Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?
trapa napisal/-a:Trapa dvigne desno obrv...
ker pač ne more verjet, da lahko dva normalno velika človeka zadovoljivo spita na 90cm široki postelji.
Lahko, samo navadit se je treba. Moj je zaradi tega (postelja široka 90cm) dolgo časa slabo spal oziroma sploh ni in sva zato spala skupaj le ob vikendih. No, zdaj s spanjem nihče od naju nima težav in spiva ko angelčka do jutra... vsak dan.

Moj sedanji fant (ki je obenem tudi moj prvi) je prvič pri meni doma prespal, ko sva bila skupaj 8,5 meseca... Pred tem stadijem zveze ali pred mojo trenutno starostjo pa precej dvomim, da bi mi kej takega dovolil doma... Res je, da jima je fant precej vsec in mu zaupata, predvsem pa zaupata meni, tako da ne komplicirata. Ko pride k meni, si v moji sobi sestaviva lezisce iz dveh jogijev.. On bi lahko spal na enojni postelji, jaz pa tud slucajno ne!! Bi ga zbrcala na tla tekom noci 

What's the story, morning glory?
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Moji doma nič ne komplicirajo...pa še po parih mesecih, k je šou moj vedno zvečer dam,, so kr sami rekl, da ni pene, če pr men prespi. Tko da zdej je kr doskrat pr men, jst sm bla pa pr njemu samo enkrat. Sam se mi zdi da se moj pr men velik bolš počut kokr jst pr njemu, čeprou sta njegova dva tastara ful uredu.
mam pa drgač bolj tazga zateženga strica in se je pa on zanč kr en dan začel oglašat, kaj mora moj pr men spat. da če bi bla jst njegova hči, pr 21. letih tip že ne bi pr men spal.
kar se mi zdi pa res bedno. Sam sm kr preslišala njegov komentar 
mam pa drgač bolj tazga zateženga strica in se je pa on zanč kr en dan začel oglašat, kaj mora moj pr men spat. da če bi bla jst njegova hči, pr 21. letih tip že ne bi pr men spal.

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
Ponavadi tudi pri meni ni fant takoj prespal, ker moja mama ni bila za to. Čez par mesecev, ko ga je tudi ona pobližje spoznala, ni bilo ovire (to pa ni pomenilo, da spi vsaki dan pri meni-in ji dam prav-to je bilo pri 18 letih) Z zdajšnjim fantom še spanja ne prakticirava tako, ko so stari doma, razen ko sva sama 

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
no, jaz sem tudi stara 16 let, s fantom sva skupaj 5mesecev..in začel je s tem, da bi mogoče kdaj prespal pri meni..meni se sicer ne zdi prehitro, ker vem, da ga imam ful rada in vse..ampak mojim staršem pa bi to verjetno težko povedala oziroma jih vprašala.. tako, da še zaenkrat poskušam čimhitreje zamenjati temo, ko pride do pogovora o tem
..čeprav se osebno nebi branila.. že res, da je tako milijonkrat več možnosti, da pride do spolnega odnosa..ampak nujno pa tudi ni