navezanost

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Leyla_ napisal/-a: in če bi nekega dne morala naprej brez njega.. vem, da bi bilo zelo, zelo težko.

Tudi zame bi bilo zelozelo težko pa se vidiva veliiiko manj kot vsak dan :) , ampak preživela pa bi.

jullia_ napisal/-a: In ne, zveze, ki bi na dolgi rok temeljila na videvanju ob vikendih, ne bi imela.

Tudi jaz si ne predstavljam, da bi zveza temeljila le na videvanju ob vikendih pa se za moje pojme videvava bolj pod povprečjem, ampak ko se videvava, se videvava precej razgibano - recimo en teden samo v sredo, naslednji teden bo to vsak dan, tretji teden pa se bova uspela uskladit le za vikend. To se mi zdi precej sprejemljivo.
Če bi bilo dolgoročno paru določeno videvanje samo ob vikendih... A je to sploh perspektivno?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Tudi midva ne visiva skupaj cele dneve. Ampak samo čez vikend mi je pa še vedno premalo. Poleg tega bi me pa motila še vkalupljenost takšnega sistema. Kar nekajkrat se je že zgodilo, da se čez vikend nikakor nisva mogla dobit. Kaj bi v tem primeru naredila? Se pač ne bi videla 14 dni, 3 tedne? Ali bi celo svoje življenje prilagajala temu, da moram obvezno vse ostalo opravit čez teden, da bo vikend najin?
Meni je tip pač del življenja, ne pa njegov center in takšno podrejanje vseh ostalih stvari fantu bi mi šlo ful na živce.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Da bi podrejala čeztedensko življenje temu, da bi za vikend bila prosta in bila s svojim fantom? Ja, občasno se zgodi - če sva za vikend dogovorjena, da greva tja in tja, bom že poštimala obveznosti, da bom lahko prosta zanj.

To so izjeme. Ni pravilo. Je pa prekleto res to, da fant nikakor ne sme postati center življenja. Zaradi tega, ker si v soboto zvečer zaželim romantični film s prijateljicami, se bom z lahkoto odpovedala seksi sobotnemu večeru s fantom :) .
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BaBeBi »

se zdim sama sebi precej čudna, ko tole berem, ampak za mene JE moj fant najbolj pomemben v življenju. kadar nisma skupaj, ga zelo zelo pogrešam. :cry: sploh ker sva se v začetku več videla, zdaj pa on študira in sva skupaj pač manj. recimo da se v povprečju vidiva 4x na teden, od tega je samo petek res tak, da sva skupaj kaj več kot samo cca 2 uri. :cry: in jst sem že čist sestuta, ker mi tak način ne ustreza. pa tut vem, da bo še vsaj nekaj let predno bova lahko živela skupaj :( in nevem več kaj naj, ker me praktično nič več ne veseli. sej ok...priznam da to za odnos najbrž ni ok, samo js ga ful pogrešam. en dan z njim mine kot da ga nikol ni blo, drugi dnevi se pa tko obupno vlečejo :( vse bi dala, da bi lahko živela skupi :(
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Zakaj pa se tako malo videvata? Če mu časa zmanjkuje zaradi faksa, službe ali česa podobnega, skupno življenje ne bi prav veliko spremenilo.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

mednama je 50 kilometrov, kar ni zelo veliko, ampak ker jaz še nisem naredila izpita za avtom je zadeva malo otežena. on ima fax, jaz zadnji letnik gimnazije. in seveda se je potrebno precej učiti. tako se od ponedeljka do četrtka vidiva 2x. enkrat pride on za 2,5 ure, nato grem enkrat jaz k njemu, a samo za kakšno uro. v petek sva skupaj popoldan, večkrat prespi pri meni...potem se v soboto navadno ne vidiva več (zjutraj precej zgodaj gre) in se oglasi še v nedeljo, preden se vrne na fax. in ok...ni najmanj...sej vem, da se nekateri manj vidijo, pa to, da bi morala biti srečna brez njega, pa nisem. iz osebnih razlogov, ki pa so precej resni, mi ogromno orgomno pomeni. in kot se reče, da je nekdo tvoja polovica...no meni ta polovica manjka, ko njega ni. in saj preživim, grem kam, se učim, delam kaj kar me je vedno veselilo...samo čas brez njega je...nekako prazen. pridejo obdobja, ko zdržim normalno, pa mi je vse ok, tudi če nisma skupaj, ampak vseeno...pretežno se brez njega ne počutim niti pol tako dobro kot kadar sem z njim. :?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

