Dorotheia napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Men se to zdi zelo kontraproduktivno.iluzija napisal/-a:Glede na to, da se med seboj pogovarjata tudi o vama, ga direktno vprašaj, če imaš in koliko imaš možnosti, da bi bila nekega dne skupaj.
Se strinjam z Mahagonijem.
Ravno zato imam tudi sama en tak "problem", ker jaz nisem tak tip ženske, da bi "silila" v nekoga oz. sem mnenja, da če sem npr. nekomu všeč, da bo že sam pristopil do mene in mi povedal v katerem grmu zajec tiči. Ker že tako so mi všeč komunikativni in samozavestni tipi, taki pa se ponavadi kar hitro zjasnejo.Razen v primeru, da še sami ne vejo kaj bi radi. Zato se bom tudi v mojem primeru raje umaknila nazaj. Po domače povedano - obupala sem.
Hhehe.. js pa ga tko vprašam.. če bo kj iz tega (nisem več mogla živeti v negotovosti.. oz. nisem vedela, kako naj se do njega obnašam.. predvsem zaradi tega...). .. Men se zdi, da sm vprašala: A je to to?
.. pa je reku, da ni za resno zvezo. js dodam: no, sj sm da vem. Hotela sem mu dati priložnost za nekaj. saj ni blo nujno da za resno zvezo Drgač pa mene.. res odbija, če me tip.. po eni noči .. samo pioljubljanja, zafrkavanja.. vpraša.. a tud ti do mene nekaj čutiš..

Razen v primeru, da še sami ne vejo kaj bi radi. Zato se bom tudi v mojem primeru raje umaknila nazaj. Po domače povedano - obupala sem. 

). Tudi jaz in ne izključujem možnosti, da bom to še kdaj prakticirala, čeprav se trenutno ne bi mogla kar z enim lupčkat (

Sorry ampak to sploh ni res! Sem v najstniških letih naredila uff uff bedarij in sem bila vsak vikend z drugim (ali z dvema), pač samo poljubljanje pa to.. Pa mi niti en ni rekel, da sem lahka.. Tudi nihče me ni zaradi tega izkoriščal, prizadel ali razočaral..