borboletta napisal/-a:Sem brala da bolečina zobobola se enači z bolečinami ob porodu.
Se pravi d sm že občutla kako zgleda ko rojevaš...ker je ni hujše bolečine kukr (uni ta hujši) zobobol! Če zdej pomislm nazaj kolk sm pretrpela v eni noči me kr zmrazi. Najprej še jočeš pol pa te tolk boli d si prov omotičen. Na koncu niti čutš ne več kaj te sploh boli - al glava, ušesa, zob!? Z žlico sm si tolka po zobu, potem sm si pa zdravilo (k so mi ga dali en dan prej not) na tem bolečem zobu z nožem ven spraskala. Niti sovražniku ne prvoščm take bolečine, sam pedofilom!
Aja, pa moj dragi je tud reku d najhujšo bolečino oz. dva najhujš dneva je doživu ob smrti očeta in ko je imel zobobol (pravi d ga je tko bolelo d je tolku z glavo ob zid).
oooo ne zobobola
definitivno je to nekej najhujšega.me se kr meša, sedim in se majem, stiskam za postlo, brcam po tleh..takrat sploh nism razsodna, sploh ne morm mislt, sploh govort ne morem, nč ne morem.In vedno vedno ko me zagrabi zob, me takoj čez kakšno uro zagrabijo še ušesa in kasneje še glava in ko me vse troje boli za znort, takrat sploh nimam meje pri tabletah, najraj bi celo škatlo počopala.ne ne, zobobol je pa res neki najhujšega.Ah akšni menstrualni krči, če te zob tok boli, bi do stropa skakala da bi mela rajš menstrualne krče-pa mam dost hude.in pa seveda predmenstrualna migrena.evo, čakam nanjo, jutri ali pojutrišnjem je njen dan

Jebenti, prov z ničemer se je ne morem znebit, vedno rpide in vedno sem pol tri dni ko cunja.Glava boli za znort, bruham, slabo mi je..
kje so menstrualni krčiiiiiiiii, takoj bi jih, č gre vse ostalo.