kakšna postava tipa vam je najbolj všeč?
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
vidm tale deep ves potetoviran
glede pobritih pazduh- men je dobr če ma samo mali skrajšane-ker to res zgleda mačovsko in moško
lahko rečem da mi sploh ni kul če ma tip tatu-saj sedaj ma vedno več ljudi tatuje, ampak men je to bad
a ste tudi že opazili da ima vedno več ljudi polno teh materinih znamenj- razlog za nastajanje še ni odkrit
a vas to kaj moti- na vašem in moškem telesu-če jih seveda imate
glede pobritih pazduh- men je dobr če ma samo mali skrajšane-ker to res zgleda mačovsko in moško
lahko rečem da mi sploh ni kul če ma tip tatu-saj sedaj ma vedno več ljudi tatuje, ampak men je to bad
a ste tudi že opazili da ima vedno več ljudi polno teh materinih znamenj- razlog za nastajanje še ni odkrit
a vas to kaj moti- na vašem in moškem telesu-če jih seveda imate
Je Depp in ne Deep.. sploh na videz ni nevem kaj, razen res lepih potez v obrazu, drugače postava in to sploh ni ne vem kaj, niti ko je bil rosno mlad ni bil popolno isklesan.. pa da niti ne govorim o njegovih zobeh in podobno
ampak tisto s čimer on očara je pomoje njegov šarm, energija, smisel za humor.. in do ga dela (meni osebno) najboljšega tipa na svetu.

ampak tisto s čimer on očara je pomoje njegov šarm, energija, smisel za humor.. in do ga dela (meni osebno) najboljšega tipa na svetu.
Smeška. napisal/-a:Je Depp in ne Deep.. sploh na videz ni nevem kaj, razen res lepih potez v obrazu, drugače postava in to sploh ni ne vem kaj, niti ko je bil rosno mlad ni bil popolno isklesan.. pa da niti ne govorim o njegovih zobeh in podobno
Predvsem to je meni na tipu privlačno. Mislim, itak mi mora bit na prvi uč všečen, ampak seveda se potem izkaže še karakter in vse ostalo. Da se nekako klapa z mojo energijo, pa potem ne rabi bit do milimetra isklesan in ne rabi met ferarija. je pa težko opisat to energijo, ker, al jo maš al pa ne, ker tut če je tip tipi topi lep in ženske kr dol padajo od lepote, pa če je navznoter "mrtev", pol ne ne.
- *zverinica*
- Kofetarica
Aloha napisal/-a:Zame ubijalsko hud geštel ma moja lubezn, neki najlepšga, kar so moje rokce kdaj božale in oke občudovale.
Športno mišičast (fitnes mu služ bl za kardio, strečing in kšn benč sm pa tja, zato ne zgleda umetno napihneh, slednje je obup).
Žilau, močne roke in noge (slednje men mal preveč, ampak dveh desetletij na smučah se pač ne znebiš), nabit hrbet, gladek six pack, trda ritka, poletno zagorela pout, adijo.
hehe, moj je isti: športno mišičast (s tem, da ne hod v fitnes, ampak doma dela vaje zjutrej in zvečer, vsak dan kolesar/laufa/plava/srfa - odvisno od vremena), žilav v mejah normale, močne roke in noge bi rekla da od kolesa in teka, leeeep hrbet, pa sixpack, luštna rit, zagorela polt isto čez vse leto (ne, ne hod v solarij, ampak je skoz zunej)....60 kil sexi mišic