V tem celem postu so mi najbolj v oči padli "osebni razlogi, iz katerih ti od veliko pomeni". Ne vem, za kaj gre, ampak sklepam, da imaš probleme na nekem drugem področju, ki se fanta neposredno ne tiče. Ni čudno, da ti potem čas z njim toliko pomeni, ker se takrat zamotiš in na težave pozabiš.
Dolgoročna rešitev to ne more bit, ker se bo prej ali slej vajina zveza krhat. Sama pri sebi boš morala razčistit in, ko boš enkrat znala živet sama, boš fanta sicer še vedno pogrešala (to se mi zdi povsem normalno), ne bo ti pa neznosno brez njega.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

V bistvu gre za to, da mi je, takoj ko sva se spoznala, preden bi lahko karkoli pričakovala od njega, stal ob strani v takrat zelo težki situaciji in zaradi njega sem lažje prebrodila to krizo, povezano z nekim drugim področjem mojega življenja. ne znam razložiti sploh, ampak je res najbolj pomembna oseba v mojem življenju...nekdo, ki je z mano, pa karkoli se že zgodi. res se mi zdi, da ko sem z njim, sem nekako ''cela,'' brez njega pa manjka nekaj.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jah lej, dokler ne boš pripravljena dojet, da se moraš naučit sama skrbet zase in da to, da je on vedno s teboj, ne pomeni nujno stalne fizične prisotnosti, ti drugega kot čakanje nanj in jamranje na forumu ne preostane.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Pa sej vem, da ne morem ga met skos ob sebi. pa tut skrbim sama za sebe itd. samo pravim, da z njim boljše kot s komerkoli drugim. in da ga zelo pogrešam kadar ga ni. in strah me je da ga bom kdaj zgubila. in bi rada bla čim več z njim...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

BaBeBi napisal/-a:se zdim sama sebi precej čudna, ko tole berem, ampak za mene JE moj fant najbolj pomemben v življenju. kadar nisma skupaj, ga zelo zelo pogrešam. :cry: sploh ker sva se v začetku več videla, zdaj pa on študira in sva skupaj pač manj. recimo da se v povprečju vidiva 4x na teden, od tega je samo petek res tak, da sva skupaj kaj več kot samo cca 2 uri. :cry: in jst sem že čist sestuta, ker mi tak način ne ustreza. pa tut vem, da bo še vsaj nekaj let predno bova lahko živela skupaj :( in nevem več kaj naj, ker me praktično nič več ne veseli. sej ok...priznam da to za odnos najbrž ni ok, samo js ga ful pogrešam. en dan z njim mine kot da ga nikol ni blo, drugi dnevi se pa tko obupno vlečejo :( vse bi dala, da bi lahko živela skupi :(

tut ce zivis z nekom ne pomeni da veliko prezivis skupi...midva zdej ziviva skup pa se od ponedeljka sploh nisva dobr vidla..pac spima skupi, pa jeva pa to...drugac mama pa oba druge stvari za pocet :D mogoce tut to zveni mikavno, ampak je cist drugac ce se dobis z fantom na kosilu pa je to bolj kot zmenek (ce ne zivita skupi) al pa je to pac '' obvezno prehranjevanje''...v bistvu je se vecji problem, kr si mislis: itak zivima skupi..pa se vec ne potrudis tok za skup cas. -> ne vedno, je pa mozen problem, ki nastane..
sam tok, da ne bos pricakovala pravljice od skupnega zivlenja :D ;)
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

doživela tak noro navezanost. doživela hladen tuš. ne priporočam nobenmu.

če nočete da se vam zmeša, nikar prehitro in preveč vezat na partnerja. k pol pa prevč boli.

pa ne nasedajte temu,da ne morjo žvet brez vas al pa da ve ne morte brez njih. vse se da če se hoče.

pa govorim iz izkušenj, k se je moja 9 let trajajoča zveeza končala z dans na jutr.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

In kaj je pomenila ta ''nora navezanost''?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

di!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:27, skupaj popravljeno 1 krat.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

[quote="BaBeBi"]In kaj je pomenila ta ''nora navezanost''?[/quote]

preveč družila z mojim.mu verjela da ne more brez mene živet-no, pol je on mene pustil.
verjela, da je brez njega svet katastrofa.
verjela da brez njega jst ne morem živet.
verjela, da je to, kar mava, tako posebno, da nikol ne bo propadlo.
mela slabo vest ko šla ven žurat s frendicami, k je on sam doma.
mela občutek, da ga le jst poznam in le jst razumem.

ja in pol te nese.

tko da mejte jih rade, verjemite če rečejo da vas ljubijo...prepustite se, zrelaksajte...samo nikoli zgubiti svoje avtonomnosti.zmer morte bit na tisti meji k veste, da tip ni vse.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Odgovori