamot, ga nabijem u cod! pa zj vadim gitar hiro, da bo meu konkurenco...

če hoče kak nov šport, kamot, samo bol težko z mano, kr znam samo kolesarit :D

če hoče vonji film, naj pokliče kolege, pa bomo skup gledli...

tako da :cool: (in mogla sem komentirat) :D
Horus

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

hahah pri meni je tudi cisto drugace, res zelo drugace kot je Horus napisal.

mislim da je horus prevec ''tipicen moski'' in zna govorit samo o t.i. ''tipicnih zenskah'' (ki klepetajo s prijateljicami ure in ure, rade gledajo romanticne filme...).

ene punce smo totalno nasprotje teh netipicnih punc in bi umrle za igro paintballa, najljubsi zanr so nam grozljivke in dobre akcije, poskusile smo pa ze vsega in svasta sportov in smo non stop za kaj novega, medtem ko nas fant nikoli ne igra igric, ne popiva s kolegi in ima rad sprehode in umirjene vecere v dvoje. (aja, in ima visje higienske standarde in stopnje pospravljenosti stanovanja) :nixweiss:

taksno razmerje je zelo drugacno. :D
Zadnjič spremenil red_rose, dne 20. Okt. 2009 20:17, skupaj popravljeno 2 krat.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

jao! 2! :D sm se po 2 mescih končno naučila... samo mi gre na k***c, kr u enih klanih ne morem tomsonke dobit... in takrat sploh ne špilam :)

je pa res da ve žensk manipulira z tipčki... in veš, sploh se ne počutim slabo, kr mi je tak fajn!!! naj vsak pove kot mu paše... nevem zaka se bi blo treba ful prilagajat.. če se ti ni, se ti ni... :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 12:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cllaudia »

~NIA~ napisal/-a:
kinna napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:tud jest sm prebrala in sprašujem se kaj si ti počela med tistim časom ko sta se onadva onegavila?! oz. kakšna zveza naj bi to sploh bila? (že to da greste na piknik samo ti, tvoj fant in prijateljica mi je čudaško.. jaz namreč sama z enim parom nebi želela sploh iti)

zaka nebi hotla it samo ti z enim parom? in zakaj je čudaško? mi smo večkrat šli kam tak. js pa moj, pa al od njega kolega al pa moja kolegica... če vi ne znate uživat tud na tak način, da se en večer samo menite, da samo tu pa tej pade kak lubček :roll: tej pa res nevem... ne zastopim zaka nebi šlo in zaka je čudaško?

tud mi smo šli, na kavo, pijačo, pico..velikokrat! ne pa na piknik ali v diskotetko. zmer smo šli jst + fant + kolegi (več njih). sama osebno se ob kakšnem paru (tudi če trdita da ni tako) počutim kot kaka luč.

če ste res dobri frendi, pol ni razloga da bi se počutla kot luč.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

^^pa tud če niso... sej pa se lahko normalno menite vse skup... drugač je če te par, s katerim si, čisto izloči... če pa se normalno vsi skup menimo, pa sploh ni panike... in s tem ne mislim, da grema mi2 in njegovih 9 kolegov na pir... mi2 pa en kolega, pa greta ona2 enga skadit... al pa mi2 pa ena moja kolegica na pijačo... tud piknike smo meli samo 3-je! pa so ble skos debate, samo ga pili, smehi itak... ne zastopim... a torej ko sta skup, se skos en z drugim ukvarjata? :?
Horus

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Horus napisal/-a:icer pa saj ne dvomim v obstoj special zensk xD Tudi moja je v Virtua Fighter ju kar dobra, Ragdoll KungFu pa ji tudi lezi, ko enkrat palico dobi xD

no, le drzi se je! :D :grinsevil:
Horus

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 12:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cllaudia »

~NIA~ napisal/-a:
cllaudia napisal/-a:če ste res dobri frendi, pol ni razloga da bi se počutla kot luč.

useeno. tud meni ni panike da gre moja kolegica/njegov kolega z nama na pijačo, da prisede.. debata, use.. ampak nevem zdej jit pa na izlet z nekim parom :roll: kaj naj si še mislim drugega kot da sm ena svečka.
in tud meni nebi blo najbolj všeč da bi recimo na izlet šla z nama neka moja kolegica. ok, dve ja, ampak samo ena pa ne. ker potem sem n ekako razdvojena med fantom in njo.. sej se štekamo, ampak useen..
dva para - ni panike..

sej vrjetno ne razumeš kaj hočem povedat. če tebi ni bedno svetiti nekemu paru na njunem pikniku/izleti/večerji - potem kar.. meni pač je.

sem bla že večkrat s frendico in njenim tipom zunaj in tudi na morju. in je blo kar ql. saj je isto kot če bi šli jaz in še dve frendici ali pa frenda.
Odgovori