Kako vaši starši gledajo na to, da tip prespi pri vas?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Ja Trapa to je res, ampak zgleda te na začetku ne moti, da je tko majhna postla-res pa je, da so bli takrat samo vikendi (pri meni) in mogoče kakšen dan med tednom..
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
Ursa7
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ursa7 »

trapa napisal/-a:Trapa dvigne desno obrv...

ker pač ne more verjet, da lahko dva normalno velika človeka zadovoljivo spita na 90cm široki postelji.

Lahko, samo navadit se je treba. Moj je zaradi tega (postelja široka 90cm) dolgo časa slabo spal oziroma sploh ni in sva zato spala skupaj le ob vikendih. No, zdaj s spanjem nihče od naju nima težav in spiva ko angelčka do jutra... vsak dan. :D V bistvu veliko težje zaspim, če sem sama v ravno toliko veliki (mali) postelji. Hja, navada je navada. :)
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Je pa tud mal odvisno kok sta velika, široka :P
Za dežjem vedno posije sonce!!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Pa ni šans, da dobro spim na enojni postelji. Jaz bi še prenesla (se mi zdi), on pa ni variante ... Mogoče pa je to posledica tega, da sva oba obsedena z dobrim spancem in, če bolj klavrno spiva, bruhava ogenj :lol:
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

hmmm...midva sva skupi že skor 2 leti, pa še ni prespal pr men ko so bli starši doma, niti js pr njemu ko so njegovi doma...:) haha, men bi blo ful čudn če bi pol usi zjutri skupi zajtrkoval al pa kej...ne vem....sej, ko mačke ni doma miši plešejo :megacool:
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

^^ jst pr njemu spim že 2 mesca usako soboto in ne samo zajtrk (tisto jeva sama kr ustajava ob poudan) ampak kosilo jemo usi skupej :)
Isto tudi, ko sva pr meni doma.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
gina<3
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a gina<3 »

moj je pri meni prvič prespal ko sm mela 16 let in še to zelo hitro pa ni nuben nč kompliceru.
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

sej pr men tut noben ne bi kompliciru :) mam zelo kul starše kar se fantov tiče...gre samo za to kako bi v mojeh očeh izpadla zadeva :D
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

Moj sedanji fant (ki je obenem tudi moj prvi) je prvič pri meni doma prespal, ko sva bila skupaj 8,5 meseca... Pred tem stadijem zveze ali pred mojo trenutno starostjo pa precej dvomim, da bi mi kej takega dovolil doma... Res je, da jima je fant precej vsec in mu zaupata, predvsem pa zaupata meni, tako da ne komplicirata. Ko pride k meni, si v moji sobi sestaviva lezisce iz dveh jogijev.. On bi lahko spal na enojni postelji, jaz pa tud slucajno ne!! Bi ga zbrcala na tla tekom noci :oops:
What's the story, morning glory?
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Moji doma nič ne komplicirajo...pa še po parih mesecih, k je šou moj vedno zvečer dam,, so kr sami rekl, da ni pene, če pr men prespi. Tko da zdej je kr doskrat pr men, jst sm bla pa pr njemu samo enkrat. Sam se mi zdi da se moj pr men velik bolš počut kokr jst pr njemu, čeprou sta njegova dva tastara ful uredu.
mam pa drgač bolj tazga zateženga strica in se je pa on zanč kr en dan začel oglašat, kaj mora moj pr men spat. da če bi bla jst njegova hči, pr 21. letih tip že ne bi pr men spal. :roll: kar se mi zdi pa res bedno. Sam sm kr preslišala njegov komentar :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

Pri meni pa od začetka malo pač ker je blo na novo in ker sem prva hčerka in itak potem sta se obadva navadla, in fotr in mat.
Drgač za nega pa ne vem kako je ker je njegov oče umrl ko je moj komaj prišel v puberteto.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anja86 »

Ponavadi tudi pri meni ni fant takoj prespal, ker moja mama ni bila za to. Čez par mesecev, ko ga je tudi ona pobližje spoznala, ni bilo ovire (to pa ni pomenilo, da spi vsaki dan pri meni-in ji dam prav-to je bilo pri 18 letih) Z zdajšnjim fantom še spanja ne prakticirava tako, ko so stari doma, razen ko sva sama :P
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

gina<3 napisal/-a:moj je pri meni prvič prespal ko sm mela 16 let in še to zelo hitro pa ni nuben nč kompliceru.

Da bi moja 16 let stara hči prišla na tako idejo, bi jo brcnila iz hiše.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Zakaj pa ? Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alina.hh »

no, jaz sem tudi stara 16 let, s fantom sva skupaj 5mesecev..in začel je s tem, da bi mogoče kdaj prespal pri meni..meni se sicer ne zdi prehitro, ker vem, da ga imam ful rada in vse..ampak mojim staršem pa bi to verjetno težko povedala oziroma jih vprašala.. tako, da še zaenkrat poskušam čimhitreje zamenjati temo, ko pride do pogovora o tem :P ..čeprav se osebno nebi branila.. že res, da je tako milijonkrat več možnosti, da pride do spolnega odnosa..ampak nujno pa tudi ni :wink:
Odgovori