Dorotheia napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Men se to zdi zelo kontraproduktivno.iluzija napisal/-a:Glede na to, da se med seboj pogovarjata tudi o vama, ga direktno vprašaj, če imaš in koliko imaš možnosti, da bi bila nekega dne skupaj.
Se strinjam z Mahagonijem.
Ravno zato imam tudi sama en tak "problem", ker jaz nisem tak tip ženske, da bi "silila" v nekoga oz. sem mnenja, da če sem npr. nekomu všeč, da bo že sam pristopil do mene in mi povedal v katerem grmu zajec tiči. Ker že tako so mi všeč komunikativni in samozavestni tipi, taki pa se ponavadi kar hitro zjasnejo.Razen v primeru, da še sami ne vejo kaj bi radi. Zato se bom tudi v mojem primeru raje umaknila nazaj. Po domače povedano - obupala sem.
Hhehe.. js pa ga tko vprašam.. če bo kj iz tega (nisem več mogla živeti v negotovosti.. oz. nisem vedela, kako naj se do njega obnašam.. predvsem zaradi tega...). .. Men se zdi, da sm vprašala: A je to to?

Drgač pa mene.. res odbija, če me tip.. po eni noči .. samo pioljubljanja, zafrkavanja.. vpraša.. a tud ti do mene nekaj čutiš..