Aloha napisal/-a:In ko tkole gledam naokol, mi nč več ni dost dobr ... preveč, premal, prenapihnjeno, prerauno, preširoko, preozko, aaaah, ne, ne, ne.
same here...
Aloha napisal/-a:Resnično odbijajoče so mi postave "fantkou", dougi, rauni, ploski, koščeni, kumrni gešteli (u paru, kjer sm jst tista ta nabita, pač ne bi hotla bit), lih tko ne morem videt špehouja, mehkih, neutrjenih trebuhou, raunih rok in raunih nog.
mhm...bljak
..Evelyn.. napisal/-a:Mah daj, taki tipi, ki konstantno nabijajo o tem kako ženske padajo na debele denarnce in avte niso nkol v lajfu dobil ženske(sicr pa tud oni svoje kriterije držijo na malih blond cipicah) pa zato iščejo izgovore in tolažbo.
A to na mene leti? Nisem mislu na najstniška leta, ampak tko pozneje od 25 leta naprej. K se ne gleda samo na keš, ampak tut na povečanje družbenega ugleda in raznorazne ugodnosti, ki ti jih en veljak prinese.
Sj nism mislu, da se ne da dobiti dobrih žensk če si navaden. Itak se jih da. Z karizmo in povprečnmu kešm k ga maš hitro. Sam jest ciljam na druge stvari. Večino žensk (ampak večina, se najde par odkritih in malce bolj inteligentnih) ki bodo priznale, da veliko večjo prednost pri izbiri življenjskega sopotnika na DALJŠI rok (pač celoživljenjski partner) gledajo kakšen družben ugled ima, poklic, denar pa še malce karakterja. A tudi če je karakterno malce pomankljiv in nima izgleda Brada Pitta bodo zgornje stvari kompenzirale tiste pomankljivosti.
Pride en lepotec, ki reče da je mesar pa en njegov kolega, ki reče da je kirurg in je čist normalno lep pa itak, da bo tisti, ki je rekel, da je kirurg pritegnil več pozornosti. Pa samo ne mi rečt da ni res?
Trnovcan napisal/-a:Pride en lepotec, ki reče da je mesar pa en njegov kolega, ki reče da je kirurg in je čist normalno lep pa itak, da bo tisti, ki je rekel, da je kirurg pritegnil več pozornosti. Pa samo ne mi rečt da ni res?
Kaj pa KARAKTER? Če se z njim ne bom ujela, mi ne pomaga ne ne vem kakšna lepota, ne ne vem kakšna izobrazba ... Jaz res ne vem, kakšno logiko imaš ti. Pa itak, da mi mora bit moški privlačen, ampak lepota po mojem mnenju pri privlačnosti nima najpomebnejše vloge.
Trnovcan, ves kak ti bom rekla. normalno da je to res! ampak ne zato ker smo vse kes p****, ampak ker to, da je moski uspesen (kirurg je vsekakor dal ogromno let solanja skozi in vsega, tut kaki biznismeni), pac nakazuje tut na dolocene znacajske lastnosti. js se nimam kaj za pogovarjat z mesarjem, neverjamem da so mesarji zelo razgledani, inteligentni, izobrazeni ljudje, kaksrnega si pa zelim. nima tu tolk veze denar, ampak tista pot, ki jih je pripeljala do denarja, razumes? js sm ambiciozna, dobr mi gre na faksu, in me bolj privlacijo podobni fantje, za katere je pac posledicno vecja moznost da bodo nekoc meli vec denarja.
ni pa tu denar tisto zarad cesar se za nekoga zanimas, razumes kaj hocm povedat?
mam trenutno fanta ki je na svojem podrocju full uspesen (ma ogromno izbiro sluzb takorekoc na dlani, podlaga za eno uspesno kariero, tut na samostojni poti v prihodnosti...), pa mi ni tolk pomembno da bo nekoc mel veliko denarja ali pac ne (ceprav zlo verjetno mu ga nikoli ne bo primanjkovalo), ampak to, da je ta fant zelo razgledan, trudi se za svoje cilje, rad bi nekaj dosegu in tut bo, zna vlozit vso svojo energijo v neko stvar - kot jo vlaga tudi v zvezo...karakterno je samodiscipliniran...tako da cetud bi mel vse te lastnosti, in mu pac to nebi prinasalo nobenga denarja, bi mi blo to ful vsec.
upam da sm nekak jasno povedala kar sm hotla
ni pa tu denar tisto zarad cesar se za nekoga zanimas, razumes kaj hocm povedat?
mam trenutno fanta ki je na svojem podrocju full uspesen (ma ogromno izbiro sluzb takorekoc na dlani, podlaga za eno uspesno kariero, tut na samostojni poti v prihodnosti...), pa mi ni tolk pomembno da bo nekoc mel veliko denarja ali pac ne (ceprav zlo verjetno mu ga nikoli ne bo primanjkovalo), ampak to, da je ta fant zelo razgledan, trudi se za svoje cilje, rad bi nekaj dosegu in tut bo, zna vlozit vso svojo energijo v neko stvar - kot jo vlaga tudi v zvezo...karakterno je samodiscipliniran...tako da cetud bi mel vse te lastnosti, in mu pac to nebi prinasalo nobenga denarja, bi mi blo to ful vsec.
upam da sm nekak jasno povedala kar sm hotla

trnovcan itak da obstajajo take ženske. na tem forumu jih mrgoli, pa ne bojo priznale.
si pa tudi sam priznaj, da je pri fantih isto. če ne na denar gledate pa na izgled. saj ne rečem- suho telo (normalno suho je zame konfekcijska 34,36,38) je zdravo telo. ampak da pa gledate samo na lišpanje pa cunjice pa petke je pa too much.
si pa tudi sam priznaj, da je pri fantih isto. če ne na denar gledate pa na izgled. saj ne rečem- suho telo (normalno suho je zame konfekcijska 34,36,38) je zdravo telo. ampak da pa gledate samo na lišpanje pa cunjice pa petke je pa too much.
-
- Cosmopsiho
Trnovcan napisal/-a:Toj res, da v življenju nista samo dve izbiri. A desca v stilu Brada Pitta boste težko dobile.
A res težko verjamem, da bi lahko zavrnile hmmm nevem nekoga, ki se pripelje z najnovejšim Ferrarijem in ima nadstandarno vilo. Stavim, da bi pozabile na vso srčnost in lepoto, ki bi vam jo lahko nek denarno povprečno sposoben ljubček nudil.
Pač to tko je. Lagodno življenje na veliki nogi ima prednost (saj razumljivo, če so v prazgodovini ženske iskale najmočnejše "alfa" samce).
Tako, da filozofiranje v stilu ljubezen ima prednost. Res težko verjamem no.
Pa itak je lepotna minljiva, kupi denarja pa ne skopnijo tako hitro.
ne živimo več v zgodovini in odkar so izpopolnili proces umetne oploditve mi alfa samec teorija nič več ne pomaga.
v konči fazi smo ženske od prazgodovine malo napredovale, se emancipirale, se izobrazile (trend je tak, da bomo v par desetljetjih ženske dosti bolj izobražene od moških) in prestopile tradicionalne okvire gospodinje, ki vsak dan na minuto točno pripravi kosilo in te zjutraj pričaka z zlikano srajčko.
to, da živim na račun nekoga drugega. pa saj mi me blo sram. da je poleg vsega to ena ograbna stara sliva od zgubane riti. no way hose!