~NIA~ napisal/-a:chiqqa napisal/-a:moj je tut ratu kr od enkrat lubosumen, ker grem vsaj 1x med tednom na ornk s kolegicami si narest po svoje,al me pa ni do pozn zvečer, al ker grem usaj2 x na mesc s kolegicam na polno ga zažurat, ker mi telefoni skos zvonijo,al sms al klici,ker kdaj visim na netu k čekiram al FB al mejlin sm itk ugotovila zakaj, zato k sse njemu ne da več neki ful vn hodt pa po pijačah, intrnet ga pa itk nikol ni zanimu..in je folš,na use moje kolegice in na use žurke kjer se mamo supr..in pol prav,da mu je hudo sam če grem jz vn..itk,valda,čene pa za šankom visjo pa pijejo pa delajo salte
je sam reku, d abi blo njemu najbolš da bi bla skos pr njemu doma,da ve kje me ma..pa da mu kolegi ne bojo metal pod nos kok hodm vn
/ spet ta fora,kaj bojo drugi rekl...svašta
na tvojem mestu bi na njegovo željo prekinila stike z vsemi prijateljicami, se izpisala iz FBja, opusila mejl, zbrisala use moške osebke iz imenika.. pa bla z njim doma. konec koncev je to njegova srčna želja, moraš jo ugoditi partnerjuin navsezadnje bo on s teboj do konca življenja, on bo tvoj sopotnik in ne prijateljice!!!! zamisli se malo, no!!!
chiqqa napisal/-a:Sm lih hotla napisat, da se nej *mala* ne oglaša sploh,ker je po vsej vrjetnosti ona taka in mnoge druge k se nonstop slinjo pr svojmu in mu ugodijo v vsaki želji in sploh ne pozanjo več kolegic in babjih žurk in pijačk ker žvijo sma eš za svojga tipa, kar pa jaz ne bom,ni šans, res NI ŠANS, pa nej še tko to uničuje najino vezo, se bo že sprejaznu,ker se bo mogu, vem pa da mi konca ne upa dat,manipuliru z mano pa ne boO.o če je pa letelo glede na temo izrped časa, se pa ne obeši več gor *mala* ker smo že zaklučl debato,od tkrt se to ni več ponovilo,pa smo bli že marsikje za cel vikend in morje in gor dol,če se pa ponovi pa ve kaj ga čaka. In še enkrt, men tip ni tip če ne gre vn z deci na žurko,al pa girat hokej,poker whatever, da nima svojih hobijev, da po možnosti še preleži na njenem kavču, ne hodi na pijačke..in je pr 20ih..al pa tam nekje v + resn k da ma že familijo..men to NI normalno, ko bova začela pa gradit,pa druga zgodba, bom primorana umirit use skp
basta,kdaj bomo pa užival če ne zdej'!?!
~NIA~ napisal/-a:kinna napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:tud jest sm prebrala in sprašujem se kaj si ti počela med tistim časom ko sta se onadva onegavila?! oz. kakšna zveza naj bi to sploh bila? (že to da greste na piknik samo ti, tvoj fant in prijateljica mi je čudaško.. jaz namreč sama z enim parom nebi želela sploh iti)
zaka nebi hotla it samo ti z enim parom? in zakaj je čudaško? mi smo večkrat šli kam tak. js pa moj, pa al od njega kolega al pa moja kolegica... če vi ne znate uživat tud na tak način, da se en večer samo menite, da samo tu pa tej pade kak lubčektej pa res nevem... ne zastopim zaka nebi šlo in zaka je čudaško?
tud mi smo šli, na kavo, pijačo, pico..velikokrat! ne pa na piknik ali v diskotetko. zmer smo šli jst + fant + kolegi (več njih). sama osebno se ob kakšnem paru (tudi če trdita da ni tako) počutim kot kaka luč.
~NIA~ napisal/-a:cllaudia napisal/-a:če ste res dobri frendi, pol ni razloga da bi se počutla kot luč.
useeno. tud meni ni panike da gre moja kolegica/njegov kolega z nama na pijačo, da prisede.. debata, use.. ampak nevem zdej jit pa na izlet z nekim paromkaj naj si še mislim drugega kot da sm ena svečka.
in tud meni nebi blo najbolj všeč da bi recimo na izlet šla z nama neka moja kolegica. ok, dve ja, ampak samo ena pa ne. ker potem sem n ekako razdvojena med fantom in njo.. sej se štekamo, ampak useen..
dva para - ni panike..
sej vrjetno ne razumeš kaj hočem povedat. če tebi ni bedno svetiti nekemu paru na njunem pikniku/izleti/večerji - potem kar.. meni pač je.