žal se nekaterih stvari ne da kupiti (samozavesti, dobrega srca- kar definitivno potrebuješ). za vse ostalo je tu master card. [/b][/quote]
Poglej, moj prispevek je bil napisan bolj v šali, ker se mi je cela zadeva zdela zabavna. Seveda sem bila malo zajedljiva, ampak mislim, da mi tega ne gre zameriti.

Ta punca je hodila tako ali tako na mojo srednjo šolo. Z mojim sta bila dobra prijatelja včasih, tako da vem, da je pametna, razgledana, zabavna, in skratka punca na mestu. (Vse to mi je povedal že prej, ne odkar oba veva, da hodi z mojim bivšim). Ampak ob vseh teh pridevnikih sem osebi hotela dati še obraz, ker ne vem kako punca izgleda. Ni pa to zdaj taka stvar, da bi se jaz strašno pretegnila. Konec koncev bi lahko v svoji sobi preiskala cdje, našla maturitetni ples in jo tako videla. Pa se mi to ni dalo delat.
Skratka, jaz sem se želela samo pošalit, ker sem domnevala, da bi vsako zanimalo, kako izgleda punca njenega bivšega. Očitno temu ni tako, in to me strašno veseli, ker to pomeni, da imamo v Sloveniji same zdrave posameznice. Očitno sem res preobremenjena z bivšim, konec koncev sem ga itak vedno idealizirala.
In vem, da se me njen izgled ne tiče. Če bi moj prispevek napisala kakšna druga punca, bi tut zavila z očmi, rekla kokoš in ji napisala, da KAJ jo to sploh briga.