Kako pogosto se videvata
nažalost se vidva mal premau po mojmu mnenju... glede na to d sm jest med tednom v lj in on v službi, nama ostane samo vikend... takrat greva pa vsaj 2x na pjačo in vedno 1x pri njem prespim... se pa vedno slišva po telefonu in na msn-ju, tko da ni tolk težko počakat do vikenda... nama pa ta sistem dobro funkcjonira (komej pa čakam počitnce, sploh poletne, da bova lahko mal več skupi)
1-2x na teden
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Čist odvisno od obveznosti. On je drgač iz Kranja, pa nekak ni problem, k ma on avto pa je hitr v Lj. Sam k učasih se glih križata njegov job pa moj fax
tko da prejšn tedn sva se recimo vidla sam v nedeljo ker žal ni zneslo pa še u petk pa u soboto sm jst delala.
Drgač pa kr pride do mene med tednom, al pa ta vikend sm jst še frej tko da ga bomo u petk pa u soboto žural, pa še u nedeljo bova skp.
Bi blo pa zihr tud lažje če bi bil še on iz Lj.

Drgač pa kr pride do mene med tednom, al pa ta vikend sm jst še frej tko da ga bomo u petk pa u soboto žural, pa še u nedeljo bova skp.
Bi blo pa zihr tud lažje če bi bil še on iz Lj.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Cosmopolitanka
Men je tud tko kr kul. K se lepo videvava, in ni to usak dan tko da mam neki časa še zase
K da bi mi pa neki težil da se pa usak dan vidiva pa to...a-a to mi pa ni kul. Mi ful ustreza, da mi pusti čas še za druge stvari!!
K sm tud že mela tipe, k so hotl use z mano počet
k da nimam svojega življenja.
Pa tud žurat greva kdaj usak zase. K nimava oba vedno časa, pa se pol nekak prilagajava.

K sm tud že mela tipe, k so hotl use z mano počet

Pa tud žurat greva kdaj usak zase. K nimava oba vedno časa, pa se pol nekak prilagajava.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Cosmopolitanka